-
2025 - 2028 Tarım 2030 Gıdada Arz Güvenliği, Sürdürülebilirlik, Yenilik ve Şeffaflık İçin Tarımda Dijitalleşme Programı
-
2024 - 2028 Non-chemical weed management in medicinal and aromatic plants (MAPs) (weedingMAPs)
-
2023 - 2027 EU Circular Economy Network for All: Consumer Protection through reducing, reusing, repairing (ECO4ALL)
-
2023 - 2027 Transformations international Experience and Research network for Sustainable futures (TransformERS)
-
2023 - 2027 Rethinking the Blue Economy: Socio-Ecological Impacts and Opportunities (RethinkBlue)
-
2023 - 2027 Future of plant-based food: Bridging the gap of new proteins and FLAVOURsome (FLAVOURsome)
-
2023 - 2027 Harnessing the potential of underutilized crops to promote sustainable food production (DIVERSICROP)
-
2023 - 2027 Sustainable Network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation (FoodWaStop)
-
2025 - 2026 Tüketicilerin Omega-3 Bilinç Düzeyleri ve Balık Tüketim Alışkanlıklarının Sağlık Farkındalığı ile İlişkisi: Çanakkale Örneği
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2025 - 2026 El Tipi Yakın Kızılötesi Spektroskopisi ve Kemometri ile Sardalya Balığının (Sardina pilchardus) Tazelik Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ayvaz Z. (Yürütücü), Ayvaz H., Nazlım B. A., Aydın U., Doğan M. A., ÖĞÜTCÜ M.
-
2021 - 2025 Promoting Innovation of ferMENTed fOods (PIMENTO)
-
2021 - 2025 TOMORROW’S ‘WHEAT OF THE SEA’: ULVA, A MODEL FOR AN INNOVATIVE MARICULTURE (SEAWHEAT)
-
2021 - 2025 CROSS-BORDER TRANSFER AND DEVELOPMENT OF SUSTAINABLE RESOURCE RECOVERY STRATEGIES TOWARDS ZERO WASTE (FULLRECO4US)
-
2021 - 2025 NETWORK ON WATER-ENERGY-FOOD NEXUS FOR A LOW-CARBON ECONOMY IN EUROPE AND BEYOND (NEXUSNET)
-
2020 - 2024 International Interdisciplinary Network on Smart Healthy Age-friendly Environments (NET4AGE-FRIENDLY)
-
2020 - 2024 RETHINKING PACKAGING FOR CIRCULAR AND SUSTAINABLE FOOD SUPPLY CHAINS OF THE FUTURE (CIRCUL-A-BILITY)
-
2020 - 2024 European Network for assuring food integrity using non-destructive spectral sensors (SensorFINT)
-
2020 - 2024 Unifying Approaches to Marine Connectivity for improved Resource Management for the Seas (SEA-UNICORN)
-
2022 - 2023 Comparative Investigation of the Use Potential of Recently Developed MobileSurface-Enhanced Raman Spectroscopy (SERS) Devices in Seafood Analysis
TÜBİTAK Projesi , 2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı
-
2017 - 2019 Sıvı Tütsünün Lakerda Üzerine Etkisinin Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojisi ile Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Bazı Deniz ve Tatlısu Balıklarının Renk Değişimlerinin Bilgisayarlı Görüntüleme Sistemi ile 4Cde Depolama Boyunca İzlenmesi
-
2015 - 2016 Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlamış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi
-
2014 - 2015 Farklı karışımlarla tuzlanarak sıvı tütsülenmiş ve vakum ambalajlanmış alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetolarında oluşan değişimlerin raf ömrü süresince incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AYVAZ Z. (Yürütücü), ARAS HİSAR Ş., IŞIK H., ÇAKIR F., ÖZER A. Ç., Erdağ M.
-
2011 - 2012 Determination of smoked seafood quality by using computer based image analysis