SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of the production process and some quality properties of Biga cheese dessert
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
, cilt.4, sa.2, ss.206-214, 2020 (Hakemli Dergi)
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK “MİDYE DOLMA” VE GELECEK ÖNERİLERİ
Ziraat Mühendisliği
, sa.366, ss.21-27, 2018 (Hakemli Dergi)
The use of liquid smoke condensate in foods and its effect on health
Journal of Community Medicine & Health Education
, cilt.6, sa.1, ss.52, 2016 (Hakemli Dergi)
Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.355, ss.18-21, 2010 (Hakemli Dergi)
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrencilerinin Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.354, ss.10-17, 2010 (Hakemli Dergi)
Kekik bitkisi (Thymus vulgaris) ile tütsülenmiş alabalık (Oncorhynchus mykiss)'ta duyusal parametre değişimleri
Ziraat Dünyası Dergisi
, cilt.512, ss.62-63, 2010 (Hakemli Dergi)
Sustainable Seafood Industry
Research Journal of Biological Sciences
, cilt.2, sa.2, ss.35-40, 2009 (Scopus)
Seafood consumption and health
TAF Preventive Medical Bulletin
, cilt.8, sa.2, ss.173-176, 2009 (Scopus)
Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.352, ss.18-23, 2009 (Hakemli Dergi)
Su Ürünleri Sektöründe Sürdürülebilirlik
Research Journal of Biological Sciences
, cilt.2, sa.2, ss.35-40, 2009 (Scopus)
İklim Değişikliğinin Su Kaynaklarına ve Su Canlılarına Etkisi.
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.351, ss.4-7, 2008 (Hakemli Dergi)
Denizlerdeki Tehlike: Biyo- İstila
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.350, ss.24-27, 2008 (Hakemli Dergi)
Yunuslar
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.350, ss.54-56, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Conscious Consumption and Consumer Education: Encouraging Sustainable Seafood Consumption
1st RethinkBlue Conference , Zadar, Hırvatistan, 23 - 25 Nisan 2024, ss.12
CONSUMER PREFERENCE FOR SEAFOOD: THE MYTHS AND REALITIES
Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - INOPTEP , 2017, Vršac, Sırbistan, 23 - 28 Nisan 2017, ss.4
SALMON REDNESS AND ITS EFFECT ON PUBLIC PERCEPTION OF QUALITY
Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - INOPTEP , 2017, Vršac, Sırbistan, 23 - 28 Nisan 2017, ss.5
The Use of Liquid Smoke Condensate in Foods and Its Effect on Healt
World Congress on Public Health and Nutrition, 9 - 12 Mart 2016
Some physical attributes of liquid smoked clams
Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting & Food Expo, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1
Effects of wet/dry brining and liquid smoke dipping on cooked tiger shrimp.
Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting & Food Expo, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.2
Determination of Nutritional Value, Sensory Quality and Colour Change With Computer-Based İmage Analysis Technology of Anchovy (Engraulis Engrasicholus) Marinades Prepared With Different Cooking Techniques.
International Food Congress, NAFİ 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.260
Determination of nutritional value, sensory quality and colour change with computer-based image analysis technology of anchovy (Engraulis engrasicholus) marinades prepared with different cooking techniques
Novel Approaches in Food Industry (NAFI), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.1
Determination of nutritional value, sensory quality and colour change with computer-based image analysis technology of anchovy (Engraulis engrasicholus) marinades prepared with different cooking techniques
Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.1
İstiridye kabuklarının bilgisayar destekli resim analizi ile renk ve şekillerinin ölçülmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013
Bilgisayarlı Resim Analizinde İki Resim Tekniğinin Su Ürünlerine Uygulanması
Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Eskişehir, Türkiye, 21 - 24 Kasım 2012
Hiperspektral Görüntüleme Teknolojisi ve Su Ürünlerinde Kullanımı
Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Eskişehir, Türkiye, 21 - 24 Kasım 2012
Visual Quality Evaluation of Foods Using Machine Vision
Food Tech Pack Tech, Auckland, Yeni Zelanda, 25 - 27 Eylül 2012, ss.1
Imaging and cancer detection
5th International Congress on Nutrition and Cancer, Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2012, ss.3
Seafood consumption and gastrointestinal cancers.
5th International Congress on Nutrition and Cancer, Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2012, ss.4
Smoked food and cancer risk
5th International Congress on Nutrition and Cancer, Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2012, ss.1
Liquid smoke flavourings and reduced cancer risk
5th International Congress on Nutrition and Cancer, Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2012, ss.2
Comparison of microbial and PAH levels in traditional and liquid smoked rainbow trout (Oncorhyncus mykiss Walbaum, 1792) fillets during chilled, vacuum packed storage
New Zealand Institute of Food Science & Technology Annual Conference, Hamilton, Yeni Zelanda, 26 - 28 Haziran 2012, ss.3
Quantification of the colors in salmon fillets during the liquid smoking process.
New Zealand Institute of Food Science & Technology Annual Conference, Hamilton, Yeni Zelanda, 26 - 28 Haziran 2012, ss.1
Evaluation of color and other visual attributes of foods with machine vision.
New Zealand Institute of Food Science & Technology Annual Conference, Hamilton, Yeni Zelanda, 26 - 28 Haziran 2012, ss.4
Accurate segmentation of the semi-transparent or complex images by the “two-image” method
New Zealand Institute of Food Science & Technology Annual Conference, Hamilton, Yeni Zelanda, 26 - 28 Haziran 2012, ss.2
Effect of the degree of non-homogeneity of color on the sensory panel color quantification error
Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting & Food Expo, Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 25 - 28 Haziran 2012, ss.252
Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011
Quantification of non-homogeneous colors: comparison of machine vision and sensory panel results
9th Pangborn Sensory Science Symposium, Toronto, Kanada, 4 - 08 Eylül 2011, ss.1
Türkiye’xxdeki su ürünleri işleme sektörünün durumu sorunları ve çözüm önerileri.
Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010
Deniz ve iç su ekosistemlerinde balık faunasını etkileyen faktörler
9. Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 7 - 10 Ekim 2009, ss.292
Hedef dışı avcılık ve sucul ekosistem üzerine etkileri
9. Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 7 - 10 Ekim 2009, ss.225
Sürdürülebilir su ürünleri
Ulusal Su Günleri, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2009
Su Ürünleri Sektöründe Sıvı Tütsüleme
15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2009, ss.112
Seafood Sector in Turkey
3th TAFT Conference, Kopenhag, Danimarka, 15 - 18 Eylül 2009, ss.90