Makaleler
48
Tümü (48)
SCI-E, SSCI, AHCI (23)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (23)
Scopus (25)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (12)
9. Determination of the production process and some quality properties of Biga cheese dessert
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
, cilt.4, sa.2, ss.206-214, 2020 (Hakemli Dergi)
18. GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK “MİDYE DOLMA” VE GELECEK ÖNERİLERİ
Ziraat Mühendisliği
, sa.366, ss.21-27, 2018 (Hakemli Dergi)
23. The use of liquid smoke condensate in foods and its effect on health
Journal of Community Medicine & Health Education
, cilt.6, sa.1, ss.52, 2016 (Hakemli Dergi)
36. Sıvı Tütsülenerek Marine Edilmiş Hamsi (Engraulis encrasicolus L., 1758)‘nin Organoleptik Karakteristiği ve PAH İçeriğinin Belirlenmesi
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.355, ss.18-21, 2010 (Hakemli Dergi)
37. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrencilerinin Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.354, ss.10-17, 2010 (Hakemli Dergi)
38. Kekik bitkisi (Thymus vulgaris) ile tütsülenmiş alabalık (Oncorhynchus mykiss)'ta duyusal parametre değişimleri
Ziraat Dünyası Dergisi
, cilt.512, ss.62-63, 2010 (Hakemli Dergi)
41. Sustainable Seafood Industry
Research Journal of Biological Sciences
, cilt.2, sa.2, ss.35-40, 2009 (Scopus)
42. Seafood consumption and health
TAF Preventive Medical Bulletin
, cilt.8, sa.2, ss.173-176, 2009 (Scopus)
44. Farklı tuz oranları ile sıvı tütsülenmiş alabalıkların duyusal özellikleri ve et veriminin incelenmesi
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.352, ss.18-23, 2009 (Hakemli Dergi)
46. İklim Değişikliğinin Su Kaynaklarına ve Su Canlılarına Etkisi.
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.351, ss.4-7, 2008 (Hakemli Dergi)
47. Denizlerdeki Tehlike: Biyo- İstila
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.350, ss.24-27, 2008 (Hakemli Dergi)
48. Yunuslar
Ziraat Mühendisliği Dergisi
, cilt.350, ss.54-56, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
61
1. Waste Management and Circular Economy in Blue Food Production
Cross Border Transfer and Development of Sustainable Resource Recovery Strategies Towards Zero Waste, Basel, İsviçre, 5 - 07 Mayıs 2025, ss.1-2, (Özet Bildiri)
2. Conscious Consumption and Consumer Education: Encouraging Sustainable Seafood Consumption
1st RethinkBlue Conference , Zadar, Hırvatistan, 23 - 25 Nisan 2024, ss.12, (Özet Bildiri)
20. SALMON REDNESS AND ITS EFFECT ON PUBLIC PERCEPTION OF QUALITY
Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - INOPTEP , 2017, Vršac, Sırbistan, 23 - 28 Nisan 2017, ss.5, (Tam Metin Bildiri)
24. CONSUMER PREFERENCE FOR SEAFOOD: THE MYTHS AND REALITIES
Fifth International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - INOPTEP , 2017, Vršac, Sırbistan, 23 - 28 Nisan 2017, ss.4, (Tam Metin Bildiri)
31. The Use of Liquid Smoke Condensate in Foods and Its Effect on Healt
World Congress on Public Health and Nutrition, 9 - 12 Mart 2016, (Özet Bildiri)
32. Some physical attributes of liquid smoked clams
Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting & Food Expo, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
33. Effects of wet/dry brining and liquid smoke dipping on cooked tiger shrimp.
Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting & Food Expo, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.2, (Tam Metin Bildiri)
34. Determination of nutritional value, sensory quality and colour change with computer-based image analysis technology of anchovy (Engraulis engrasicholus) marinades prepared with different cooking techniques
Novel Approaches in Food Industry (NAFI), Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
35. Determination of nutritional value, sensory quality and colour change with computer-based image analysis technology of anchovy (Engraulis engrasicholus) marinades prepared with different cooking techniques
Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
36. Determination of Nutritional Value, Sensory Quality and Colour Change With Computer-Based İmage Analysis Technology of Anchovy (Engraulis Engrasicholus) Marinades Prepared With Different Cooking Techniques.
International Food Congress, NAFİ 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.260, (Özet Bildiri)
37. İstiridye kabuklarının bilgisayar destekli resim analizi ile renk ve şekillerinin ölçülmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)
38. Hiperspektral Görüntüleme Teknolojisi ve Su Ürünlerinde Kullanımı
Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Eskişehir, Türkiye, 21 - 24 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
39. Bilgisayarlı Resim Analizinde İki Resim Tekniğinin Su Ürünlerine Uygulanması
Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Eskişehir, Türkiye, 21 - 24 Kasım 2012, (Tam Metin Bildiri)
40. Visual Quality Evaluation of Foods Using Machine Vision
Food Tech Pack Tech, Auckland, Yeni Zelanda, 25 - 27 Eylül 2012, ss.1, (Özet Bildiri)
41. Smoked food and cancer risk
5th International Congress on Nutrition and Cancer, Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
42. Liquid smoke flavourings and reduced cancer risk
5th International Congress on Nutrition and Cancer, Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2012, ss.2, (Tam Metin Bildiri)
43. Imaging and cancer detection
5th International Congress on Nutrition and Cancer, Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2012, ss.3, (Tam Metin Bildiri)
44. Seafood consumption and gastrointestinal cancers.
5th International Congress on Nutrition and Cancer, Elazığ, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2012, ss.4, (Tam Metin Bildiri)
45. Accurate segmentation of the semi-transparent or complex images by the “two-image” method
New Zealand Institute of Food Science & Technology Annual Conference, Hamilton, Yeni Zelanda, 26 - 28 Haziran 2012, ss.2, (Tam Metin Bildiri)
46. Evaluation of color and other visual attributes of foods with machine vision.
New Zealand Institute of Food Science & Technology Annual Conference, Hamilton, Yeni Zelanda, 26 - 28 Haziran 2012, ss.4, (Özet Bildiri)
47. Comparison of microbial and PAH levels in traditional and liquid smoked rainbow trout (Oncorhyncus mykiss Walbaum, 1792) fillets during chilled, vacuum packed storage
New Zealand Institute of Food Science & Technology Annual Conference, Hamilton, Yeni Zelanda, 26 - 28 Haziran 2012, ss.3, (Tam Metin Bildiri)
48. Quantification of the colors in salmon fillets during the liquid smoking process.
New Zealand Institute of Food Science & Technology Annual Conference, Hamilton, Yeni Zelanda, 26 - 28 Haziran 2012, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
49. Effect of the degree of non-homogeneity of color on the sensory panel color quantification error
Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting & Food Expo, Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 25 - 28 Haziran 2012, ss.252, (Tam Metin Bildiri)
53. Kerevit ve karides etleriyle hazırlanan suşilerin kimyasal bileşimi ve duyusal değerlendirilmesi
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)
54. Quantification of non-homogeneous colors: comparison of machine vision and sensory panel results
9th Pangborn Sensory Science Symposium, Toronto, Kanada, 4 - 08 Eylül 2011, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
55. Türkiye’xxdeki su ürünleri işleme sektörünün durumu sorunları ve çözüm önerileri.
Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Türkiye, 11 - 15 Ocak 2010, (Tam Metin Bildiri)
56. Hedef dışı avcılık ve sucul ekosistem üzerine etkileri
9. Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 7 - 10 Ekim 2009, ss.225, (Tam Metin Bildiri)
57. Deniz ve iç su ekosistemlerinde balık faunasını etkileyen faktörler
9. Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 7 - 10 Ekim 2009, ss.292, (Tam Metin Bildiri)
58. Su Ürünleri Sektöründe Sıvı Tütsüleme
15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Elazığ, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2009, ss.112, (Tam Metin Bildiri)
59. Sürdürülebilir su ürünleri
Ulusal Su Günleri, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2009, (Özet Bildiri)
60. Seafood Sector in Turkey
3th TAFT Conference, Kopenhag, Danimarka, 15 - 18 Eylül 2009, ss.90, (Tam Metin Bildiri)
Ansiklopedide Bölümler
1
Metrikler
Yayın (WoS)
23
Yayın (Scopus)
25
Atıf (WoS)
276
H-İndeks (WoS)
9
Atıf (Scopus)
295
H-İndeks (Scopus)
10
Atıf (Scholar)
84
H-İndeks (Scholar)
4
Atıf (TrDizin)
2
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Diğer Toplam)
11
Proje
24
Fikri Mülkiyet
4
Tez Danışmanlığı
2