Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Su Ürünleri Endüstrisinde Mikrobiyoloji ve Gıda Güvenliği
Davranış Bilimleri
Su Ürünleri Endüstrisinde Tüketici Davranışları
Üretim Yönetimi
Online ve Inline Sistemlerin Teknoloji 4.0 ile Uyumu
Pazarlama
Ticari Faaliyetler ve Uluslararası Pazarlama Uygulamaları
Yönetim ve Organizasyon
İşletme Yönetimi
Lojistik Yönetimi
Tedarik Zinciri Yönetimi ve Ürün Koruma Teknikleri
Yönetim ve Yönetici Geliştirme
Kalite ve Üretim Yönetimi
Su Ürünleri Endüstrisinde İnovasyon ve Yeni Ürün Geliştirme
Mühendislik Yönetimi
Su Ürünleri Endüstrisinde Yönetim Mekanizmaları ve Örüntü
İthalat-İhracat
Su Ürünleri Endüstrisinde Pazar Analizi
Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi
Yeni Ürün Geliştirme ve Markalaşma
Girişimcilik ve Yenilik Yönetimi
Endüstriyel Girişimcilik ve Pazar Analizi
Su Ürünleri
Su Ürünleri Endüstrisi Mühendisliği
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Deniz Bilimleri ve Teknolojisi
Su Ürünleri Endüstrisinde Sürdürülebilirlik ve Çevresel Etki
Bilgisayarla Görme
Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri
Yapay Zeka, Bilgisayarda Öğrenme ve Örüntü Tanıma
Yapay Zekanın Mavi Gıdaya Entegrasyonu ve Yenilikler
Eniyileme Kuramı ve Yöntemleri
Su Ürünleri Endüstrisinde Besin Değerinin Artırılması ve Fonksiyonel Ürünler
Üretim Planlaması ve Kontrolü
Su Ürünleri Endüstrisinde Kalite Kontrol ve Güvenliği
Ergonomi ve İş Güvenliği
Su Ürünleri Endüstrisinde İş Sağlığı ve Güvenliği
Kalite ve Güvenilirlik
Su Ürünleri Endüstrisinde İşleme ve Koruma Teknolojiler
Stratejik Planlama
Su Ürünleri Endüstrisinde Stratejik Planlamanın Rolü ve Önemi
Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi
Su Ürünleri Endüstrisinde Tedarik Zinciri Yönetimi ve Lojistik
Gıda Bilimleri
Su Ürünleri Endüstrisinde Ambalajlama ve Raf Ömrü Optimizasyonu
Gıda Teknolojisi
Gıda Biyokimyası
Biyosensör
Ürün Kalitesinin Biyosensörler ile Takibi ve Raf Ömrü Belirleme Teknikleri
Ekoloji
Su Ürünleri İşletmelerinin Ekolojik Yönü
İstatistik Analiz ve Uygulamaları
R Uygulamalarının Endüstriyel Ürün Geliştirilmesinde Kullanımı