Ödüller
4
-
Eylül 2025 ENZİMATİK YUMUŞATMA UYGULANAN BALIK ETİ İÇEREN, YÜKSEK PROTEİNLİ, GLÜTENSİZ, TEK PORSİYONFONKSİYONEL GIDA ÜRÜNÜ VE İMALAT YÖNTEMİ
Türk Patent
-
Ekim 2024 SU ÜRÜNLERİ TAZELİĞİNİ BELİRLEMEDE BİR YÖNTEM
Türk Patent
-
Aralık 2016 2015 Akademik Teşvik Onur Belgesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
-
Mayıs 2012 CONFIRMATION of ACHIEVEMENT and EXCELLENCE
THE UNIVERSITY of AUCKLAND, NEW ZEALAND
Burslar
2
-
2022 - 2023 Comparative Investigation of the Use Potential of Recently Developed MobileSurface-Enhanced Raman Spectroscopy (SERS) Devices in Seafood Analysis
TÜBİTAK
-
2011 - 2012 Determination of smoked seafood quality by using computer based image analysis
TÜBİTAK
Davetli Konuşmalar
2
-
Nisan 2025 Denizden Sofraya: Sağlıklı Beslenme ve Balık Tüketimi
Seminer
Mehmet Avdan İlkokulu ESKİŞEHİR , BEYLİKOVA, Türkiye
-
Nisan 2025 Denizden Sofraya: Sağlıklı Beslenme ve Balık Tüketimi
Seminer
Eminekin İlkokulu ESKİŞEHİR , ÇİFTELER, Türkiye