Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Endüstrisi Mühendisliği
-
2022 - 2023 Prof. Dr.
Ohio State University
-
2013 - 2020 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Endüstrisi Mühendisliği
-
2013 - 2013 Doç. Dr.
Fırat Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2010 - 2013 Araştırma Görevlisi Dr.
Fırat Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2011 - 2012 Araştırma Görevlisi Dr.
Auckland Institute of Technology, Chemical And Material Engineering, Food Science
-
2007 - 2010 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2024 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Endüstrisi Mühendisliği
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Renk ve Önemi
-
Doktora Gıda İşlemede Su Aktivitesi ve Etkileri
-
Yüksek Lisans Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ve Gıda Kalite Kontrolü
-
Lisans Besin Mikrobiyolojisi
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Lisans Gıda Güvenlik Sistemleri
-
Yüksek Lisans Su Ürünlerinin Raf Ömrünün Belirlenmesi
-
Yüksek Lisans Su Ürünlerinde Tütsüleme Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
The Determination of Liquid Smoke Condensates’ Effect on “Lakerda” with Computer Based Image Analysis Technology
B.Selçuk(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Color Changes Monitoring of Some Saltwater and Freshwater Fish with Computer Based Image Analysis during +4°C Storage
M.Erdağ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019