Desteklenen Projeler
-
2024 - 2026 Üzüm suyu bazlı probiyotik içecek üretimi: Fizikokimyasal duyusal biyoaktif özellikler ve uçucu bileşenlerin belirlenmesi
-
2023 - 2026 Mikoprotein Üretim Optimizasyonu, Karakterizasyon Ve Ürün Uygulaması
-
2023 - 2025 Güney Marmara Bölgesi iğde Eleagnus angustifolia L genotiplerinin seleksiyonu ve unlu mamuller sanayindekatkı maddesi olarak kullanıma uygun tiplerin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kaya B., Şahan Y., Yüceer Y., Akpınar A., Cansev A.(Yürütücü)
-
2023 - 2024 Teff bazlı fermente peynir altı suyu içecegi: antimikrobiyal, antioksidan aktivite ve tüketici begeni testi
-
2023 - 2024 Nar çekirdeginin antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesinin arttırılması: Saccharomyces boulardii ile derin kültür fermentasyonu
-
2019 - 2020 Çiğ Sütlerden İzole edilen Enterobacterales ve Gram Pozitif Bakterilerin Antibiyotik Direnci ve Biyofilm Özelliklerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZDİKMENLİ TEPELİ S. (Yürütücü), DEMİREL ZORBA N. N., Kaya B., Taylan G., Tosun M. N., NUMANOĞLU ÇEVİK Y., et al.
-
2018 - 2019 Kitosan Nanokompozit Filmlerin Antimikrobiyal Etkinliğinin Arttırılması