-
2025 - 2026 Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik 2025
-
2025 - 2026 Sürdürülebilir biyoaktif bileşik üretimi için domates posası atıklarının katı hal fermantasyonu ile değerlendirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2026 Mikoprotein Üretim Optimizasyonu, Karakterizasyon Ve Ürün Uygulaması
-
2024 - 2025 Bir Tutam Bilim Bir Dünya Şenlik 2024
-
2023 - 2025 Güney Marmara Bölgesi iğde Eleagnus angustifolia L genotiplerinin seleksiyonu ve unlu mamuller sanayindekatkı maddesi olarak kullanıma uygun tiplerin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kaya B., Şahan Y., Yüceer Y., Akpınar A., Cansev A.(Yürütücü)
-
2023 - 2024 Teff bazlı fermente peynir altı suyu içecegi: antimikrobiyal, antioksidan aktivite ve tüketici begeni testi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Nar çekirdeginin antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesinin arttırılması: Saccharomyces boulardii ile derin kültür fermentasyonu
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2019 - 2020 Çiğ Sütlerden İzole edilen Enterobacterales ve Gram Pozitif Bakterilerin Antibiyotik Direnci ve Biyofilm Özelliklerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZDİKMENLİ TEPELİ S. (Yürütücü), DEMİREL ZORBA N. N., Kaya B., Taylan G., Tosun M. N., NUMANOĞLU ÇEVİK Y., et al.
-
2018 - 2019 Kitosan Nanokompozit Filmlerin Antimikrobiyal Etkinliğinin Arttırılması