SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Farklı ticari yıkama çözeltilerinin kiraz mikrobiyal kalitesi üzerine etkisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.3, sa.3, ss.184-188, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
FUNGAL BİYOKÜTLELERİN ÇEVRESEL VE EKONOMİK ETKİLERİ
TRAKYA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 8. LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONGRESİ, Tekirdağ, Türkiye, 5 - 06 Aralık 2024, ss.1, (Özet Bildiri)
Exploring Fungal Biomass Produced From Whey Powder with Aspergillus oryzae and Neurospora Intermedia in Sustaınable Food Systems: Flavor Compounds and Aroma Characteristics
5th International Congress "Food Quality, Technology and Safety—FoodTech 2024, Novi-Sad, Sırbistan, 16 - 18 Ekim 2024, ss.11, (Özet Bildiri)
Optimization of substrate pretreatment, enzymatic hydrolysis and fermentation conditions for biomass production with Rhizopus oryzae NRRL 395 from stale bread
4th International Eurasian Mycology Congress 2024 (EMC'24), Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Eylül 2024, ss.1, (Özet Bildiri)
Farklı hidroliz işlemi uygulanan nar çekirdeğinin Saccharomyces boulardii ile derin kültür fermentasyonu
Trakya Üniversiteler Birliği 7. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Edirne, Türkiye, 7 - 08 Aralık 2023, ss.120, (Özet Bildiri)