Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

AKILLI TURİZM UYGULAMALARI

Gastroia , cilt.2, sa.2, ss.34-52, 2018 (Hakemli Dergi)

Savaş Alanları ve Turizm

Aksaray İİBF dergisi , cilt.2, sa.2, ss.65-72, 2010 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Sürdürülebilir Turlar

Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 17 Kasım 2022

THE TRANSITION PROCESS OF MALAGA: BECOMING A SMART DESTINATION

THE INTERNATIONAL JOINT CONFERENCE ON HOSPITALITY AND TOURISM 2021, Pulau Pinang, Malezya, 13 Eylül 2021, cilt.1, ss.130-131

A Study to Determine the Perception of English-Speaking Travelers on Destination Personality of Turkey

Global Conference on Services and Retail Management, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 10 - 13 Mayıs 2021

A study to determine the perception of english speaking treveller on destination personality of Turkey

GLOSERV- Global Conference on Services and Retail Management, Napoli, İtalya, 10 Mayıs 2021

The Effect of Conservatism and Cultural Openness on CareerRequest in Halal Tourism

2nd INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.728-729

Kentlerin Dijitalleştirilmesi ve Akıllı Kent Projesi

ınternational Congress on Digital Transformation in Tourism I-DIGIT-19, Düzce, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, cilt.1, ss.43-67

DESTİNASYON DENEYİMİNİN DESTİNASYON İMAJI ALGISI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, cilt.1, ss.112-126

Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma

4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Temmuz 2018, cilt.11, ss.43

Kazdağı’na Gelen Ziyaretçilerin Çevre Dostu Davranış ve Çevresel Turizm Davranışları

: Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, cilt.1, ss.568-577

Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü

International Conferenceon Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS’18), Balıkesir, Türkiye, 27 - 28 Haziran 2018, ss.86

Müşteri Memnuniyetinde Altruistik Davranış: Down Kafeler Örneği

7th International Conference On Business Administration Proceedings Book, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, cilt.1, ss.324-335

The Role of Environmental Consciousness Behaviour of Consumer in The Intention to Choose Green Hotel

Fouth Sarajevo International Cnference: Social and Political Stability in Balkans, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.4, ss.13

İstanbuldaki Akıllı Otel Uygulamalarının Değerledirilmesi

Fouth Sarajevo International Cnference: Social and Political Stability in Balkans, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.4, ss.87

Deneyime Dayalı Turistik Ürün Kullanımı: Botel Örneği

8. International Social Sciences Congress in The Balkans, Constanta, Romanya, 6 - 11 Eylül 2017, cilt.1, ss.115-119

An Evaluation On Smart Tourism

Third International Scientific-Business Conference Leadership Management: Integrated Politics of Research and Innovations, Belgrat, Karadağ, 14 Aralık 2017, ss.718-726

An Evaluation Of Smart Tourism

Third International Scientific Business Conference Leadership Management : Integrated Politics Of Research And Innovationns: LIMEN 2017, Belgrade, Sırbistan Ve Karadağ, 14 Aralık 2017, cilt.1, ss.718-726

Tur Operatörlerinde Yeşil Uygulamalar : Yeşil Tur Operatörü Ödülü

3. Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu, Bishkek, Kırgızistan, 20 - 22 Nisan 2017, cilt.1, ss.225-237

Tur Operatörlerinde Yeşil Uygulamalar: Yeşil Tur Operatörü Ödülü

. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Bishkek, Kırgızistan, 20 - 22 Nisan 2017, cilt.1, sa.17, ss.225-237

Otel İşletmelerinde Yeşil Pazarlama ve Çevre Sertifikalarının Değerlendirilmesi

17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.700-713

Towards a better Understanding of Quality concepsand issues in higher education

6th International Conference on Changes in Social and Busines Environment, Panevezhys, Litvanya, 28 - 29 Nisan 2016, ss.59-64

Eco Leballing at Restaı urants Case of Green Generation Restaurants Programme

6th International Conference on Cahnges in Social and Busines Environment CISABE’xx2016, Panevezhys, Litvanya, 28 - 29 Nisan 2016, ss.51-58

A SURVEY TO DETERMINE HOTEL MANAGERS' PERCEPTIONS OF GREEN MARKETING

5th International Scientific Conference on Changes in Social and Business Environment (CISABE), Panevezhys, Litvanya, 7 - 08 Kasım 2013, ss.6-12 identifier

Destinasyon Pazarlamasında Web 2.0 Uygulaması: Bir Literatür Taraması

12.Uluslar Turizm Kongresi, Akçakoca Düzce, Türkiye, 30 Kasım - 04 Aralık 2011, ss.404-405

Strategic Phlanthropy in a Turkish Tourism Context

Australian and New Zealand Marketing Academy (ANZMAC) Conference 2010, Christchurch, Yeni Zelanda, 29 Kasım - 01 Aralık 2011, ss.1-8

Sürdürülebilirlik Ve Rekabet Avantajı SağlamadaTurizm İşletmelerinin Yeşil Ürün Uygulamaları

12. Ulusal Turizm Kongresi, Düzce, Türkiye, 30 Kasım - 04 Aralık 2011, ss.17-31 Sürdürülebilir Kalkınma

Destinasyon Pazarlamasında Web 2.0 Uygulamaları: Bir Literatür Taraması

12. Ulusal Turizm Kongresi, Düzce, Türkiye, 30 Kasım - 04 Aralık 2011, ss.404-415

Strategic Phlanthropy in a Turkish Tourism Context, University of Canterbury, Christchurch, New Zealand,

Australian and New Zealand Marketing Academy (ANZMAC) Conference 2010, Christchurch, Yeni Zelanda, 29 Kasım - 01 Aralık 2011, ss.1-8

Green Hotel Management and Green Star Practice; A case Study of Best Western President Istanbul Hotel

6. International Scientific Symposium on Business Admisintration, Karvina, Çek Cumhuriyeti, 27 - 28 Mayıs 2010, ss.496-507

Bilgi Teknolojileri İle Öğrenme Ortamı İlişkisine Yönelik Bir Araştırma

2. Uluslararası Türkiye Eğitim Araştırmaları Kongresi, Antalya, Türkiye, 29 Nisan - 02 Mayıs 2010, ss.305-318

Av Turizmi Kapsamında Biga Yarımadasında Yaban Domuzu Avı

III. Ulusal Turizm Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2008, ss.284-294

Çanakkale'de Gençlik Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Çalışma

Çanakkale Merkezi Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2008, ss.159-166

Biga Yarımadasında Avcılık ve Yaban Domuzu Avı

Çanakkale Merkezi Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 25 - 26 Ağustos 2008, ss.167-172

Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Profili ve Tercihlerine Yönelik Bir Araştırma

IV. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Antalya, Türkiye, 23 - 27 Nisan 2008, ss.394-408

Bozcaada Turizminin Değerlendirilmesine DönükBir Kamuoyu Araştırması

3. Ulusal turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 1 - 02 Ocak 2008, ss.1-10

Kitap & Kitap Bölümleri

Sürdürülebilir Turizm

Sürdürülebilirlik Ekseninde Alternatif Turizm, Koray Genç, Editör, Detay, Ankara, ss.1-14, 2022

EKO EKONOMİDE YEŞİL PAZARLAMA

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla “YEŞEREN TURİZM, Özkök F., Yıldırım H.M., Mercan Ş.O, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.201-234, 2018

Turist Rehberlerinin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Çanakkale Rehberler odası Örneği

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.612-621, 2018

Eko Ekonomide Yeşil Pazarlama

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla “Yeşeren Turizm”, Prof. Dr. Ferah Özkök, Dr. Öğr. Üyesi Hacı Mehmet Yıldırım, Doç. Dr. Okan Mercan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.201-234, 2018

Turist Rehberliği ve Pazarlama İlişkisi Bölümü: Turist Rehberlerinin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Çanakkale Rehberler Odası Örneği

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu Kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay, Balıkesir, ss.612-621, 2018

Social Responsibility Practices in Gastronomy

New Approaches In Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.85-129, 2017

Sustainable Practices at Tour Operators: Case of Kuoni Group

Global Issues and Trends in Tourism, Avcıkurt C., Dinu M.S., Hacıoğlu N., Efe R., Soykan A., Tetik N., Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofija, ss.429-438, 2016

İçsel Pazarlama

Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar, Doç.Dr. Burhan KILIÇ ve Doç.Dr. Zafer ÖTER, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım, İstanbul, ss.163-184, 2015

Turizm İşletmelerinin Pazarlanmasında Hedef Kitle

TURİZM İŞLETMELERİNİN PAZARLANMASINDA 7P ve 7 C, Cevdet AVCIKURT, Şehnaz DEMİRKOL, Burhanettin ZENGİN, Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.161-182, 2009

Turizm Endüstrisinde Destinasyon Yönetimi

SÜRDÜRÜLEBİLİR REKABET AVANTAJI ELDE ETMEDE TURİZM SEKTÖRÜ SEKTÖREL STRATEJİLER VE UYGULAMALAR, Melih BULU, İ.Hakkı ERARSLAN, Editör, ULUSLARASI REKABET ARAŞTIRMALARI KURUMU DERNEĞİ (URAK), İstanbul, ss.496-506, 2009

Türkiye de Seyahat Acentacılığının Gelişimi

Türk Turizm Tarihi Yapısal ve Sektörel Gelişim, Çavuş, Şenol Ege, Zehra Çolakoğlu, O. Eralp, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.119-136, 2009

çanakale

TURİZM COĞRAFYASI, Gürhan KUTLU, Editör, DETAY, Ankara, ss.61-78, 2008

Metrikler

Yayın

129

Atıf (WoS)

22

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

37

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

2

Tez Danışmanlığı

21

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları