Desteklenen Projeler
-
2024 - 2025 Mavi Yüzgeçli Orkinos Balığı (Thunnus thynnus)'ndan Pastırma Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Çanakkale Kıyı Sularında Vibrio spp. Türlerinin Dağılımı, Genetik Karakterizasyonu ve Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Künili İ. E. (Yürütücü), Dinç S. Ö., Ay M., Çakır F., Gezen O.
-
2022 - 2024 Farklı Üretim Yöntemlerinin Balık Sosu Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇOLAKOĞLU F. (Yürütücü), ORMANCI H. B., KÜNİLİ İ. E., DİNÇ S. Ö.
-
2022 - 2023 Balık Sosu Üretiminde Kullanılan Farklı Starter Kültürlerin Parçalanma Ürünlerine Etkisi
-
2022 - 2023 Balık Sosu Üretimi ve Fermantasyon Sürecinde Oluşan Metabolit ve Parçalanma Ürünlerinin Karakterizasyonu