Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Akdeniz midyesinden (Mytilus galloprovincialis) üretilen midye sosunun antioksidan aktivitesinin belirlenmesi

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 Ekim 2023, ss.1038-1042

Akdeniz midyesinden (Mytilus galloprovincialis) üretilen pilakilerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 Ekim 2023, ss.1068-1070

Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.16

Akdeniz Midyesi (Mytilus galloprovincialis)’nden Elde Edilen Midye Sosunun Renk ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.18

Geleneksel Yöntem ve Lactobacillus plantarum Kullanılarak Üretilen Vegan Balık Sosunun Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 Mayıs - 24 Ağustos 2023, ss.17

Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.15

Çanakkale Boğazı, Saroz Körfezi ve Güney Marmara Denizi Midye (Mytilus galloprovincialis)Örneklerinin Mikroorganizma Seviyelerinin Karşılaştırılması

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.1549-1553

Çanakkale İli ve Çevresinde Satışa Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinden İzole Edilen Staphylococcus spp.türlerinin antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.1761

SARDALYA (Sardina pilchardus) BALIK SOSUNUN DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

III. International Science and Innovation Congress, Ankara, Türkiye, 9 - 12 Haziran 2022, ss.132-138

DENIZEL VE KARASAL PROTEIN KAYNAKLARI: GELENEKSEL ET ÜRETIMI VE TÜKETIMINE ALTERNATIF

INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021

İKLIM DEĞIŞIMININ SÜRDÜRÜLEBILIR VE GÜVENLI GIDA ÜRETIMINE ETKISI

INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021

Gıda Ambalajlamada Yeni Dönem: Nanoteknoloji Uygulamaları

32. ULUSAL ONLİNE KİMYA KONGRESİ, Eskişehir, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, ss.261

EFFECT OF INULIN AND MALTODEXTRIN ADDITION ON CONJUGATED LINOLEIC ACID CONTENT OF KEFIRS

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.281

Kitap & Kitap Bölümleri

Vibrio Türlerinin Çanakkale Boğazı’ndaki Sayı ve Dağılımlarının Belirlenmesi

SU ÜRÜNLERİNDE YENİ GELİŞMELER, Hikmet Yeter Çoğun, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.5-23, 2023

Metrikler

Yayın

21

Proje

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları