SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.29, sa.1, ss.71-83, 2024 (Hakemli Dergi)
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.36, sa.2, ss.447-460, 2022 (Hakemli Dergi)
Problems, Suggestions and Last Trends Related to Salgam Beverage which is Traditional Product of Turkey
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.6, ss.1266-1271, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.16
Akdeniz Midyesi (Mytilus galloprovincialis)’nden Elde Edilen Midye Sosunun Renk ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.18
Geleneksel Yöntem ve Lactobacillus plantarum Kullanılarak Üretilen Vegan Balık Sosunun Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 Mayıs - 24 Ağustos 2023, ss.17
Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.15
DENIZEL VE KARASAL PROTEIN KAYNAKLARI: GELENEKSEL ET ÜRETIMI VE TÜKETIMINE ALTERNATIF
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021
İKLIM DEĞIŞIMININ SÜRDÜRÜLEBILIR VE GÜVENLI GIDA ÜRETIMINE ETKISI
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021