Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.29, sa.1, ss.71-83, 2024 (Hakemli Dergi)
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.36, sa.2, ss.447-460, 2022 (Hakemli Dergi)
Problems, Suggestions and Last Trends Related to Salgam Beverage which is Traditional Product of Turkey
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.6, ss.1266-1271, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.16
Akdeniz Midyesi (Mytilus galloprovincialis)’nden Elde Edilen Midye Sosunun Renk ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.18
Geleneksel Yöntem ve Lactobacillus plantarum Kullanılarak Üretilen Vegan Balık Sosunun Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 Mayıs - 24 Ağustos 2023, ss.17
Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.15
DENIZEL VE KARASAL PROTEIN KAYNAKLARI: GELENEKSEL ET ÜRETIMI VE TÜKETIMINE ALTERNATIF
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021
İKLIM DEĞIŞIMININ SÜRDÜRÜLEBILIR VE GÜVENLI GIDA ÜRETIMINE ETKISI
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021