Kurum Bilgileri:
Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi, İşleme Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları:
Tarım ve Çevre Bilimleri (Age), Mikrobiyoloji, Biyokimya ve Moleküler Biyoloji, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Çevre Bilimleri, Çok Disiplinli Bilimler, Biyokimyasal Araştırma Yöntemleri
Avesis Araştırma Alanları:
Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyokimyası, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Kimyası, Protein Kimyası, Aminoasitler, Enzim Kinetiği, Eser Elementler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Ürünleri, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Mikrobiyal Çeşitlilik, Bakteriyoloji, Mikrobiyal Genetik
Yayınlardaki İsimler:
Ibrahim Ender Kunili, KUNILI IE
İletişim
- E-posta
- enderkunili@comu.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.comu.edu.tr/739
- İş Telefonu
- +90 286 218 0018 Dahili: 16052
- Fax Telefonu
- +90 286 218 0543
- Ofis
- Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi No: 90