Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi, İşleme Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (Age), Mikrobiyoloji, Biyokimya ve Moleküler Biyoloji, Gıda Bilimi ve Teknolojisi, Çevre Bilimleri, Çok Disiplinli Bilimler, Biyokimyasal Araştırma Yöntemleri
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyokimyası, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Kimyası, Protein Kimyası, Aminoasitler, Enzim Kinetiği, Eser Elementler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Ürünleri, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Mikrobiyal Çeşitlilik, Bakteriyoloji, Mikrobiyal Genetik

Yayınlardaki İsimler: Ibrahim Ender Kunili, KUNILI IE
Metrikler

Yayın

102

Yayın (WoS)

23

Yayın (Scopus)

22

Atıf (WoS)

103

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

116

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

326

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (Diğer Toplam)

7

Toplam Atıf Sayısı

144

Proje

24

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
enderkunili@comu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.comu.edu.tr/739
İş Telefonu
+90 286 218 0018 Dahili: 16052
Fax Telefonu
+90 286 218 0543
Ofis
Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi No: 90