Desteklenen Projeler

Desteklenen Projeler

Öğrenci Projeleri

  • 2024 - Devam Ediyor Bitkisel Protein Kaynaklarından Balık Sosuna Alternatif Sos Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye

  • 2023 - Devam Ediyor Fermente Midye Ezmesi Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürün Karakteristiği ve Vibrio spp. Türleri Üzerine Antagonistik Etkilerinin Belirlenmesi

    Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye