SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.29, sa.1, ss.71-83, 2024 (Hakemli Dergi)
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (Online)
, cilt.36, sa.2, ss.447-460, 2022 (Hakemli Dergi)
A Survey on Seafood Consumption and Consumer Preference in İzmir Province
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.7, sa.1, ss.101-106, 2019 (Hakemli Dergi)
Characterization of Depuration Process of Mytilus galloprovincialis in Presence of Chloramine-T and Super-Oxidized Water
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.7, sa.1, ss.73-76, 2019 (Hakemli Dergi)
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.6, ss.177-185, 2018 (Hakemli Dergi)
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının 4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.6, ss.187-196, 2018 (Hakemli Dergi)
Antioxidant and Antimicrobial Activity of Sea Cucumber (Holothuria tubulosa, Gmelin 1791) Extracts
COMU Journal of Marine Science and Fisheries
, cilt.1, sa.2, ss.66-71, 2018 (Hakemli Dergi)
Su Ürünleri Atıkları ve Değerlendirme Olanakları
Dünya Gıda Dergisi
, ss.58-64, 2016 (Hakemli Dergi)
Deniz diplerinin değerli kaynağı: Deniz hıyarı
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.45, ss.45-49, 2015 (Hakemli Dergi)
Balık Sosu
Dünya Gıda Dergisi
, sa.8, ss.83-87, 2012 (Hakemli Dergi)
Türkiye Marmara Bölgesinde Tüketime Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.27, ss.22-25, 2011 (Hakemli Dergi)
Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.
Dünya Gıda Dergisi
, sa.10, ss.46-51, 2010 (Hakemli Dergi)
İç Sularımızda Önemli Artış Gösteren Gümüş Balığı (Atherina boyeri) Üretiminin Türkiye Ekonomisi Açısından Değerlendirilmes
Tarım Türk Dergisi
, sa.15, ss.110-113, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.16
Geleneksel Yöntem ve Lactobacillus plantarum Kullanılarak Üretilen Vegan Balık Sosunun Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 Mayıs - 24 Ağustos 2023, ss.17
Akdeniz Midyesi (Mytilus galloprovincialis)’nden Elde Edilen Midye Sosunun Renk ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.18
Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.15
Effect of Seasons on Biochemical Composition and Collagen Level of Holothuria (Roweothuria) poli
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, İzmir, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, ss.75
Microstructural and Biochemical Changes on Holothuria tubulosa Collagens After Hydrolyzation Process
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, İzmir, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, ss.70
İKLIM DEĞIŞIMININ SÜRDÜRÜLEBILIR VE GÜVENLI GIDA ÜRETIMINE ETKISI
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021
DENIZEL VE KARASAL PROTEIN KAYNAKLARI: GELENEKSEL ET ÜRETIMI VE TÜKETIMINE ALTERNATIF
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021
Situation Analysis of the Fisheries Sector of Turkey
International scientific and practical conference, Bulgaria of regions 2019“on the topic „Fiscal policy, globalization and economic growth:sustainable development challenges and perspectives, 22 - 23 Kasım 2019
CONTRIBUTION OF MUSSEL FARMS TO EMPLOYMENT IN THE ISLANDS REGION FOUND AT THE SOUTHERN MARMARA SEA (TURKEY)
Bulgaria of Regions, Plovdiv, Bulgaristan, 22 Kasım 2019, ss.569-573
Fish Processing Wastes: Potential Source of Byproducts
Bulgaria of regions 2019, Plovdiv, Bulgaristan, 22 - 23 Kasım 2019, ss.349-354
Fisheries Food Industry of Çanakkale
Bulgaria of regions 2019, Plovdiv, Bulgaristan, 22 - 23 Kasım 2019, ss.707-710
Characterization of Depuration Process of Mytilus galloprovincialis in Presence of Chloramine-T and Super-Oxidized Water
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1052-1058
Long Term Monitoring of E. coli level in Economic Bivalve Species
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.567-571
The Effect of Sodium Salts and Acetic Acid on Sensory Quality of Frozen Mussel (Mytilus galloprovincialis) Meat
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1060-1061
A Survey on Seafood Consumption and Consumer Preference in Izmir Province
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1051
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017
Çanakkale Boğazı’ndan Avlanan Bazı Ekonomik Balık Türlerinde Bulunan Parazitlerin Belirlenmesi
II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.169
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi
II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 Aralık 2017 - 15 Aralık 2018, ss.48
Comparison of Physico-chemical parameters and composition of wild and suspended cultured Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) from Sea of Marmara
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.120-121
The Effect of Aquaculture Facility on the Bacterial Levels of Seawater of Sigacik Bay, Izmir, TURKEY
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.114-115
Quality Characteristics of Fish Sauce Produced from Anchovy (Engraulis engrasicolus)
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.111-112
Heavy Metal Concentration in Some Bivalve Species From The Southern Coast of Marmara Sea (TURKEY)
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.113-114
Determination of Shelf-Life of Lakerda (Salted Atlantic Bonito) Stored at 4°C
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.116-117
Quality Characteristics of Fish Sauce Produced from Anchovy (Engraulis engrasicolus)
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions- Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 25 - 28 Ekim 2017, ss.220-230
Proximate Composition of Holothuria tubulosa from Çanakkale Turkey
SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016, 20 - 21 Ekim 2016
The effects of garlic extract on the product quality of lakerda
SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.7
Nutritional Properties of Holothuria tubulosa from Çanakkale (Turkey)
SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016", Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.24
Nutritional Changes of Minimally Processed Wedge Clam (Donax turunculus)
SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016", Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.23
Elemental Composition of Body Parts of Sea Cucumber
41st CIESM Congress, Kiel, Germany,12-16 September 2016, Kiel, Almanya, 12 - 16 Eylül 2016, ss.65
Mineral Composition of Engraulis encrasicolus
41st CIESM Congress, Kiel, Germany,12-16 September 2016, Kiel, Almanya, 12 - 16 Eylül 2016, ss.73
"Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi"
18.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.463
Effect Of Depuration On Manila Clam Ruditapes philippinarum Contaminated With Escherichia coli Salmonella typhimurium and Vibrio parahaemolyticus
40th International CIESM (Commission Internationale pour l’Exploration Scientifique de la mer Mediterranee) Congress,, Marsielle, Fransa, 28 Ekim - 01 Kasım 2013, ss.473-474
Sarımsak Ekstraktının Biyojen Amin Oluşturan Bakteriler Üzerine Antimiktobiyal Etkisinin Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.196-197
Akivades (Tapes decussatus) ve Kidonya (Venus verrucosa) Çift Kabuklu Yumuşakça Türlerinin Depurasyon Sürelerinin Belirlenmesi
17. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2013, ss.196
Perspective of Salted Seafoods.
Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.111
Prevalence and Antibiotic Susceptibility of Listeria spp. isolated from processed seafood.
Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.112
Kekik Ekstraktının Taze Levrek Balığının Raf Ömrü Üzerine Etkilerinin Araştırılması.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.128
Tüketime Sunulan Dondurulmuş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.113
Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.187