Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Health benefits and risks of fermented foods—the PIMENTO initiative

FRONTIERS IN NUTRITION , cilt.11, ss.1-14, 2024 (SCI-Expanded) Sürdürülebilir Kalkınma
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 3
  • Captures
    • Readers: 45
  • Mentions
    • News Mentions: 1
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 84
see details
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Antioxidant and Antimicrobial Activity of Olive Oil Mill Waste and By Product Extracts

6th International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Türkiye, 12 Mart 2025, ss.340-343, (Tam Metin Bildiri)

Effect of Microbial Transglutaminase Concentration on the Textural Properties of Restructured Fish Fillets from Fish Processing By-Products

6th International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Türkiye, 12 Mart 2025, ss.336-339, (Tam Metin Bildiri)

Tüketime hazır sıvı soslarda mikroplastik varlığının araştırılması

7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2024), Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2024, cilt.7, ss.430-434, (Tam Metin Bildiri)

Lactobacillus plantarum’un Vibrio harveyi üzerindeki antagonistik etkisi: Midye ezmesi örneği

7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2024), Ankara, Türkiye, 02 Ekim 2024, cilt.7, ss.440-445, (Tam Metin Bildiri)

Akdeniz midyesinden (Mytilus galloprovincialis) üretilen pilakilerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 Ekim 2023, ss.1068-1070, (Tam Metin Bildiri)

Akdeniz midyesinden (Mytilus galloprovincialis) üretilen midye sosunun antioksidan aktivitesinin belirlenmesi

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 Ekim 2023, ss.1038-1042, (Tam Metin Bildiri)

Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.15, (Özet Bildiri)

Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.16, (Özet Bildiri)

Akdeniz Midyesi (Mytilus galloprovincialis)’nden Elde Edilen Midye Sosunun Renk ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.18, (Özet Bildiri)

Geleneksel Yöntem ve Lactobacillus plantarum Kullanılarak Üretilen Vegan Balık Sosunun Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 Mayıs - 24 Ağustos 2023, ss.17, (Özet Bildiri)

Çanakkale Boğazı, Saroz Körfezi ve Güney Marmara Denizi Midye (Mytilus galloprovincialis)Örneklerinin Mikroorganizma Seviyelerinin Karşılaştırılması

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.1549-1553, (Tam Metin Bildiri)

Çanakkale İli ve Çevresinde Satışa Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinden İzole Edilen Staphylococcus spp.türlerinin antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.1761, (Özet Bildiri)

SARDALYA (Sardina pilchardus) BALIK SOSUNUN DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

III. International Science and Innovation Congress, Ankara, Türkiye, 9 - 12 Haziran 2022, ss.132-138, (Tam Metin Bildiri)

Sardalya (Sardina pilchardus) Balık Sosunun Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

III. International Science and Innovation Congress, Ankara, Türkiye, 9 - 11 Haziran 2022, ss.132-138, (Tam Metin Bildiri)

Microstructural and Biochemical Changes on Holothuria tubulosa Collagens After Hydrolyzation Process

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, İzmir, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, ss.70, (Özet Bildiri)

Effect of Seasons on Biochemical Composition and Collagen Level of Holothuria (Roweothuria) poli

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences FABA 2021, İzmir, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, ss.75, (Özet Bildiri)

İKLIM DEĞIŞIMININ SÜRDÜRÜLEBILIR VE GÜVENLI GIDA ÜRETIMINE ETKISI

INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

DENIZEL VE KARASAL PROTEIN KAYNAKLARI: GELENEKSEL ET ÜRETIMI VE TÜKETIMINE ALTERNATIF

INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

Situation Analysis of the Fisheries Sector of Turkey

International scientific and practical conference, Bulgaria of regions 2019“on the topic „Fiscal policy, globalization and economic growth:sustainable development challenges and perspectives, 22 - 23 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

Fish Processing Wastes: Potential Source of Byproducts

Bulgaria of regions 2019, Plovdiv, Bulgaristan, 22 - 23 Kasım 2019, ss.349-354, (Tam Metin Bildiri)

Fisheries Food Industry of Çanakkale

Bulgaria of regions 2019, Plovdiv, Bulgaristan, 22 - 23 Kasım 2019, ss.707-710, (Tam Metin Bildiri)

A Survey on Seafood Consumption and Consumer Preference in Izmir Province

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1051, (Özet Bildiri)

Characterization of Depuration Process of Mytilus galloprovincialis in Presence of Chloramine-T and Super-Oxidized Water

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1052-1058, (Tam Metin Bildiri)

Long Term Monitoring of E. coli level in Economic Bivalve Species

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.567-571, (Tam Metin Bildiri)

The Effect of Sodium Salts and Acetic Acid on Sensory Quality of Frozen Mussel (Mytilus galloprovincialis) Meat

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, ss.1060-1061, (Özet Bildiri)

Antioxidant and Antimicrobial Activity of Sea Cucumber (Holothuria tubulosa) Extracts

International Conference on Science and Technology (ICONST 2018), Prizren, Kosova, 5 Eylül - 09 Aralık 2018, ss.120-121, (Özet Bildiri)

Long Term Bioaccumulation Monitoring of Chemical Contaminants in Mytilus galloprovincialis

International Conference on Science and Technology (ICONST 2018), Prizren, Kosova, 5 - 09 Eylül 2018, ss.120-121, (Özet Bildiri)

Çanakkale Boğazı’ndan Avlanan Bazı Ekonomik Balık Türlerinde Bulunan Parazitlerin Belirlenmesi

II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, ss.169, (Tam Metin Bildiri)

Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4°C de Raf Ömrünün Belirlenmesi

II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 14 Aralık 2017 - 15 Aralık 2018, ss.48, (Özet Bildiri)

Comparison of Physico-chemical parameters and composition of wild and suspended cultured Mediterranean mussels (Mytilus galloprovincialis) from Sea of Marmara

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.120-121, (Özet Bildiri)

The Effect of Aquaculture Facility on the Bacterial Levels of Seawater of Sigacik Bay, Izmir, TURKEY

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.114-115, (Tam Metin Bildiri)

Heavy Metal Concentration in Some Bivalve Species From The Southern Coast of Marmara Sea (TURKEY)

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.113-114, (Özet Bildiri)

Quality Characteristics of Fish Sauce Produced from Anchovy (Engraulis engrasicolus)

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions- Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv-Felibe, Bulgaristan, 25 - 28 Ekim 2017, ss.220-230, (Tam Metin Bildiri)

Proximate Composition of Holothuria tubulosa from Çanakkale Turkey

SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016, 20 - 21 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)

The effects of garlic extract on the product quality of lakerda

SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016, Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.7, (Tam Metin Bildiri)

Nutritional Properties of Holothuria tubulosa from Çanakkale (Turkey)

SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016", Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.24, (Tam Metin Bildiri)

Nutritional Changes of Minimally Processed Wedge Clam (Donax turunculus)

SCIENTIFIC CONFERENCE WITH INTERNATIONAL PARTICIPATION "FOOD SCIENCE, ENGINEERING AND TECHNOLOGY’ 2016", Plovdiv, Bulgaristan, 20 - 21 Ekim 2016, ss.23, (Tam Metin Bildiri)

Mineral Composition of Engraulis encrasicolus

41st CIESM Congress, Kiel, Germany,12-16 September 2016, Kiel, Almanya, 12 - 16 Eylül 2016, ss.73, (Tam Metin Bildiri)

Elemental Composition of Body Parts of Sea Cucumber

41st CIESM Congress, Kiel, Germany,12-16 September 2016, Kiel, Almanya, 12 - 16 Eylül 2016, ss.65, (Tam Metin Bildiri)

"Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi"

18.Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.463, (Özet Bildiri)

Effect Of Depuration On Manila Clam Ruditapes philippinarum Contaminated With Escherichia coli Salmonella typhimurium and Vibrio parahaemolyticus

40th International CIESM (Commission Internationale pour l’Exploration Scientifique de la mer Mediterranee) Congress,, Marsielle, Fransa, 28 Ekim - 01 Kasım 2013, ss.473-474, (Tam Metin Bildiri)

Prevalence and Antibiotic Susceptibility of Listeria spp. isolated from processed seafood.

Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.112, (Tam Metin Bildiri)

Perspective of Salted Seafoods.

Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2012, ss.111, (Tam Metin Bildiri)

Tüketime Sunulan Dondurulmuş Su Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri.

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.113, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Food Safety Risks in Bivalve Molluscs: Contaminants, Post-Harvest Challenges, and Consumer Perception Under Climate Change

MODERN RESEARCH IN AGRICULTURE, FOREST AND WATER ISSUES, YARPUZ BOZDOĞAN NİGAR, Editör, ALL SCİENCES ACADEMY, ss.38-59, 2025

Çanakkale Su Ürünleri İşleme Sektörü

Çanakkale'de Su Ürünleri, Balıkçılık ve Denizcilik, Özekinci U.,Çelik E.Ş.,Şen,Y., Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.371-377, 2023

Vibrio Türlerinin Çanakkale Boğazı’ndaki Sayı ve Dağılımlarının Belirlenmesi

SU ÜRÜNLERİNDE YENİ GELİŞMELER, Hikmet Yeter Çoğun, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.5-23, 2023

Effects of Internal Exposure to Vibrio harveyi on Histopathological Changes in Mediterranean Mussel (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819)

ADVANCED AND CONTEMPORARY STUDIES IN AGRICULTURE, FOREST AND WATER ISSUES, Cengizler İbrahim, Duman Selçuk, Editör, Duvar Yayınları, ss.104-113, 2023

Çanakkale Kıyılarında Dağılım Gösteren Su Ürünlerinin Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi

Çanakkale’de Su Ürünleri, Balıkçılık ve Denizcilik, Özekinci, U., Çelik, E.Ş., Şen, Y., Editör, Nobel Bilimsel Eserler, ss.353-370, 2023
Metrikler

Yayın

95

Atıf (WoS)

73

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

93

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

46

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

19
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları