Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

METAPHORICAL PERCEPTIONS OF TOURIST GUIDANCE DEPARTMENT STUDENTS TOWARDS THE CONCEPT OF "RECREATION"

CONTEMPORARY TOURISM CHALLENGES - PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE, Sofya, Bulgaristan, 12 Mayıs 2022, ss.176-184

Kazdağı’na Gelen Ziyaretçilerin Çevre Dostu Davranış ve Çevresel Turizm Davranışları

: Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, cilt.1, ss.568-577

Kitap & Kitap Bölümleri

Turizmde Tüketici Hakları

Turizmde İnsan Hakları, Kürşat Başkan, Editör, Paradigma Akademi Yayınevi, Çanakkale, ss.273-301, 2023 Creative Commons License

DOĞAL DENEYİMLER: DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ, KAMP VE YABAN HAYATI GÖZLEMİ

DENEYIMSEL TURIZMDE YENILIKÇI UYGULAMALAR, , Editör, Eğitim Yayınevi, ss.105-116, 2023

Spor Turizm ve Sürdürülebilirlik

Sürdürülebilirlik Ekseninde Alternatif Turizm, Genç Koray, Editör, Detay Yayınları, ss.129-150, 2022

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Aydınlatma

Yiyecek İşletmelerinde Atmosfer, Erdem Temeloğlu,Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-119, 2021

Destinasyonlarda Tüketici Davranışları

Her Yönüyle Turizmde Destinasyon Yönetimi, Mehmet Oğuzhan İlban, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.191-215, 2021

TOURSERVQUAL (Hizmet Kalitesi Ölçüm Modeli)

Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçek ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Murat Aksu,Oğuz Diker,Erdem Temellioğlu,Özge Güdü Demirbulat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.275-287, 2020

Chapter V: Gastronomy and Cultural Heritage

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker,Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, İstanbul, ss.129-155, 2017

Ansiklopedide Bölümler

Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss., 2022

Metrikler

Yayın

20

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları