SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
ŞARAP TURİZMİ DESTİNASYONLARINDAKİ YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE YÖNELİK TRIPADVISOR YORUMLARININ İÇERİK ANALİZİ
SİNOP ÜNİVERSİTESİ BOYABAT İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ e-DERGİSİ
, cilt.2, sa.1, ss.81-106, 2022 (Hakemli Dergi)
Otel İşletmelerinde Uygulanan İçsel Pazarlama Faaliyetlerinin Çalışanların Duygusal Bağlılık Tutumlarına Etkisi: Çanakkale Örneği
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.10, sa.49, ss.531-541, 2017 (Hakemli Dergi)
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Atmosfer, Tüketim Duyguları, Müşteri Memnuniyeti ve Yeniden Satın Alma Davranışı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.5, sa.2, ss.253-264, 2017 (Hakemli Dergi)
Turizm Sektöründe Deneyimlenen ve Anımsayan Benlik Kavramının Rolü: Bozcaada’yı Ziyaret Eden Turistler İle Nitel Bir Araştırma
Akademik Bakış Dergisi
, cilt.1, sa.59, ss.247-263, 2017 (Hakemli Dergi)
Turistik Destinasyonlarda Taşıma Kapasitesi: Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı Örneği
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.19, sa.36, ss.565-581, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri
DOĞAL DENEYİMLER: DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ, KAMP VE YABAN HAYATI GÖZLEMİ
DENEYIMSEL TURIZMDE YENILIKÇI UYGULAMALAR, , Editör, Eğitim Yayınevi, ss.105-116, 2023
Spor Turizm ve Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilirlik Ekseninde Alternatif Turizm, Genç Koray, Editör, Detay Yayınları, ss.129-150, 2022
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Aydınlatma
Yiyecek İşletmelerinde Atmosfer, Erdem Temeloğlu,Defne Akdeniz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.99-119, 2021
Destinasyonlarda Tüketici Davranışları
Her Yönüyle Turizmde Destinasyon Yönetimi, Mehmet Oğuzhan İlban, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.191-215, 2021
TOURSERVQUAL (Hizmet Kalitesi Ölçüm Modeli)
Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçek ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Murat Aksu,Oğuz Diker,Erdem Temellioğlu,Özge Güdü Demirbulat, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.275-287, 2020
Chapter V: Gastronomy and Cultural Heritage
New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker,Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, İstanbul, ss.129-155, 2017
Ansiklopedide Bölümler
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss., 2022