Akademik Unvanlar
-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Kimya Ve Kimyasal İşleme Teknolojileri
-
2008 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
1999 - 2007 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2008 - 2014 Bölüm Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gıda İşleme
Akademi Dışı Deneyim
-
1999 - 2007 Araştırma Görevlisi
Hacettepe Üniversitesi
Yönetilen Tezler
-
ŞERBETİÇİOTU VE AYVADAN ELDE EDİLEN MAYA EKSTRAKTININ (ÖZÜTÜNÜN) EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yüksel Z. (Danışman)
-
Geleneksel süt reçelinin üretim tekniğinin geliştirilmesi (Süt reçelinde ür-ge)
Yüksel Z. (Danışman)
-
Yeşil Çay Polifenolleri ile Süt Proteinleri Arasındaki Etkileşimlerin ve Süt Ürünlerinde Neden Olabileceği İşlevsel Değişimlerin Tanımlanması
Yüksel Önür Z. (Eş Danışman), Erdem Y. K.
-
Süt Proteinlerinin Transglutaminaz ile Çapraz Bağlanmasının Maillard Tepkimesi Üzerine Etkisi
Yüksel Önür Z. (Eş Danışman), Erdem Y. K.