Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (8)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (4)

8. Keçi ve koyun sütlerinin kimyasal bileşimleri

Gıda , cilt.40, sa.6, ss.363-370, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 36

1. İNEK SÜTÜ ALERJİSİ VE ALERJENİTEYİ AZALTMAK İÇİN GELİŞTİRİLEN BAZI TEKNOLOJİK YÖNTEMLER

5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, 11 - 13 Kasım 2023, ss.75-87, (Tam Metin Bildiri)

2. BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.33-34, (Tam Metin Bildiri)

3. Laktoz Hidrolize Süt Reçelinin Fizikokimyasal Özelliklerinin ve HMF İçeriğinin Belirlenmesi

Türkiye Ondördüncü Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2022, ss.171, (Özet Bildiri)

4. INTERACTIONS BETWEEN MILK PROTEINS AND GREENTEAFLAVONOIDS AND THE EFFECT OF HEAT TREATMENT

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.345, (Özet Bildiri)

5. Physicochemical Characterization of Milk Jam (Dulce de Leche – DL) Produced in Turkey

4th International Symposium on Traditional Foods, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.94, (Özet Bildiri)

6. Textural and Chemical Properties of Ezine Cheese (PDO) During Ripening

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

7. TPE Coğrafi İşaret Tescil Belgesine Sahip Peynirlerin Üretim Teknikleri ve Genel Bileşimleri

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.5, (Özet Bildiri)

8. IDENTIFICATION OF INDIGENOUS LACTIC ACID BACTERIA ISOLATED FROM EZINE CHEESE (PDO) DURING THE RIPENING

IDF World Dairy Summit, Vilnius, Litvanya, 20 - 24 Eylül 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

9. INTERACTION OF GREEN TEA FLAVANOIDS WITH MILK PROTEINS AND THE EFFECT OF HEAT TREATMENT

IDF World Dairy Summit, Vilnius, Litvanya, 20 - 24 Eylül 2015, ss.2, (Tam Metin Bildiri)

11. Chemical And Microbiological Characteristics Of Ezine Cheese

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 Mayıs 2011 - 18 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

12. The "anatomy " of Ezine Cheese

The Ninth Cheese Symposium, Cork, İrlanda, 12 - 13 Kasım 2014, ss.80, (Tam Metin Bildiri)

15. Chemical And Microbiological Characteristics Of Ezine Cheese, Athens, Greece

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.10, (Tam Metin Bildiri)

16. Characterization Of Goat, Sheep And Bovine Milk In Ida Mountain Region: General Composition And Protein Surface Hydrophobicity

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.3, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

17. Yuksel, Z., Uymaz, B., Erdem, Y.K., Chemical and Microbiological Characteristics of Ezine Cheese, Athens, Greece

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Yunanistan, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.22, (Tam Metin Bildiri)

18. Yuksel, Z., Uymaz, B., Avcı, E., Erdem, Y.K., Characterization of Goat, Sheep and Bovine Milk in Ida Mountain Region: General Composition and Protein Surface Hydrophobicity

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Athens, Greece., Yunanistan, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.23, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

19. The Influence Of The Enzymatic Cross-Linking Of Proteins On Maillard Reactions In Milk

5th Central European Congress on Food, Bratislava, Slovakya, 19 - 22 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)

21. Güder Z. D., Yuksel Z., Erdem Y.K., The influence of the enzymatic cross-linking of proteins on Maillard reactions in milk

CEFood, 5th Central European Congress on Food, Bratislava, Slovak Republic., Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.51, (Tam Metin Bildiri)

26. Separation Of Major Bovine Milk Proteins By Rp-Hplc

2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2 - 04 Kasım 2005, (Özet Bildiri)

27. Erdem, Y.K., Yüksel, Z., 2005, Separation of major bovine milk proteins by RP-HPLC

2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Czech Republic,, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Kasım 2005, ss.12, (Tam Metin Bildiri)

30. The Effect Of Heat Treatments On Hydrophobic Interactions Of Milk Proteins

26th IDF World Dairy Congress, Paris, Fransa, 24 - 27 Eylül 2002, (Özet Bildiri)

31. Yüksel, Z., Erdem, Y.K., The effect of heat treatments on hydrophobic interactions of milk proteins

26th IDF World Dairy Congress, Paris, France, Fransa, 1 - 04 Eylül 2002, ss.77, (Tam Metin Bildiri)

32. The Effect Of Ultrafiltration On Modification Of Protein Surface Hydrophobicity Of Milk

4th WISA – MTD Symposium on membranes: Science and Engineering, Güney Afrika, 24 - 28 Mart 2001, (Özet Bildiri)

33. Influence Of Heat Treatment Of Milk Before Ultrafiltration On The Membrane Performance

4th WISA – MTD Symposium on membranes: Science and Engineering, Güney Afrika, 24 - 28 Mart 2001, (Özet Bildiri)

34. Erdem, Y.K., Yüksel, Z., Influence of heat treatment of milk before ultrafiltration on the membrane performance

4th WISA – MTD Symposium on membranes: Science and Engineering, Güney Afrika, 1 - 04 Mart 2001, ss.46, (Tam Metin Bildiri)

35. Erdem, Y.K., Yüksel, Z., The effect of ultrafiltration on modification of protein surface hydrophobicity of milk

4th WISA – MTD Symposium on membranes: Science and Engineering, Güney Afrika, 1 - 04 Mart 2001, ss.45, (Özet Bildiri)
Kitaplar 30

1. Bazı Tatlıların Yapımında Kullanılan Cottage, Mascarpone, Ricotta ve Quark Peynirleri

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, Alptekin Sökmen,Çağdaş Aydın, Editör, Anatolia Books , Ankara, ss.179-191, 2024

3. LAKTOZSUZ BESLENME

ÖZEL BESLENME MUTFAĞI, Müesser Korkmaz,Zerrin Yüksel, Editör, Anatolia Books , Ankara, ss.23-48, 2023

6. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN TURKEY

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.225-229, 2016

7. PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

SÜT SEKTÖRÜNDE ATIK DEĞERLENDİRME VE ÇEVRESEL ETKİLERİN AZALTILMASINDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.65-73, 2016

8. PEYNİR ALTI SUYU İŞLEME: Değerlendirilmesi ve Temel Ürünler

SÜT SEKTÖRÜNDE ATIK DEĞERLENDİRME VE ÇEVRESEL ETKİLERİN AZALTILMASINDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.35-63, 2016

9. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.33-59, 2016

10. SÜT ENDÜSTRİSİ ATIK SULARI VE PEYNİR ALTI SUYU

SÜT SEKTÖRÜNDE ATIK DEĞERLENDİRME VE ÇEVRESEL ETKİLERİN AZALTILMASINDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.19-34, 2016

11. INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.61-68, 2016

12. DAIRY WASTEWATER AND WHEY

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.17-31, 2016

13. 3. Peynir Altı Suyu İşleme

Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar, Kemal ÇELİK, Editör, Sonçağ, Çanakkale, ss.35-63, 2016

14. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES TURKEY

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.225-229, 2016

15. 10. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.225-288, 2016

16. Dairy Waste Water and Whey

Whey Every Aspect, Zerrin Yüksel Önür, Kemal Çelik, Harun Baytekin, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd.Şti., Ankara, ss.17-31, 2016

17. The Best Practical Applications in The Project Countries Turkey

Whey Every Aspect, Prof.Dr.Kemal Çelik, Editör, Son Çağ Matbaacılık LTD.ŞTİ., Ankara, ss.225-229, 2016

18. Tejsavabol eloallitott innovativ termekek

A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Mucsi Imre, Editör, Komplett Kivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.51-70, 2016

19. INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.61-68, 2016

20. SÜT ENDÜSTRİSİ ATIK SULARI VE PEYNİR ALTI SUYU

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Sti., ss.19-34, 2016

21. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.33-59, 2016

22. PEYNİR ALTI SUYU İŞLEME: Değerlendirilmesi ve Temel Ürünler

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.35-63, 2016

23. Innovative Products Produced from Whey

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbaacılık, ss.62-68, 2016

24. 3. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.33-59, 2016

25. The Best Practial Applications in The Project Countries Turkey

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Son Çağ Matbaacılık Ltd Şti, Çanakkale, ss.1-288, 2016

26. Dairy Wastewater and Whey

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbacılık, ss.17-33, 2016

27. A tejtermekekböl szarmazo tejsavo

A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Musci Imre, Editör, KomplettKivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.19-31, 2016

28. PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.65-73, 2016

29. THE BEST PROCTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK KEMAL, ÖNÜR ZERRİN YÜKSEL, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK LTD. ŞTİ., Ankara, ss.225-239, 2016

30. Whey Processing; Utilization and Major Products

whey every aspect, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.33-59, 2016
Metrikler

Yayın

87

Yayın (WoS)

8

Yayın (Scopus)

8

Atıf (WoS)

312

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

347

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

54

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

7

Tez Danışmanlığı

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları