Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Keçi ve koyun sütlerinin kimyasal bileşimleri

Gıda , cilt.40, sa.6, ss.363-370, 2015 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

İNEK SÜTÜ ALERJİSİ VE ALERJENİTEYİ AZALTMAK İÇİN GELİŞTİRİLEN BAZI TEKNOLOJİK YÖNTEMLER

5th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, 11 - 13 Kasım 2023, ss.75-87

BAZI TATLILARIN YAPIMINDA KULLANILAN COTTAGE, MASCARPONE, RİCOTTA VE QUARK PEYNİRLERİ

7. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.33-34

Laktoz Hidrolize Süt Reçelinin Fizikokimyasal Özelliklerinin ve HMF İçeriğinin Belirlenmesi

Türkiye Ondördüncü Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2022, ss.171

INTERACTIONS BETWEEN MILK PROTEINS AND GREENTEAFLAVONOIDS AND THE EFFECT OF HEAT TREATMENT

3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.345

Physicochemical Characterization of Milk Jam (Dulce de Leche – DL) Produced in Turkey

4th International Symposium on Traditional Foods, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.94

Textural and Chemical Properties of Ezine Cheese (PDO) During Ripening

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017, ss.1

Chemical And Microbiological Characteristics Of Ezine Cheese

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 Mayıs 2011 - 18 Mayıs 2015

The "anatomy " of Ezine Cheese

The Ninth Cheese Symposium, Cork, İrlanda, 12 - 13 Kasım 2014, ss.80

Chemical And Microbiological Characteristics Of Ezine Cheese, Athens, Greece

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.10

Characterization Of Goat, Sheep And Bovine Milk In Ida Mountain Region: General Composition And Protein Surface Hydrophobicity

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.3 Sürdürülebilir Kalkınma

Yuksel, Z., Uymaz, B., Erdem, Y.K., Chemical and Microbiological Characteristics of Ezine Cheese, Athens, Greece

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Yunanistan, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.22

Yuksel, Z., Uymaz, B., Avcı, E., Erdem, Y.K., Characterization of Goat, Sheep and Bovine Milk in Ida Mountain Region: General Composition and Protein Surface Hydrophobicity

IDF (International Dairy Federation) International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Athens, Greece., Yunanistan, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.23 Sürdürülebilir Kalkınma

Güder Z. D., Yuksel Z., Erdem Y.K., The influence of the enzymatic cross-linking of proteins on Maillard reactions in milk

CEFood, 5th Central European Congress on Food, Bratislava, Slovak Republic., Slovakya, 1 - 04 Mayıs 2010, ss.51

Separation Of Major Bovine Milk Proteins By Rp-Hplc

2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prag, Çek Cumhuriyeti, 2 - 04 Kasım 2005

Erdem, Y.K., Yüksel, Z., 2005, Separation of major bovine milk proteins by RP-HPLC

2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, Prague, Czech Republic,, Çek Cumhuriyeti, 1 - 04 Kasım 2005, ss.12

The Effect Of Ultrafiltration On Modification Of Protein Surface Hydrophobicity Of Milk

4th WISA – MTD Symposium on membranes: Science and Engineering, Güney Afrika, 24 - 28 Mart 2001

Influence Of Heat Treatment Of Milk Before Ultrafiltration On The Membrane Performance

4th WISA – MTD Symposium on membranes: Science and Engineering, Güney Afrika, 24 - 28 Mart 2001

Erdem, Y.K., Yüksel, Z., Influence of heat treatment of milk before ultrafiltration on the membrane performance

4th WISA – MTD Symposium on membranes: Science and Engineering, Güney Afrika, 1 - 04 Mart 2001, ss.46

Erdem, Y.K., Yüksel, Z., The effect of ultrafiltration on modification of protein surface hydrophobicity of milk

4th WISA – MTD Symposium on membranes: Science and Engineering, Güney Afrika, 1 - 04 Mart 2001, ss.45

Kitap & Kitap Bölümleri

Bazı Tatlıların Yapımında Kullanılan Cottage, Mascarpone, Ricotta ve Quark Peynirleri

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, Alptekin Sökmen,Çağdaş Aydın, Editör, Anatolia Books , Ankara, ss.179-191, 2024

LAKTOZSUZ BESLENME

ÖZEL BESLENME MUTFAĞI, Müesser Korkmaz,Zerrin Yüksel, Editör, Anatolia Books , Ankara, ss.23-48, 2023

THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN TURKEY

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.225-229, 2016

PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

SÜT SEKTÖRÜNDE ATIK DEĞERLENDİRME VE ÇEVRESEL ETKİLERİN AZALTILMASINDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.65-73, 2016

PEYNİR ALTI SUYU İŞLEME: Değerlendirilmesi ve Temel Ürünler

SÜT SEKTÖRÜNDE ATIK DEĞERLENDİRME VE ÇEVRESEL ETKİLERİN AZALTILMASINDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.35-63, 2016

WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.33-59, 2016

SÜT ENDÜSTRİSİ ATIK SULARI VE PEYNİR ALTI SUYU

SÜT SEKTÖRÜNDE ATIK DEĞERLENDİRME VE ÇEVRESEL ETKİLERİN AZALTILMASINDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.19-34, 2016

INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.61-68, 2016

DAIRY WASTEWATER AND WHEY

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.17-31, 2016

3. Peynir Altı Suyu İşleme

Süt sektöründe atık değerlendirme ve çevresel etkilerinin azaltılmasında yenilikçi yaklaşımlar, Kemal ÇELİK, Editör, Sonçağ, Çanakkale, ss.35-63, 2016

THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES TURKEY

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.225-229, 2016

10. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.225-288, 2016

Dairy Waste Water and Whey

Whey Every Aspect, Zerrin Yüksel Önür, Kemal Çelik, Harun Baytekin, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd.Şti., Ankara, ss.17-31, 2016

The Best Practical Applications in The Project Countries Turkey

Whey Every Aspect, Prof.Dr.Kemal Çelik, Editör, Son Çağ Matbaacılık LTD.ŞTİ., Ankara, ss.225-229, 2016

Tejsavabol eloallitott innovativ termekek

A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Mucsi Imre, Editör, Komplett Kivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.51-70, 2016

INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.61-68, 2016

SÜT ENDÜSTRİSİ ATIK SULARI VE PEYNİR ALTI SUYU

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Sti., ss.19-34, 2016

WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products

WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.33-59, 2016

PEYNİR ALTI SUYU İŞLEME: Değerlendirilmesi ve Temel Ürünler

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.35-63, 2016

Innovative Products Produced from Whey

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbaacılık, ss.62-68, 2016

3. WHEY PROCESSING: Utilization and Major Products

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, ss.33-59, 2016

The Best Practial Applications in The Project Countries Turkey

Whey Every Aspect, Çelik K., Editör, Son Çağ Matbaacılık Ltd Şti, Çanakkale, ss.1-288, 2016

Dairy Wastewater and Whey

Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editör, Sonçağ Matbacılık, ss.17-33, 2016

A tejtermekekböl szarmazo tejsavo

A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Musci Imre, Editör, KomplettKivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, ss.19-31, 2016

PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., ss.65-73, 2016

THE BEST PROCTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK KEMAL, ÖNÜR ZERRİN YÜKSEL, Editör, SONÇAĞ MATBAACILIK LTD. ŞTİ., Ankara, ss.225-239, 2016

Whey Processing; Utilization and Major Products

whey every aspect, Kemal Çelik, Editör, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, ss.33-59, 2016

Metrikler

Yayın

87

Atıf (WoS)

204

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

315

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

7

Tez Danışmanlığı

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları