Desteklenen Projeler
-
2022 - 2023 Şerbetçiotu ve Ayvadan Elde Edilen Maya Ekstraktının (Özütünün) Ekmek Kalitesine Etkisi
-
2020 - 2022 Geleneksel Süt Reçelinin Üretim Tekniğinin Geliştirilmesi (Süt Reçelinde Ür-Ge)
-
2014 - 2017 Improvement of Production and Management Processes in Dairy-Cheese Sector and Dairy waste Management” [Why-Whey]
-
2014 - 2016 Ezine Peynirinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin 16S-rDNA Dizi Analizine Göre Tanımlanması
-
2011 - 2012 Ezine Peynirinden İzole Edilen Antimikrobiyel Aktiviteye Sahip Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması
-
2010 - 2012 Ezine Peyniri Üretiminde Kullanılan Keçi, Koyun ve İnek Sütlerinin Genel Bileşimlerinin ve Protein Profillerinin Belirlenmesi
-
2008 - 2011 Proteinlerin çapraz bağlanmasının süt ürünlerinin fonksiyonel özelliklerine etkisi