Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Sürdürülebilir Turlar

Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 17 Kasım 2022

Sosyal Medyanın Destinasyon Seçim Sürecine Etkisi: Youtube Örneği

International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.138-154

Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Festivallerine Yönelik Bir Araştırma

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.415-426

Sürdürülebilir Turizmde Yeni Trend Glamping Turizmi: Çanakkale Örneği

International West Asia Congress of Tourism Research, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, cilt.1, ss.205-216

Sürdürülebilir Turizmde Yeni Trend Glampimg Turizmi: Çanakkale Örneği

II. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, 27 - 30 Eylül 2018

Sivas İli Kış Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi: Yıldız Dağı Örneği

Uluslararası Sivas Turizm Kongresi, Sivas, Türkiye, 23 - 25 Şubat 2018, cilt.1, ss.118-127 Sürdürülebilir Kalkınma

Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma

4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Temmuz 2018, cilt.11, ss.43

Kazdağı’na Gelen Ziyaretçilerin Çevre Dostu Davranış ve Çevresel Turizm Davranışları

: Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, cilt.1, ss.568-577

Kazdağları’na Gelen Ziyaretçilerin Çevre Dostu Davranış veÇevresel Turizm Davranışları

VII. NATIONAL III.INTERNATIONAL EASTMEDITERRANEANTOURISM SYMPOSIUM, İskenderun, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, cilt.1, ss.568-577

Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü

International Conferenceon Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS’18), Balıkesir, Türkiye, 27 - 28 Haziran 2018, ss.86

The Role of Environmental Consciousness Behaviour of Consumer in The Intention to Choose Green Hotel

Fouth Sarajevo International Cnference: Social and Political Stability in Balkans, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.4, ss.13

Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.111-126

A Research on Dining Experience in Restaurants of Vegan Lifestyle Adopted People

XII. European Conference on Social and Behavioral Sciences, Catania, İtalya, 25 - 28 Ocak 2017, ss.61 Sürdürülebilir Kalkınma

Histaurants: Orient Express Örneği

Cittaslow Gökçeada Eko-Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, ss.24

Destinasyon Pazarlamasında Web 2.0 Uygulaması: Bir Literatür Taraması

12.Uluslar Turizm Kongresi, Akçakoca Düzce, Türkiye, 30 Kasım - 04 Aralık 2011, ss.404-405

Green Hotel Management and Green Star Practice A case Study of Best Western President Istanbul Hotel

6. International Scientific Symposium on Business Admisintration, Karvina, Çek Cumhuriyeti, 27 - 28 Mayıs 2010, ss.496-507

Solution of the inverse problem in optical tomography using artificial neural Networks

The Second International Conference on Nuclear and Renewable Energy Resources, Ankara, Türkiye, 4 - 07 Temmuz 2010

Yakın Kızıl Ötesi Fotonların İnsan Beyninde Saçılmasının İncelenmesi

10. Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojileri Konferansı, Muğla, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2009, ss.151-159

Kitap & Kitap Bölümleri

Araştırma Paydaşları Açısından Etik

Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği, Prof. Dr. Yalçın KARAGÖZ, Doç. Dr. Muammer MESCİ, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.97-115, 2019

Turist Rehberliği ve Pazarlama İlişkisi Bölümü: Turist Rehberlerinin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Çanakkale Rehberler Odası Örneği

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu Kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay, Balıkesir, ss.612-621, 2018

Yeşil Tüketici

Turizm İşletmelerinde Yeşil Uygulamalar, Lütfi ATAY, Halil Korkmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.3-17, 2018

TURİST REHBERLERİNİN SOSYAL MEDYA KULLANIMLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA ÇANAKKALE REHBERLER ODASI ÖRNEĞİ

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu Kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.612-621, 2018

Eko Etkinlikler

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla “Yeşeren Turizm”, Ferah ÖZKÖK-Hacı Mehmet YILDIRIM-Şefik Okan MERCAN, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.145-167, 2018

Turist Rehberlerinin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Çanakkale Rehberler odası Örneği

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.612-621, 2018

İktisadın Tanımı ve Temel Kavramlar

İktisat, Ferah ÖZKÖK, Editör, Paradigma Akademi, Ankara, ss.19-31, 2017

Vegans’ Expectations from Restaurants and Their Thoughts on Vegan Restaurants

Current Perspectives in Social Science, Hasan Arslan, Mehmet Ali İçbay, Alina-Andreea Dragoescu, Editör, E-BWN, ss.203-210, 2017

Uluslararası Seyahat İşletmelerinde Strateji ve İş Planı

Uluslararası Seyahat İşletmeciliği, Burhanettin Zengin, Mehmet Sarıışık, Cevdet Avcıkurt, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.101-120, 2017

Vegans’ Expectations from Restaurants and Their Thoughts about Vegan Restaurants

Current Perspectives in Social Sciences, Hasan Arslan, Mehmet Ali Icbay, Alina-Andreea Dragoescu, Editör, E-BWN, Bialystok, ss.195-202, 2017

Gastronomy Tourism and Street Foods

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-84, 2017

Restoranlardaki Fiziksel Kanıtların Tüketicilerin Fiyat Algısı Üzerindeki Rolü:Ekşisözlük Yorumlarının Değerlendirilmesi

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok, Düriye Avcıkurt, Cevdet Doğdubay, Murat Sarıoğlan, Mehmet Girgin, Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.303-315, 2017

Vegans’ Expectations from Restaurants and Their Thoughts on Vegan Restaurants

Current Perspectives in Social Science, Hasan Arslan, Mehmet Ali İçbay, Alina-Andreea Dragoescu, Editör, E-BWN, ss.203-210, 2017

Restoranlardaki Fiziksel Kanıtların Tüketicilerin Fiyat Algısı Üzerindeki Rolü:Ekşisözlük Yorumlarının Değerlendirilmesi

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok, Düriye Avcıkurt, Cevdet Doğdubay, Murat Sarıoğlan, Mehmet Girgin, Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.303-315, 2017

Gastronomy Tourism and Street Foods

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-84, 2017

The Effect of Information Technologies on Organizational Forms: A Study on Travel Agencies

Developments in Social Sciences, Recep EFE, Rositsa PENKOVA, Jan A. WENDT, Kuat T. SAPAROV, Jaras G. BERDENOV, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.583-594, 2017

The Effect of Information Technologies on OrganizationalForms: A Study on Travel Agencies

Developments In Social Sciences, Recep Efe, Rositsa Penkova, Jan A. Wendt, Kuat T. SAPAROV, Jaras G. BERDENOV, Editör, St. Kliment Ohridski Universty Press, Sofya, ss.569-581, 2017

İktisadın Tanımı ve Temel Kavramlar

İktisat, Özkök, Ferah Yücel, Fatih, Editör, Paradigma Akademi, ss.15-27, 2015

Turizmde Tüketici Davranışları

Turizm Ekonomisi, Doç. Dr. Ferah ÖZKÖK, Editör, Paradigma Akademi, ss.85-12, 2014

Türkiye'de Seyahat Acentacılığının Gelişimi

TÜRK TURİZM TARİHİ, , Editör, DETAY, Ankara, 2009

Türkiye de Seyahat Acentacılığının Gelişimi

Türk Turizm Tarihi Yapısal ve Sektörel Gelişim, Çavuş, Şenol Ege, Zehra Çolakoğlu, O. Eralp, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.119-136, 2009

Metrikler

Yayın

144

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları