Yayınlar & Eserler

Makaleler 44
Tümü (44)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (26)
Diğer Yayınlar (16)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

1. Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Sürdürülebilir Turlar

Trakya Üniversiteler Birliği 6. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 17 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

2. The Impact of Social Media Marketing Efforts of the Travel Agents on the Intention to Purchase Travel

GLOBAL CONGRESS ONSMART TOURISM (GLOSTOUR), Çanakkale, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2019, ss.2-12, (Tam Metin Bildiri)

4. Sosyal Medyanın Destinasyon Seçim Sürecine Etkisi: Youtube Örneği

International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.138-154, (Tam Metin Bildiri)

5. Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünlerin Festivallerine Yönelik Bir Araştırma

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.415-426, (Tam Metin Bildiri)

6. Sürdürülebilir Turizmde Yeni Trend Glamping Turizmi: Çanakkale Örneği

International West Asia Congress of Tourism Research, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, cilt.1, ss.205-216, (Tam Metin Bildiri)

7. Sivas İli Kış Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi: Yıldız Dağı Örneği

Uluslararası Sivas Turizm Kongresi, Sivas, Türkiye, 23 - 25 Şubat 2018, cilt.1, ss.118-127, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma

4. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Temmuz 2018, cilt.11, ss.43, (Özet Bildiri)

9. Kazdağları’na Gelen Ziyaretçilerin Çevre Dostu Davranış veÇevresel Turizm Davranışları

VII. NATIONAL III.INTERNATIONAL EASTMEDITERRANEANTOURISM SYMPOSIUM, İskenderun, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, cilt.1, ss.568-577, (Tam Metin Bildiri)

10. Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü

International Conferenceon Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS’18), Balıkesir, Türkiye, 27 - 28 Haziran 2018, ss.86, (Özet Bildiri)

12. The Role of Environmental Consciousness Behaviour of Consumer in The Intention to Choose Green Hotel

Fouth Sarajevo International Cnference: Social and Political Stability in Balkans, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.4, ss.13, (Özet Bildiri)

13. The Role of Environmental Consciousness Behaviour of Consumers in the Intention to Choose Green Hotel

Fourth Sarajevo International Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 19 Nisan 2018, ss.13, (Özet Bildiri)

14. Examination of Correlation Between Workaholism Degrees And Satisfaction with Life of 4 and 5 Star Hotels’ Cuisine Department Staff in Eskişehir Province

III. Internationa Gastronomic Tourim Congress, İzmir, Türkiye, 7 - 09 Aralık 2017, cilt.1, ss.166-180, (Tam Metin Bildiri)

16. YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ

2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.111-126, (Tam Metin Bildiri)

17. Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.111-126, (Tam Metin Bildiri)

18. A Research on Dining Experience in Restaurants of Vegan Lifestyle Adopted People

XII. European Conference on Social and Behavioral Sciences, Catania, İtalya, 25 - 28 Ocak 2017, ss.61, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

21. Histaurants: Orient Express Örneği

Cittaslow Gökçeada Eko-Gastronomi Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, ss.24, (Özet Bildiri)

22. Destinasyon Pazarlamasında Web 2.0 Uygulaması: Bir Literatür Taraması

12.Uluslar Turizm Kongresi, Akçakoca Düzce, Türkiye, 30 Kasım - 04 Aralık 2011, ss.404-405, (Tam Metin Bildiri)

23. Green Hotel Management and Green Star Practice A case Study of Best Western President Istanbul Hotel

6. International Scientific Symposium on Business Admisintration, Karvina, Çek Cumhuriyeti, 27 - 28 Mayıs 2010, ss.496-507, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 23

1. Araştırma Paydaşları Açısından Etik

Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği, Prof. Dr. Yalçın KARAGÖZ, Doç. Dr. Muammer MESCİ, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.97-115, 2019

2. Turist Rehberliği ve Pazarlama İlişkisi Bölümü: Turist Rehberlerinin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Çanakkale Rehberler Odası Örneği

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu Kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay, Balıkesir, ss.612-621, 2018

3. Yeşil Tüketici

Turizm İşletmelerinde Yeşil Uygulamalar, Lütfi ATAY, Halil Korkmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.3-17, 2018

4. TURİST REHBERLERİNİN SOSYAL MEDYA KULLANIMLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA ÇANAKKALE REHBERLER ODASI ÖRNEĞİ

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu Kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.612-621, 2018

5. Eko Etkinlikler

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla “Yeşeren Turizm”, Ferah ÖZKÖK-Hacı Mehmet YILDIRIM-Şefik Okan MERCAN, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.145-167, 2018

6. Turist Rehberlerinin Sosyal Medya Kullanımlarına Yönelik Bir Araştırma: Çanakkale Rehberler odası Örneği

Turist Rehberliği Üzerine Güncel Araştırmalar, Necdet Hacıoğlu, Cevdet Avcıkurt, Arzu kılıç, Hasret Ulusoy Yıldırım, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.612-621, 2018

8. İktisadın Tanımı ve Temel Kavramlar

İktisat, Ferah ÖZKÖK, Editör, Paradigma Akademi, Ankara, ss.19-31, 2017

9. Vegans’ Expectations from Restaurants and Their Thoughts on Vegan Restaurants

Current Perspectives in Social Science, Hasan Arslan, Mehmet Ali İçbay, Alina-Andreea Dragoescu, Editör, E-BWN, ss.203-210, 2017

10. Uluslararası Seyahat İşletmelerinde Strateji ve İş Planı

Uluslararası Seyahat İşletmeciliği, Burhanettin Zengin, Mehmet Sarıışık, Cevdet Avcıkurt, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.101-120, 2017

11. Vegans’ Expectations from Restaurants and Their Thoughts about Vegan Restaurants

Current Perspectives in Social Sciences, Hasan Arslan, Mehmet Ali Icbay, Alina-Andreea Dragoescu, Editör, E-BWN, Bialystok, ss.195-202, 2017

12. Gastronomy Tourism and Street Foods

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-84, 2017

13. Restoranlardaki Fiziksel Kanıtların Tüketicilerin Fiyat Algısı Üzerindeki Rolü:Ekşisözlük Yorumlarının Değerlendirilmesi

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok, Düriye Avcıkurt, Cevdet Doğdubay, Murat Sarıoğlan, Mehmet Girgin, Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.303-315, 2017

14. Vegans’ Expectations from Restaurants and Their Thoughts on Vegan Restaurants

Current Perspectives in Social Science, Hasan Arslan, Mehmet Ali İçbay, Alina-Andreea Dragoescu, Editör, E-BWN, ss.203-210, 2017

15. Restoranlardaki Fiziksel Kanıtların Tüketicilerin Fiyat Algısı Üzerindeki Rolü:Ekşisözlük Yorumlarının Değerlendirilmesi

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Bozok, Düriye Avcıkurt, Cevdet Doğdubay, Murat Sarıoğlan, Mehmet Girgin, Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.303-315, 2017

16. Gastronomy Tourism and Street Foods

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.63-84, 2017

18. The Effect of Information Technologies on Organizational Forms: A Study on Travel Agencies

Developments in Social Sciences, Recep EFE, Rositsa PENKOVA, Jan A. WENDT, Kuat T. SAPAROV, Jaras G. BERDENOV, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.583-594, 2017

19. The Effect of Information Technologies on OrganizationalForms: A Study on Travel Agencies

Developments In Social Sciences, Recep Efe, Rositsa Penkova, Jan A. Wendt, Kuat T. SAPAROV, Jaras G. BERDENOV, Editör, St. Kliment Ohridski Universty Press, Sofya, ss.569-581, 2017

20. İktisadın Tanımı ve Temel Kavramlar

İktisat, Özkök, Ferah Yücel, Fatih, Editör, Paradigma Akademi, ss.15-27, 2015

21. Turizmde Tüketici Davranışları

Turizm Ekonomisi, Doç. Dr. Ferah ÖZKÖK, Editör, Paradigma Akademi, ss.85-12, 2014

22. Türkiye'de Seyahat Acentacılığının Gelişimi

TÜRK TURİZM TARİHİ, , Editör, DETAY, Ankara, 2009

23. Türkiye de Seyahat Acentacılığının Gelişimi

Türk Turizm Tarihi Yapısal ve Sektörel Gelişim, Çavuş, Şenol Ege, Zehra Çolakoğlu, O. Eralp, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.119-136, 2009
Metrikler

Yayın

143

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

41

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

18

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

44

Proje

2

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları