Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A Study on Cooking Skills of Gastronomy and Culinary Arts Students: The Case of Turkish Republic of Northern Cyprus
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.123-141, 2022 (Hakemli Dergi)
Konaklama İşletmelerinde Çalışanların Sapkın İşyeri Davranışları ile İşi Bırakma Niyeti Arasındaki İlişki
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.446-464, 2022 (Hakemli Dergi)
Gastronomic Foods of Turkish Republic of Northern Cyprus
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.10, sa.2, 2022 (Hakemli Dergi)

Yerel Halkın Destinasyon İmajı Algısı ile Turizm Gelişimine Verdiği Destek Arasındaki İlişki
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.8, sa.1, ss.45-59, 2021 (Hakemli Dergi)
Destinasyon Deneyimi ve Sadakati Arasındaki İlişkide Destinasyon Aidiyetinin Aracı Rolü
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, cilt.17, sa.2, ss.6-19, 2020 (Hakemli Dergi)

TURİZMİN KÜLTÜREL VE AHLAKİ ETKİSİ ŞANLIURFA İLİNDE UYGULAMALI BİR ARAŞTIRMA
Selçuk Üniversitesi Sosyal ve Teknik Araştırmalar Dergisi
, cilt.12, ss.104-117, 2016 (Hakemli Dergi)
Turizm İşletmelerinde Stratejik Boyutları ile Kurumsal Sosyal Sorumluluk Uygulamaları Örnek İncelemeler
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.2, sa.22, ss.283-314, 2015 (Hakemli Dergi)
Destinasyon İmajının ve Kişiliğinin Destinasyon Aidiyeti Üzerine Etkisi Palandöken Kayak Merkezi Örneği
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, cilt.12, sa.1, ss.25-42, 2015 (Hakemli Dergi)
Yükseköğretim Düzeyinde Turizm Eğitiminin Özel Nitelikleri Sorunları ve Çözüm Önerileri
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.3, sa.4, ss.1-14, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
An Assessment of Medical Tourism Satisfaction: The Case of Astana
Future Trends in Leisure and Recreation 2024, Ankara, Türkiye, 7 - 08 Mart 2024
A Conceptual Framework of Gastronomy: As a Destination Attraction Element
Managing Tourism Across Continents 22, 24 Mart 2022
A Research on Sectoral Perception of the Gastronomy Students
3rd International Sustainable Tourism Congress (ISTC3), Türkiye, 12 - 14 Kasım 2021
Yerel Halkın Demografik Özellikleri Kapsamında Sakin Şehir Yaşam Kalitesi Algısının Değerlendirilmesi: Lefke Örneği
II. Lefke Kent Sempozyumu, 18 - 20 Aralık 2019
Yükseköğretim Düzeyinde Turizm Eğitiminin Özel Nitelikleri Sorunları
1. Uluslararası Eğitim Fakültesi Öğrenci Kongresi, Burdur, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2013
An Emprical Research On The Effect of Social Media On Destination Choice
5th International Tourism Week (ITW) Conference, Antalya, Türkiye, 15 - 16 Nisan 2013
Kitaplar
USING SOCIAL MEDIA OF GENERATION Z IN DECISION MAKING PROCESS FOR F&B (F&B) ENTERPRISES
SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1080-1091, 2024
Turizmde Marka Değeri Bileşenleri
Turizm Sektöründe Markalaşma Analizler, Sorunlar, Çözümler, Mete Sezgin ve abdullah Köseoğlu, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.27-36, 2022
TURİZMDE İNOVASYON ÇALIŞMALARI
TURİZM PARADİGMALARI, ERKAN AKGÖZ, Editör, DETAY YAYINCILIK, ss.259-282, 2016