-
2023 - Devam Ediyor Akçakoca ve İstanbul Muşmula Çeşitlerinin Ağaç ve Yeme Olumunda Bazı Kalite Özellikleri ve Aroma Bileşenlerindeki Değişimlerin Belirlenmesi
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Oksin Dozlarının Hanım Parmağı Zeytin Çeşidi Çeliklerinde Köklenmeye Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
GÜNDOĞDU M. A. (Yürütücü), EKİNCİ N., Demir S., ŞEKER M.
-
2022 - Devam Ediyor Lapseki Yöresinde çöğür GF 677 ve Replantpac Rootpac R anacı üzerine aşılı Sırrı şeftali genotipinde kalite ve aroma bileşenlerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
GÜR E. (Yürütücü), ŞEKER M., GÜNDOĞDU M. A., YILMAZ N.
-
2024 - 2025 Natürel sızma zeytinyaglarına farklı oranlarda ayçiçek yagıyla yapılan tagsislerin fiziksel analiz ve kimyasal ölçümlerle saptanma esiginin belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2021 - 2022 FARKLI SEBZE MİKRO FİLİZLERİNDE EKİM SIKLIĞI UYGULAMALARININ AROMA ÖZELLİKLERİ VE BAZI KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
SARIYER T. (Yürütücü), ALKAN Y., ŞEKER M., GÜNDOĞDU M. A.
-
2021 - 2022 İHRACATA YÖNELİK GEÇCİ ŞEFTALİ ÇEŞİTLERİNDE ÖZEL MODİFİYE ATMOSFER VE DİNAMİK KONTROLLÜ ATMOSFERDE MUHAFAZALARININ DEPOLAMA VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Gündoğdu M. A., Kaynaş K. (Yürütücü), Sakaldaş M.
-
2020 - 2022 FARKLI AĞAÇ KÜTÜKLERİNİN KAYIN MANTARINDA (Pleurotus ostreatus Jacq Kumm) VERİM ÖNEMLİ UÇUCU AROMA BİLEŞENLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SARIYER T. (Yürütücü), GÜNDOĞDU M. A., KUZUCU F. C., ÇİFTÇİ H. N., ŞAHİN E., ALKAN Y., et al.
-
2019 - 2022 Hasat Sonrası Bazı Uygulamaların Çanakkale Yöresinde Yetiştirilen Hünnap Meyvelerinin (Ziziphus jujuba Mill) Muhafazası Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
EKİNCİ N. (Yürütücü), GÜNDOĞDU M. A., VARLI S., ARIKAYA F.
-
2020 - 2021 Bazı Trabzon Hurması Çeşitlerinde Hasat Sonrası 1-Methylcyclopropene ve Karbondioksit Uygulamalarının Depolama Süresince Meyve Kalitesine ve Burukluğun Giderilmesine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SAKALDAŞ M. (Yürütücü), Yalav F., GÜNDOĞDU M. A., Kabayel S.
-
2019 - 2020 BAZI YENİ BİBER ÇEŞİTLERİNİN Capsicum annuum L cv A30706 F1 Capsicum annuum L cv Kılçık F1 Capsicum annuum L cv Bitter F1 BAZI ÖNEMLİ KİMYASAL ÖZELLİKLER BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
SARIYER T. (Yürütücü), AKÇAL A., GÜNDOĞDU M. A.
-
2018 - 2019 Homobrassinolid ve Epibrassinolid Uygulamalarının Cevizde Dişi Çiçek Oluşumuna Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
GÖKBAYRAK Z. (Yürütücü), ENGİN H., GÜNDOĞDU M. A.
-
2018 - 2019 Çanakkale Geyikli Yöresi Zeytinyağının Coğrafi İşaret Tescili Ve Marka Değerinin Saptanması Üzerine Araştırmalar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞEKER M. (Yürütücü), GÜNDOĞDU M. A., KALECİ N.
-
2015 - 2018 BAZI ZEYTİN ÇEŞİTLERİNİN FARKLI OLGUNLUK DÖNEMLERİNDE POMOLOJİK VE BİYOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİM
-
2010 - 2012 Bazı Yerli ve Yabancı Zeytin Çeşitlerinin Fenolojik ve Pomolojik Özellikleri ile Zeytinyağı Bileşenlerinin Aylık Değişimlerinin İncelenmesi
-
2024 - Devam Ediyor Natürel sızma zeytinyaglarına farklı oranlarda ayçiçek yagıyla yapılan tagsislerin fiziksel analiz ve kimyasal ölçümlerle saptanma esiginin belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri, Türkiye