Yayınlar & Eserler

Makaleler 20
Tümü (20)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (11)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 19

2. Tek sağlık yönüyle enterokoklar: Dost mu? Düşman mı?

I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

3. Investigation of Heavy Metal Resistance in Enterococcal Strains from Raw and Processed Seafood

5th İnternational Vet-İstanbul Group Congress 8th İnternational Scientific Meeting Days of Veterinary Medicine, 23 - 27 Eylül 2018, (Özet Bildiri)

5. Prevalence and Antibiotic Resistance and Virulence Characteristics of Enterocci in Raw and Processed Seafood Products

10th Balkan Congress of Microbiology, Sofya, Bulgaristan, 16 - 18 Kasım 2017, cilt.1, ss.320-302, (Tam Metin Bildiri)

10. DNA BARCODING IN PROCESSED SEAFOOD

5th International Food RD Brokerage Event, 25 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

11. İşlenmiş Su Ürünlerine DNA Barkod Etiketi

V. Gıda Ar-Ge Proje Pazarı, İzmir, Türkiye, 23 - 24 Mayıs 2017, ss.10-11, (Tam Metin Bildiri)

12. Investigation of Enterocin Encoding enta and entb Genes in Enterococci Strains Isolated from Some Traditional Turkish Cheeses

The 3rd International Symposium on "Traditional Food from Adriatic to Caucasus", Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015 - 04 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

14. The Prevelance of Hypertension and Coronary Heart Disease Among Elderley People with Mediterranean Type Nutritional Habits.

International 2 Halal and Healty Food Congress, Konya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2013, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. Evaluating Dietary Pattern in Çanakkale and Investigation The Compliance with Mediterranean Diet.

International 2 Halal and Healty Food Congress, Konya, Türkiye, 7 - 10 Kasım 2013, (Özet Bildiri)

16. Effects of Olive Oil Phenolics on H2O2-Induced Mitochondrial and Nuclear DNA Damage in Human Lymphocytes.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

17. Investigation of Bacteriocin Encoding Genes in Enterococcus faecium and Enterococcus faecalis Isolated from Traditional Turkish Suasages.

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

18. Species Specific polymerase Cahin Reaction (PCR) Kit For dentification of Pig Meat.

II. International Food R&D Brookerage Event., İzmir, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2013, (Özet Bildiri)

19. Kids Also Like This Cheese.

II. International Food R&D Brookerage Event., İzmir, Türkiye, 03 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Vibrio Türlerinin Çanakkale Boğazı’ndaki Sayı ve Dağılımlarının Belirlenmesi

SU ÜRÜNLERİNDE YENİ GELİŞMELER, Hikmet Yeter Çoğun, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.5-23, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

41

Yayın (WoS)

9

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

94

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

107

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

50

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Sobiad)

4

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

13

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları