Desteklenen Projeler
-
2024 - 2026 Yakın ve Orta Kızılötesi Spektroskopisi ile Oleojellerin Karakterizasyonu ve Potansiyel Yag/Jelatör Tagsisinin Tespiti: Oleomargarin Uygulaması
-
2024 - 2025 Natürel Sızma Zeytinyaglarında Dip Yag Tagsisinin Kızılötesi Spektroskopisi ve Kemometrik Teknikler ile Belirlenmesi
-
2021 - 2024 Uçucu Yağ Oleojellerinin Üretimi ve Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2021 Gökkuşağı Alabalığı Oncorhynchus mykiss Yemlerine Farklı Oranlarda Katılan Haşhaş Yağının Et Kalitesi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2021 Farklı Çeşni Maddeleri İçeren Zeytinyağı Temelli Sürülebilir Yeni Ürünlerin Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu
-
2018 - 2021 Adult training course for small farmers on ecological and urban agriculture (ECOAGRI)
-
2018 - 2021 ECOFAR-Development of managerial and entrepreneurial skills of young eco-farmers via joint vet curricula, enhanced qualification profile, assessment standard and sustainable cooperation synergies
-
2017 - 2020 Supporting access to training and qualification of people with disabilities through development of VET course on Ecological Vegetable Gardening based on ECVET learning outcomes /ECOGARD/
-
2018 - 2019 Bıldırcın Coturnix coturnix japonica yemlerine farklı oranlarda yapılan nar çekirdek yağı katkısının büyüme performansı ve yumurta kalitesi üzerine etkisinin belirlenmesi
-
2018 - 2019 Tire Köftesinin Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Bıldırcın Coturnix coturnix japonica yemlerine farklı oranlarda yapılan nar çekirdek yağı katkısının büyüme performansı ve yumurta kalitesi üzerine etkisinin belirlenmesi
-
2017 - 2019 Empowering Public Food Procurement
-
2017 - 2018 Portakal Kabuğundan Elde Edilen Ucucu Yağ Katkısının Bıldırcın Büyüme Performansı Bazı Kan Parametreleri ve Yumurta Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi
-
2015 - 2016 Organojelasyon Tekniğini Kullanarak Tahin Helvasında Yağ Sızması Probleminin Giderilmesi
-
2012 - 2014 Yemeklik likit yağlardan oleojel ürünlerinin hazırlanması ve kahvaltılık margarin/sürülebilir ve fırıncılık şorteningi olarak kullanım potansiyellerinin araştırılması -(Bursiyer)
-
2006 - 2008 Çanakkale İlinde Üretilen Natürel Zeytinyağlarının Duyusal ve Fiziko-Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi - (Bursiyer)
Patent