Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - 2020 Dr.Öğr.Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2018 Yrd.Doç.Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2014 - 2015 Öğretim Görevlisi Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
-
2009 - 2014 Öğretim Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Yönetimsel Görevler
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (ONCORHYNCHUS MYKİSS) YEMLERİNE FARKLI ORANLARDA KATILAN HAŞHAŞ YAĞININ ET KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
-
Tire Köftesinin Karakteristik Özelliklerinin Belirlenmesi
Öğütcü M., Arifoğlu N. (Eş Danışman)
S.Gevrek(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Bıldırcın (Coturnix coturnix Japonica) yemlerine farklı oranlarda yapılan nar çekirdek yağı katkısının büyüme performansı ve yumurta kalitesi üzerine etkisinin belirlenmesi
Öğütcü M., Karabayır A. (Eş Danışman)
E.DİNCER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019