Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

YİYECEK İÇECEK ÜRETİMİ VE GASTRONOMİDE YENİ UFUKLAR: ROBOT TEKNOLOJİLERİ

IWACT’21 5th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 24 Eylül 2021

Geleneksel El Sanatlarının Kıbrıs Kırsal Turizmine Etkisi

2.International West Asia Congress Of Tourism Research, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, ss.490-500

Kıbrıs Mutfak Kültürü ve Sanal Gastronomi Müze Projesi

2. International West Asia Congress Of Tourism Research, Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, ss.480-489

Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi

VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, İskenderun, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.607-615

Coğrafi İşaretli Ürünler ve Kıbrıs Gastronomi Turizmi Üzerine Bir Araştırma

VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, İskenderun, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.592-606

Gastronomi Turizmi ve Kuzey Kıbrıs E-Gastronomi Haritası Projesi

International West Asia Congress of Tourism Research, Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.271-280

Flora Turizmi ve Gökçeada Yabani Orkideleri Üzerine Bir Araştırma

VI. Ulusal – II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017, ss.223-233

Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma

VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017, ss.234-247

Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma

VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu, Niğde, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2017, cilt.4, ss.525-532

Sosyal Girişimcilik Projesi Kıbrıs Çocuk Oyun Ve Oyuncaklarının Sanal Tanıtım Çalışması

II.Uluslararası Girişimcilik ve Kariyer Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2015, ss.535-546

Gökçeada Yaşayan Ekomüze Projesi Ve Müzenin 3D Elektronik Tanıtımına Yönelik Bir Çalışması

I. Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.3, ss.750-764

Gökçeada Turizm Potansiyelinin Sanal Tanıtımını Sağlayacak İnteraktif Sanal 3D Müze Projes

Muğla Sıtkı Koçman Üniversites, Muğla, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2013, ss.129-141

Zeytin ve Zeytinyağı Turizmi Edremit Bölgesinde Bir ARAŞTIRMA

KAZDAĞLARI 3.ULUSAL SEMPOZYUMU, Balıkesir, Türkiye, 24 - 25 Mayıs 2012, ss.395-403

Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma

I. Uluslararası, IV. Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Isparta, Türkiye, 1 - 03 Aralık 2011, ss.527-538

Gökçeada Serbest Hayvancılık Sisteminin Ekoagro Turizm Ve Çevre Üzerine Etkisi

X.Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 4 Kasım - 07 Ekim 2011, ss.356

Gökçeada Turizm Potansiyelinin Teknomarket Sistemiyle Tanıtımına Tanıtımına Yönelik Yeni Bir Strateji

Gökçeada Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 26 - 27 Ağustos 2008, ss.157-165

AB ye Entegrasyon Sürecinde Türkiye deki Sanayi İşletmelerinde Bilişim Teknolojileri ve E Ticaret Kullanımı

İzmir Ekonomisinin Sanayileşme Sorunları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2007, ss.43-51

E Ko Turizm Ve Bayramiç Yöresine Yönelik Yeni Bir Tanıtım Stratejisi Bayramiç Sempozyumu

Bayramiç Sempozyumu 2007, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Ağustos 2007, ss.29-36

E-Turizm Modelleri

I.Ulusal Türkiye Turizmi Kongresi, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2007

Elektronik Müşteri İlişkileri Yönetimi E CRM Türkiye ve K K T C de Bir Araştırma

VI. Anadolu İşletmecilik Kongresi, Kırıkkale, Türkiye, 31 Mayıs - 02 Haziran 2007, ss.255-266

Kitap & Kitap Bölümleri

Kıbrıs Mutfak Kültüründe Yer Alan Geleneksel Turşular Üzerine Bir Araştırma

Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, SEÇİM Yılmaz, KAVACIK Saadet Zafer, USLU Cemil, Editör, Konya Kültür A.Ş., Çanakkale-Gökçeada, ss.64-78, 2022

Geleneksel Kibris Gastronomi Kültüründe Sokakta Satilan Mevsimsel Yiyecekler Üzerine Bir Araştirma

Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, SEÇİM Yılmaz, KAVACIK Saadet Zafer, USLU Cemil, Editör, Konya Kültür A.Ş., Çanakkale-Gökçeada, ss.92-103, 2022

SANAL GASTRONOMİ EĞİTİMİ İÇİN BİR MODELÇALIŞMASI

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKCI, Alper KAYA, Editör, Konya Kültür A.Ş., Konya, ss.224-235, 2020

SANAL FUARCILIK: SANAL GASTRONOMİ TURİZMİFUAR MODELİ

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKCI, Alper KAYA, Editör, Konya Kültür A.Ş., Konya, ss.76-91, 2020

Bilişim Teknolojileri Destekli Turizm Endüstrisinde Yapay Zeka Ve Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler -2019 / Haziran – Cilt 2, Sait Erdal DİNÇER, Sinan SÖNMEZ, Mustafa BOSTANCI, Ertan ÖZÇOBAN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.259-273, 2019

Bilişim Teknolojileri Destekli Turizm Endüstrisinde Yapay Zeka Ve Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler -2019 / Haziran – Cilt 2, Sait Erdal DİNÇER, Sinan SÖNMEZ, Mustafa BOSTANCI, Ertan ÖZÇOBAN, Editör, Gece Akademi, Ankara, ss.259-273, 2019

Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3, Sinan Sönmez, Ertan Özçoban, Dursun Balkan, Hüseyin Karakuş, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.295-315, 2019

Yiyecek İçecek Temalı Festivallerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Türkiye’de Bir Araştırma

SOSYAL BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1 ARALIK 2019, İsmail ELAGÖZ, Göktürk ERDOĞAN, Abdül GEZER, Abdullah YILMAZ, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.735-750, 2019

Yavaş Şehirlerin Gastronomi Turizme Etkisi: Türkiye’deki Yavaş Şehir Destinasyonları Üzerine Teorik Bir Çalışma

Sosyal Bilimler Alanında Araştırma Makaleleri-2Aralık 2019, İsmail Elagöz, Göktürk Erdoğan, Aslı Gezen, Abdullah Yılmaz, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.486-510, 2019

E-Ticaret Uygulamaları

Elektronik Ticaret, Akif Altınbıçak, M.Akif Çakırer, Editör, Lisans Yayıncılık, İstanbul, ss.141-175, 2008

Elektronik Ticaret Uygulamaları

Elektronik Ticaret, Akif Altınbıçak, M.Akif Çakırer, Editör, Lisans Yayıncılık, İstanbul, ss.141-175, 2008

Metrikler

Yayın

63
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları