Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Sokak Lezzetleri Üzerine Bir Araştırma

Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol.2, no.1, pp.637-651, 2018 (Refereed Journals of Other Institutions)

Gastronomi Turizmi ve Gökçeada Lezzet Rotası

Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi, vol.2, no.1, pp.347-359, 2018 (Refereed Journals of Other Institutions)

Gastronomy Tourism and a Study on Cyprus Taste Festivals

International Rural Tourism and Development Journal, vol.1, no.2, pp.47-52, 2017 (Other Refereed National Journals)

Bozcaada Üzüm Tarımı Turizmi Ve Elektronik Tatil Tasarım Site Uygulaması

International Journal Of Social And Economic Sciences, vol.2, no.2, pp.49-54, 2012 (Other Refereed National Journals)

Gökçeada E-Koagro Turizm Projesi

Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi, no.23, pp.123-128, 2012 (Refereed Journals of Other Institutions)

Electronic Commerce And Turkish Patterns of Online Food Delivery System

Journal of Internet Applications and Management, vol.3, no.1, pp.45-62, 2012 (Refereed Journals of Other Institutions)

Konaklama İşletmelerinde Elektronik Ticaret Kullanımı Gökçeada ve Bozcaada da Bir Araştırma

Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi, vol.5, no.2, pp.111-141, 2010 (Refereed Journals of Other Institutions)

Finansal Girişimcilik Açısından Elektronik Finansal Arama Motorlarının Önemi Ve Türkiye deki Uygulamalar

Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi, vol.3, no.2, pp.69-82, 2008 (Refereed Journals of Other Institutions)

Küresel Zeytinyağı Pazarlamasında Yeni Bir Model Sanal Fuarcılık

Dünya Gıda Dergisi, pp.76-81, 2006 (Other Refereed National Journals)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Geleneksel El Sanatlarının Kıbrıs Kırsal Turizmine Etkisi

2.International West Asia Congress Of Tourism Research, Van, Turkey, 27 - 30 September 2018, pp.490-500

Kıbrıs Mutfak Kültürü ve Sanal Gastronomi Müze Projesi

2. International West Asia Congress Of Tourism Research, Van, Turkey, 27 - 30 September 2018, pp.480-489

Otantik Kıbrıs Mutfağının Gastronomi Turizmi Açısından SWOT Analiz İle Değerlendirmesi

VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, İskenderun, Turkey, 20 - 21 April 2018, pp.607-615

Coğrafi İşaretli Ürünler ve Kıbrıs Gastronomi Turizmi Üzerine Bir Araştırma

VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, İskenderun, Turkey, 20 - 21 April 2018, pp.592-606

Gastronomi Turizmi ve Kuzey Kıbrıs E-Gastronomi Haritası Projesi

International West Asia Congress of Tourism Research, Van, Turkey, 28 September - 01 October 2017, pp.271-280

Flora Turizmi ve Gökçeada Yabani Orkideleri Üzerine Bir Araştırma

VI. Ulusal – II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Turkey, 14 - 15 April 2017, pp.223-233

Kıbrıs Gastronomi Kültüründe Geleneksel Gıda Yapımı ve Muhafaza Yöntemleri Üzerine Bir Araştırma

VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Turkey, 14 - 15 April 2017, pp.234-247

Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Türk Mutfak Kültüründe Kullanılan Yabani Otlar Üzerine Bir Araştırma

VI. Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Sempozyumu, Niğde, Turkey, 26 - 28 April 2017, vol.4, pp.525-532

Sosyal Girişimcilik Projesi Kıbrıs Çocuk Oyun Ve Oyuncaklarının Sanal Tanıtım Çalışması

II.Uluslararası Girişimcilik ve Kariyer Sempozyumu, Muğla, Turkey, 9 - 11 October 2015, pp.535-546

Gökçeada Yaşayan Ekomüze Projesi Ve Müzenin 3D Elektronik Tanıtımına Yönelik Bir Çalışması

I. Uluslararası Avrasya Turizm Kongresi, Konya, Turkey, 28 - 30 May 2015, vol.3, pp.750-764

Gökçeada Turizm Potansiyelinin Sanal Tanıtımını Sağlayacak İnteraktif Sanal 3D Müze Projes

Muğla Sıtkı Koçman Üniversites, Muğla, Turkey, 1 - 04 November 2013, pp.129-141

Zeytin ve Zeytinyağı Turizmi Edremit Bölgesinde Bir ARAŞTIRMA

KAZDAĞLARI 3.ULUSAL SEMPOZYUMU, Balıkesir, Turkey, 24 - 25 May 2012, pp.395-403

Gastronomi Turizmi ve Kıbrıs Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma

I. Uluslararası, IV. Ulusal Eğirdir Turizm Sempozyumu, Isparta, Turkey, 1 - 03 December 2011, pp.527-538

Gökçeada Serbest Hayvancılık Sisteminin Ekoagro Turizm Ve Çevre Üzerine Etkisi

X.Ulusal Ekoloji ve Çevre Kongresi, Çanakkale, Turkey, 4 November - 07 October 2011, pp.356

Gökçeada Turizm Potansiyelinin Teknomarket Sistemiyle Tanıtımına Tanıtımına Yönelik Yeni Bir Strateji

Gökçeada Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Turkey, 26 - 27 August 2008, pp.157-165

AB ye Entegrasyon Sürecinde Türkiye deki Sanayi İşletmelerinde Bilişim Teknolojileri ve E Ticaret Kullanımı

İzmir Ekonomisinin Sanayileşme Sorunları Sempozyumu, İzmir, Turkey, 3 - 04 May 2007, pp.43-51

E-Turizm Modelleri

I.Ulusal Türkiye Turizmi Kongresi, Turkey, 7 - 08 September 2007

Elektronik Müşteri İlişkileri Yönetimi E CRM Türkiye ve K K T C de Bir Araştırma

VI. Anadolu İşletmecilik Kongresi, Kırıkkale, Turkey, 31 May - 02 June 2007, pp.255-266

Books & Book Chapters

Akıllı Yiyecek-İçecek İşletme Uygulamalarının Gastronomi Turizmine Etkisi

in: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yeni Ufuklar -2019 / Ekim – Cilt 3, Sinan Sönmez, Ertan Özçoban, Dursun Balkan, Hüseyin Karakuş, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.295-315, 2019

Yiyecek İçecek Temalı Festivallerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Türkiye’de Bir Araştırma

in: SOSYAL BİLİMLER ALANINDA ARAŞTIRMA MAKALELERİ- 1 ARALIK 2019, İsmail ELAGÖZ, Göktürk ERDOĞAN, Abdül GEZER, Abdullah YILMAZ, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.735-750, 2019

Yavaş Şehirlerin Gastronomi Turizme Etkisi: Türkiye’deki Yavaş Şehir Destinasyonları Üzerine Teorik Bir Çalışma

in: Sosyal Bilimler Alanında Araştırma Makaleleri-2Aralık 2019, İsmail Elagöz, Göktürk Erdoğan, Aslı Gezen, Abdullah Yılmaz, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.486-510, 2019

Bilişim Teknolojileri Destekli Turizm Endüstrisinde Yapay Zeka Ve Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları

in: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler -2019 / Haziran – Cilt 2, Sait Erdal DİNÇER, Sinan SÖNMEZ, Mustafa BOSTANCI, Ertan ÖZÇOBAN, Editor, Gece Akademi, Ankara, pp.259-273, 2019

E-Ticaret Uygulamaları

in: Elektronik Ticaret, Akif Altınbıçak, M.Akif Çakırer, Editor, Lisans Yayıncılık, İstanbul, pp.141-175, 2008