Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Preserving the Quality of Pomegranate Arils With Chlorine Dioxide Treatment

The 9th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 12 - 13 Aralık 2020, ss.145-146, (Özet Bildiri)

2. The Efficiency of the Microwave Process to Maintain the Quality of Pomegranate Arils

The 9th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 12 - 13 Aralık 2020, ss.112-113, (Özet Bildiri)

3. Üç Boyutlu Yazıcıların Gıda Endüstrisinde Kullanımı

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.444, (Özet Bildiri)

4. Tarım-Gıda 4.0

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.442, (Özet Bildiri)

5. Turkish Traditional Tomato Jam.

Turkish Traditional Tomato Jam. The 2"d International symposium on "Traditional Foods from Adriatic to caucasus 24-26 October 2013 Struga (Ohrid Lake)/ Macedonia. 2013, Makedonya, ss.373, (Tam Metin Bildiri)

6. Defining the Quality Criteria of Traditional Bosnian Soka Pickles.

The 2'd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic ro Caucasus" 24-26Oeobr2013 Struga (Ohrid Lake), Makedonya, ss.372, (Tam Metin Bildiri)

7. Impacts of Acidification and High-Pressure Treatment on Sensory Characteristics of Licorice Root Sherbet

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.230, (Özet Bildiri)

8. Evaluation of quality characteristics and shelf life stability of high pressure pasteurized liquorice root sherbet

2nd International Balkan Agriculture Congress, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, ss.556, (Özet Bildiri)

9. Effect of Acidification Process on the Physicochemical Properties of Licorice Root Sherbet

10th Aegean Analytical Chemistry Days, AACD 2016, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

10. KefirTarhanası

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.1, (Özet Bildiri)

11. Keçi-İnek-Koyun Sütü Karışımı Kullanılarak Yapılan Mihaliç Peynirlerinin Özellikleri

Ulusal Keçicilik Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2010, ss.35, (Tam Metin Bildiri)

12. Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri

1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.575, (Tam Metin Bildiri)

13. Coğrafi İşaret ve Ezine Peyniri

Çanakkale İli Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 25 - 31 Ağustos 2008, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. COVID-19’UN GIDA TEDARİK ZİNCİRİNE YANSIMALARI

COVID-19 SALGININDA ÇOK BOYUTLU ETKİLER, Karaköse Selin, Editör, IKSAD Publishing House, Ankara, ss.143-170, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

28

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

446

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

571

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

39

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

4

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları