SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
EFFECT OF FAR INFRARED PRE-PROCESSING ON MICROBIOLOGICAL, PHYSICAL AND CHEMICAL PROPERTIES OF PEANUTS
Carpathian Journal of Food Science Technology
, cilt.10, sa.1, ss.35-44, 2018 (ESCI)

Synthesis and Characterization of Hierarchical Flower-Like ZnO Particles as Effective Adsorbent and Antibacterial Agent
International Journal of Chemical Engineering and Applications
, cilt.8, sa.5, ss.311-318, 2017 (Hakemli Dergi)
Rapid Detection of Foodborne Pathogens by Surface Plasmon Resonance Biosensors
International Journal of Bioscience, Biochemistry and Bioinformatics
, cilt.5, sa.6, ss.329-335, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF LAURUS NOBILIS ESSENTIAL OIL ON ESCHERICHIA COLI ATCC 25922
2nd Cilicia International Symposium on Engineering and Technology, Mersin, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019
Tavuk Göğüs Etindeki Escherichia coli ATCC 25922 Populasyonu Üzerine Defne Uçucu Yağın Etkisi
5. ULUSLARARASIBEYAZ ET KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019
Determination of Antimicrobial Activities of Some Essential Oils
3rd Central Anatolia Region First Agriculture and Food Congress, 26 - 28 Ekim 2017, ss.325
BAZI UÇUCU YAĞLARIN ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİNİNBELİRLENMESİ
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.27, ss.325
Synthesis and Characterization of HierarchicalFlower-Like ZnO Particles as Effective Adsorbent andAntibacterial Agent
Conference on Chemistry and Chemical Engineering (ICCCE 2017), 14 - 16 Ağustos 2017, ss.47
Optimization with Response Surface Methodology of Green Synthesis Conditions of SilverNanoparticles as an Antibacterial Agent
International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), 10 - 12 Mayıs 2017
Farklı Yaprak Yapısına Sahip Maydanozların Yüzey Alanının Tespit Edilmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, 5 - 07 Ekim 2016
Pasting gel texture and drying properties of starch molasses combinations
15th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop, 26 - 29 Nisan 2016
Rapid Detection of Foodborne Pathogens by Surface Plasmon Resonance Biosensors
2015 6th International Conference on Nanotechnology andBiosensors (ICNB 2015), 15 - 16 Aralık 2015
Yer Fıstığının Mikrobiyal Yükünün Farklı Homojenizasyon Yöntemleri ile Belirlenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 - 08 Mayıs 2015
Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
5. Gıda Güvenliği Kongresi, 7 - 08 Mayıs 2015