Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yoga ve Beslenme Davranışları Arasındaki İlişkide Farkındalığın Rolü

VII. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.270-271

Özel Beslenme Türlerine Yönelik Uygulamaların Gastronomi Blogları Üzerinden İncelenmesi

14th INTERNATIONAL İSTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS ON HUMANITIES AND SOCIAL SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Ağustos 2023, ss.220-234

Gastronomi Turizmi Bağlamında Gökçeada'nın Şarap Rotasının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma

ASES II. INTERNATIONAL APPLIED SCIENCES CONFERENCE, Giresun, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2023, ss.14-31 Creative Commons License

Tek Başına Seyahat Eden Kadın Turistlerin Seyahat Kısıtlayıcıları

16. Ulusal turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, ss.1671-1688

Müzekart Uygulamasının Türkiye'deki Müze Ziyaretlerine Ait İstatistikler Açısından Önemi ve Çanakkale Müzeleri

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF TOURISM & MANAGEMENT RESEARCHES, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2014, cilt.1, ss.49-58

Kitap & Kitap Bölümleri

Pazarlamada İnovasyon ve Gastronomi

Dijital Pazarlamada Öne Çıkan Başlıklar ve Uygulamalı Çalışmalar, Fettahlıoğlu Hatice Seçil, Bilginer Özsaatcı Fatma Gül, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.147-176, 2023

Gıda Aşırı Duyarlılığında Beslenme

Özel Beslenme Mutfağı, Korkmaz Müesser, Yüksel Zerrin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-22, 2023

Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları

INSAC New Trends in Social and Education Sciences, Uzun Meliha, Serbest Yılmaz Betül, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.295-321, 2022

DİJİTAL PAZARLAMA VE MÜŞTERİ SADAKATİ İLİŞKİSİ

DİJİTALLEŞME, Baş, Mehmet, Erdoğan Tarakçı İnci, Aslan Ramazan, Editör, EFE AKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.285-316, 2022

Turizm ve Toplumsal Cinsiyet

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar - I, Çatalcalı Ceylan Ayşe, Batal Salih, Sülü Akgül Ceylan, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.53-76, 2022

Profesyonel Mutfakta Kadının Yeri ve Sorunları

Turizmde Kadın Olmak, Ahmet Vatan, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.191-203, 2019

Doğanın Değeri Ölçülebilir Mİ? Doğanın Turizm Açısından Değerini Belirlemede Farklı Yöntemler

Ekoloji Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Ferah ÖZKÖK, Hacı Mehmet YILDIRIM, Şefik Okan MERCAN, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.235-264, 2018

Metrikler

Yayın

27

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

31

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

15

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

3

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları