SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Geleceğin Şef Adaylarının Gıda İsrafına İlişkin Davranışsal Belirleyicileri
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.4, ss.1589-1598, 2022 (Hakemli Dergi)
GELECEĞİN ŞEF ADAYLARININ GIDA İSRAFINA İLİŞKİN DAVRANIŞSAL BELİRLEYİCİLERİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.4, ss.1589-1598, 2022 (Hakemli Dergi)
Gökçeada'da Faaliyet Gösteren Yiyecek - İçecek İşletmelerinin Gıda Alerjileri Uygulamaları Kapsamında İncelenmesi
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.1, ss.118-132, 2022 (Hakemli Dergi)
Factors affecting home-made food product marketing willingness of women: a case of Gokceada district
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.5, sa.2, ss.157-165, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri
Profesyonel Mutfakta Kadının Yeri ve Sorunları
Turizmde KAdın Olmak, Vatan A. , Editör, Değisim Yayınları, İstanbul, ss.191-203, 2019
DOĞANIN DEĞERİ ÖLÇÜLEBİLİR Mİ? DOĞANIN TURİZM AÇISINDAN DEĞERİNİ BELİRLEMEDE FARKLI YÖNTEMLER
Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Ferah Özkök, Hacı Mehmet Yıldırım, Şefik Okan Mercan, Editör, Paradigma Akademi, ss.235-274, 2018