SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gökçeada'da Faaliyet Gösteren Yiyecek - İçecek İşletmelerinin Gıda Alerjileri Uygulamaları Kapsamında İncelenmesi
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.1, ss.118-132, 2022 (Hakemli Dergi)
GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ
Journal of Gastronomy and Travel Research
, cilt.5, sa.5, ss.302-335, 2021 (Hakemli Dergi)
Factors affecting home-made food product marketing willingness of women: a case of Gokceada district
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.5, sa.2, ss.157-165, 2021 (Hakemli Dergi)
Gökçeada'nın Gastronomik Kimliğinin Ada'da Faaliyet Gösteren Kadın İşletmeciler Perspektifinden Değerlendirilmesi
Tourism and Recreation
, cilt.2, sa.2, ss.84-96, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri
Gıda Aşırı Duyarlılığında Beslenme
Özel Beslenme Mutfağı, Korkmaz Müesser, Yüksel Zerrin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-22, 2023
Profesyonel Mutfakta Kadının Yeri ve Sorunları
Turizmde Kadın Olmak, Ahmet Vatan, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.191-203, 2019