Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (8)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

2. Yoga ve Beslenme Davranışları Arasındaki İlişkide Farkındalığın Rolü

VII. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.270-271, (Özet Bildiri)

3. Özel Beslenme Türlerine Yönelik Uygulamaların Gastronomi Blogları Üzerinden İncelenmesi

14th INTERNATIONAL İSTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS ON HUMANITIES AND SOCIAL SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 26 - 28 Ağustos 2023, ss.220-234, (Tam Metin Bildiri)

4. Gastronomi Turizmi Bağlamında Gökçeada'nın Şarap Rotasının Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma

ASES II. INTERNATIONAL APPLIED SCIENCES CONFERENCE, Giresun, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2023, ss.14-31, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

5. Tek Başına Seyahat Eden Kadın Turistlerin Seyahat Kısıtlayıcıları

16. Ulusal turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, ss.1671-1688, (Tam Metin Bildiri)

6. Müzekart Uygulamasının Türkiye'deki Müze Ziyaretlerine Ait İstatistikler Açısından Önemi ve Çanakkale Müzeleri

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF TOURISM & MANAGEMENT RESEARCHES, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2014, cilt.1, ss.49-58, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 11

1. Reinterpretation of Traditional Turkish Coffee Using Modern Preparation and Presentation Techniques: A Sensory Analysis Study

THEORETICAL AND EMPIRICAL RESEARCH IN SOCIAL SCIENCES-II, Prdof. Dr. ALiye ÇİLAN AKIN,Doç. Dr. Hasam ÇİFTÇİ, Editör, İksad Yayınevi, Adıyaman, ss.75-98, 2025 Creative Commons License

2. Yoga İle Beslenme Davranışları Arasındaki İlişkinin İncelenmesine Yönelik Bir Çalışma

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1464-1483, 2024

4. Pazarlamada İnovasyon ve Gastronomi

Dijital Pazarlamada Öne Çıkan Başlıklar ve Uygulamalı Çalışmalar, Fettahlıoğlu Hatice Seçil,Bilginer Özsaatcı Fatma Gül, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.147-176, 2023

5. Gıda Aşırı Duyarlılığında Beslenme

Özel Beslenme Mutfağı, Korkmaz Müesser, Yüksel Zerrin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-22, 2023

6. DİJİTAL PAZARLAMA VE MÜŞTERİ SADAKATİ İLİŞKİSİ

DİJİTALLEŞME, Baş, Mehmet, Erdoğan Tarakçı İnci, Aslan Ramazan, Editör, EFE AKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.285-316, 2022

7. Gıda Katkı Maddeleri ve Moleküler Gastronomi Alanındaki Kullanımları

INSAC New Trends in Social and Education Sciences, Uzun Meliha, Serbest Yılmaz Betül, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.295-321, 2022

8. Turizm ve Toplumsal Cinsiyet

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar - I, Çatalcalı Ceylan Ayşe, Batal Salih, Sülü Akgül Ceylan, Editör, Serüven Yayınevi, Ankara, ss.53-76, 2022

9. Profesyonel Mutfakta Kadının Yeri ve Sorunları

Turizmde Kadın Olmak, Ahmet Vatan, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.191-203, 2019

10. DOĞANIN DEĞERİ ÖLÇÜLEBİLİR Mİ? DOĞANIN TURİZM AÇISINDAN DEĞERİNİ BELİRLEMEDE FARKLI YÖNTEMLER

Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Ferah Özkök, Hacı Mehmet Yıldırım, Şefik Okan Mercan, Editör, Paradigma Akademi, ss.235-274, 2018

11. Doğanın Değeri Ölçülebilir Mİ? Doğanın Turizm Açısından Değerini Belirlemede Farklı Yöntemler

Ekoloji Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Ferah ÖZKÖK, Hacı Mehmet YILDIRIM, Şefik Okan MERCAN, Editör, Paradigma Akademi, İstanbul, ss.235-264, 2018
Metrikler

Yayın

34

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

3

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

32

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

18

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

27

Proje

3

Tez Danışmanlığı

3

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları