Makaleler
16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (8)
1. Yiyecek-İçecek İşletmelerinin Tanıtım Faaliyetlerinde Instagram İçerik Üreticilerini Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesi
Pamukkale Üniversitesi İşletme Araştırmaları Dergisi
, cilt.12, sa.1, ss.276-299, 2025 (Hakemli Dergi)
3. Geleceğin Şef Adaylarının Gıda İsrafına İlişkin Davranışsal Belirleyicileri
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.4, ss.1589-1598, 2022 (Hakemli Dergi)
4. Gökçeada'da Faaliyet Gösteren Yiyecek - İçecek İşletmelerinin Gıda Alerjileri Uygulamaları Kapsamında İncelenmesi
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.1, ss.118-132, 2022 (Hakemli Dergi)
6. GÖKÇEADA’YA AİT GASTRONOMİK DEĞERLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: GASTRONOMİ MÜZESİ ÖNERİSİ
Journal of Gastronomy and Travel Research
, cilt.5, sa.5, ss.302-335, 2021 (Hakemli Dergi)
7. Factors affecting home-made food product marketing willingness of women: a case of Gokceada district
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.5, sa.2, ss.157-165, 2021 (Hakemli Dergi)
10. Gökçeada'nın Gastronomik Kimliğinin Ada'da Faaliyet Gösteren Kadın İşletmeciler Perspektifinden Değerlendirilmesi
Tourism and Recreation
, cilt.2, sa.2, ss.84-96, 2020 (Hakemli Dergi)
13. İNTERNETİN ÖNEMİNİN VE KULLANIMININ SEYAHAT ACENTALARI PERSPEKTİFİNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: ÇANAKKALE ÖRNEĞİ
Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.119-146, 2015 (Hakemli Dergi)
16. MÜZEKART UYGULAMASININ TÜRKİYE’DEKİ MÜZE ZİYARETLERİNE AİT İSTATİSTİKLER AÇISINDAN ÖNEMİ VE ÇANAKKALE MÜZELERİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, cilt.2, sa.1, ss.183-201, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
Kitaplar
11
2. Yoga İle Beslenme Davranışları Arasındaki İlişkinin İncelenmesine Yönelik Bir Çalışma
SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1464-1483, 2024
5. Gıda Aşırı Duyarlılığında Beslenme
Özel Beslenme Mutfağı, Korkmaz Müesser, Yüksel Zerrin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-22, 2023
9. Profesyonel Mutfakta Kadının Yeri ve Sorunları
Turizmde Kadın Olmak, Ahmet Vatan, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.191-203, 2019
10. DOĞANIN DEĞERİ ÖLÇÜLEBİLİR Mİ? DOĞANIN TURİZM AÇISINDAN DEĞERİNİ BELİRLEMEDE FARKLI YÖNTEMLER
Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla Yeşeren Turizm, Ferah Özkök, Hacı Mehmet Yıldırım, Şefik Okan Mercan, Editör, Paradigma Akademi, ss.235-274, 2018