Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 8

2. 3D Printability of Foamed Food Products

6 th ISEKI-FOOD E-Conference, Romanya, 22 - 24 Kasım 2023, (Özet Bildiri)

3. Peynir Altı Suyu Mikrojellerinin Üç Boyutlu Gıda Yazımında Kullanılması

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.278, (Özet Bildiri)

4. 3D Yazıcıda Sebze Püresi Basımı

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.279, (Özet Bildiri)

5. Optimization of spray drying variables for chickpea cooking water (aquafaba) powder with maximum protein and saponin contents

4th ISEKI-Food E-conference Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy, 10 - 12 Kasım 2021, ss.44, (Özet Bildiri)

6. The effects of pectin gelation on foaming characteristics of pectin-saponin solutions

E-conference on Food Texture and Rheology, ISEKI-Food Association, 25 - 26 Kasım 2019, ss.17, (Özet Bildiri)

7. Thermal Processing Of Food Products Using A Modular 2450 MHz Continuous Microwave System

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

8. Numerical and experimental tools for improved mixing in stirred vessels

IFT17, Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 25 - 28 Haziran 2017, ss.379-380, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Computational and Numerical Models and Simulations for Aseptic Processing

Handbook of Aseptic Processing and Packaging, David, Jairus R. D., Coronel, Pablo M., Simunovic, Josip, Editör, CRC Press, Boca Raton, ss.443-468, 2022
Metrikler

Yayın

16

Yayın (WoS)

6

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

4