Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

3D Printability of Foamed Food Products

6 th ISEKI-FOOD E-Conference, Romanya, 22 - 24 Kasım 2023, (Özet Bildiri)

Peynir Altı Suyu Mikrojellerinin Üç Boyutlu Gıda Yazımında Kullanılması

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.278, (Özet Bildiri)

3D Yazıcıda Sebze Püresi Basımı

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.279, (Özet Bildiri)

Optimization of spray drying variables for chickpea cooking water (aquafaba) powder with maximum protein and saponin contents

4th ISEKI-Food E-conference Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy, 10 - 12 Kasım 2021, ss.44, (Özet Bildiri)

The effects of pectin gelation on foaming characteristics of pectin-saponin solutions

E-conference on Food Texture and Rheology, ISEKI-Food Association, 25 - 26 Kasım 2019, ss.17, (Özet Bildiri)

Thermal Processing Of Food Products Using A Modular 2450 MHz Continuous Microwave System

3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

Numerical and experimental tools for improved mixing in stirred vessels

IFT17, Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri, 25 - 28 Haziran 2017, ss.379-380, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Computational and Numerical Models and Simulations for Aseptic Processing

Handbook of Aseptic Processing and Packaging, David, Jairus R. D., Coronel, Pablo M., Simunovic, Josip, Editör, CRC Press, Boca Raton, ss.443-468, 2022
Metrikler

Yayın

16

Atıf (WoS)

7

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Sobiad)

2

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

4