Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Optimization of spray drying variables for chickpea cooking water (aquafaba) powder with maximum protein and saponin contents

4th ISEKI-Food E-conference Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy, 10 - 12 Kasım 2021, ss.44

The effects of pectin gelation on foaming characteristics of pectin-saponin solutions

E-conference on Food Texture and Rheology, ISEKI-Food Association, 25 - 26 Kasım 2019, ss.17

3D Yazıcılar ve Gıda Uygulamaları.

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.1871-1877
Kitap & Kitap Bölümleri

Edible Applications of Wax-based Oleogels

Edible Oil Structuring: Concepts, Methods and Applications, Patel, Ashok R., Editör, Royal Society of Chemistry , Cambridge, ss.217-249, 2018
Metrikler

Yayın

20

Atıf (WoS)

25

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

40

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları