Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (13)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
Scopus (13)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. Optimization of spray drying variables for chickpea cooking water (aquafaba) powder with maximum protein and saponin contents

4th ISEKI-Food E-conference Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy, 10 - 12 Kasım 2021, ss.44, (Özet Bildiri)

2. The effects of pectin gelation on foaming characteristics of pectin-saponin solutions

E-conference on Food Texture and Rheology, ISEKI-Food Association, 25 - 26 Kasım 2019, ss.17, (Özet Bildiri)

3. 3D Yazıcılar ve Gıda Uygulamaları.

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.1871-1877, (Tam Metin Bildiri)

4. Karpuz ve Kavun Çekirdeklerinden Soğuk Pres Yöntemi ile Yağ Eldesi ve Ürün Karakterizasyonu

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Edible Applications of Wax-based Oleogels

Edible Oil Structuring: Concepts, Methods and Applications, Patel, Ashok R., Editör, Royal Society of Chemistry , Cambridge, ss.217-249, 2018
Metrikler

Yayın

21

Yayın (WoS)

13

Yayın (Scopus)

13

Atıf (WoS)

46

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

66

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları