-
2025 - 2027 Bazı Saccharomyces cinsi dışındaki maya türleri ile sıralı inokülasyon yönteminin nar şaraplarının kalite karakteristikleri üzerine etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Çelebi Uzkuç N. M. (Yürütücü), Özgenç H.
-
2025 - 2027 Salkım fermantasyonu ve fermantasyon sonrası maserasyon uygulamalarının Karasakız şaraplarının fenolik kompozisyonuna etkisi
-
2024 - 2026 Üzüm suyu bazlı probiyotik içecek üretimi: Fizikokimyasal duyusal biyoaktif özellikler ve uçucu bileşenlerin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Uzkuç H. (Yürütücü), Çelebi Uzkuç N. M., Kaya B., Yüceer Y.
-
2024 - 2026 Kınalı Yapıncak Üzümünden Mayşe Ve Salkım Fermantasyonu Ile Farklı Maserasyon Teknikleri Kullanılarak Turuncu Şarap Üretimi Ve Karakterizasyonu
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Kırca Toklucu A. (Yürütücü), Çelebi Uzkuç N. M., Yüceer Y.
-
2024 - 2025 Keçi sütünden üretilen kefir, yoğurt ve peynirin in vitro antioksidan aktivitelerinin karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Uzkuç H. (Yürütücü), Çelebi Uzkuç N. M., Yüceer Y.
-
2023 - 2024 İncirden su kefiri üretiminde prebiyotik olarak inülin ve polidekstroz kullanımının araştırılması
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Beyaz şarapların depolanması süresince meydana gelen enzimatik olmayanesmerleşme kinetiğinin belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2022 - 2023 Bazı Yerli Maya Tür Ve Suşlarının Teknolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Ve Sıralı Inokülasyon Yöntemi Ile Beyaz Şarap Üretiminde Kullanımının Araştırılması
-
2020 - 2021 Toprak yapısı ve özelliklerinin Karasakız üzümünden elde edilen kırmızı şarapların bazı kalite karakteristikleri üzerine etkilerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KIRCA TOKLUCU A. (Yürütücü), KAVDIR Y., ÇELEBİ UZKUÇ N. M.
-
2020 - 2021 Bitkisel pıhtılaştırıcı kullanılarak üretilen keçi peynirinin bazı biyokimyasal duyusal özellikleri ve uçucu bileşenlerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YÜCEER Y. (Yürütücü), ÇELEBİ UZKUÇ N. M., Uzkuç H., UZKUÇ H.
-
2019 - 2021 Karasakız (Kuntra) üzümünden spontan fermentasyon ile kırmızı şarap üretimi sırasında mayaların izole edilerek moleküler yöntemlerle tanımlanması ve uçucu bileşenlerindeki değişimlerin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KIRCA TOKLUCU A. (Yürütücü), AY M., ÇELEBİ UZKUÇ N. M.
-
2017 - 2019 Nano/Mikroemülsiyonla Stabilize Edilmiş Esansiyel Yağların Aromatik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi: Portakal Suyu Uygulaması
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Yüceer Y. (Yürütücü)
-
2014 - 2016 Spontan ve Saf Maya Fermentasyonunun Karalahna ve Cabernet Sauvignon Üzümlerinden Elde Edilen Şarabın Uçucu Bileşik, Fenolik Madde ve Antosiyaninleri Üzerine Etkisi ve Spontan Fermentasyonda Rol Alan Mayaların Tanımlanması