Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE EVALUATION OF IMPACT OF CORONAVIRUS (COVID-19) PANDEMIC ON GASTRONOMY TOURISM IN TURKEY

IV. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale, Türkiye, 15 Ekim 2020, cilt.1, ss.79-92 Sürdürülebilir Kalkınma

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÇALIŞAN ANİMATÖRLERİN TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİ: İZMİR’DEKİ 5 YILDIZLI KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA

IV. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale, Türkiye, 15 Ekim 2020, cilt.1, ss.140-160

Viral Pazarlama İle Oluşan Destinasyon İmajı Algısı: Safranbolu Örneği

18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, Türkiye, 12 Nisan 2019, ss.234-255

Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi

18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, Türkiye, 12 Nisan 2019, ss.256-279

Sağlık Turizminde İnsan Kaynağı Envanteri: Kuşadası Örneği

UKODLK, IV. INTERNATIONAL CAUCASUS-CENTRAL ASIA FOREIGN TRADE AND LOGISTICSCONGRESS, İzmir, Kuşadası, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Otel İşletmelerinde Kadın Yönetici Olmak: Sakarya İli Örneği

INGANT2018, 1. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Sapanca, Türkiye, 1 - 03 Mart 2018, ss.145-161 Sürdürülebilir Kalkınma

Mönü Yönetiminde Yeni Bir Yaklaşım: 3P Analiz Yöntemi

III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2008

Spor Turizmi ve Pazarlaması Bağlamında Futbol: Futbol Organizasyonlarının Sağladığı Katma Değere İlişkin Bir İnceleme

4. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Antalya, Türkiye, 23 - 27 Nisan 2008, ss.409-427

Kitap & Kitap Bölümleri

Covid-19 Salgını Döneminde Rekreasyonun Önemi

Spor Araştırmalarında Farklı Perspektifler, Doç. Dr. Ülfet ERBAŞ Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali CEYHAN Doç. Dr. Mevlüt GÖNEN, Editör, Duvar, İzmir, ss.39-62, 2023

REKREASYON VE İLETİŞİM İLİŞKİSİ

MOTİVASYON İLETİŞİM SAĞLIK BOYUTLARIYLA REKREASYON , KORKUTATA ABDULMENAF, GÜVEN EBRU ÖZLEM, Editör, Efe Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.79-88, 2022

İletişime Giriş: Temel Kavramlar

Motivasyon İletişim Sağlık Boyutlarıyla Rekreasyon, Doç.Dr.Abdulmenaf KORKUTATA, Dr. Ebru Özlem GÜVEN, Editör, EFE AKADEMİ, İstanbul, ss.57-77, 2022

SAĞLIK TURİZMİNDE DİJİTAL PLATFORMLAR VE SOSYAL MEDYA

MULTİ DİSİPLİNLER YAKLAŞIMLA SAĞLIK TURİZMİ, ŞÜKRAN KARACA, Editör, NOBEL YAYINCILIK, ss.601-625, 2021

Effect of the Coronavirus Pandemic on Gastronomy and Food and Beverage Business

Turizm İşletmeciliği Pazarlaması ve Ekonomisi, Şahin Karabulut, Editör, Gazi Kitabevi, ss.439-457, 2021

TURİZMDE ETİK VE GAYRİAHLAKİ TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI ÖRNEK OLAYLAR

Turizmde Etik Ve Gayriahlaki Tüketici Davranışları (Otel Ve Restoran İşletmelerine Yönelik Örnek Olaylar), KORKUTATA ABDULMENAF, GÜVEN ÖZLEM EBRU, Editör, EFE AKADEMİ, ss.231-243, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Müşteriyi Önemseme

Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması 9P-9C-9E - Bölüm Adı: Turizm Pazarlamasında Müşteriyi Önemseme (Consideration), Şehnaz Demirkol, Editör, Değişim Yayın Evi, İstanbul, ss.311-326, 2020

Lohusa Şerbeti, Tantuni, Pişmaniye, Kurut, Keşkek

Gastronomi Sözlüğü, Prof.Dr. Mehmet Sarıışık Doç.Dr.Gülçin Özbay, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.295-538, 2020

Turizm Pazarlamasında İnsan (People)

Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması 9P-9C-9E - Bölüm Adı: Turizm Pazarlamasında İnsan (People), DR. Öğretim Üyesi Şehnaz Demirkol, Editör, Değişim Yayın Evi, İstanbul, ss.289-311, 2020

THE IMPACT OF THE ARAB SPRING ON HOTEL SERVICES IN ISTANBUL

3rd International Thematic Monograph: Modern Management Tools and Economy of Tourism Sector in Present Era, UDEKOM BALKAN, Editör, UDEKOM BALKAN, Thematic Proceedings, Belgrade, ss.63-70, 2018

Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Sistemleri

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü, Prof.Dr.Mehmet Sarıışık, Editör, Detay, Ankara, ss.271-296, 2017

Kalite ve Müşteri Memnuniyeti

Profesyonel Restoran Yönetimi, Doç.Dr.Mehmet Sarıışık, Editör, Detay, Ankara, ss.282-293, 2009

Ansiklopedide Bölümler

Gastronomi Sözlüğü

Detay Yayıncılık, ss.295-538, 2020

Metrikler

Yayın

38

Proje

1

Tez Danışmanlığı

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları