Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Konaklama Hizmetlerinde Davranışsal Niyeti Etkileyen Hizmet Kalitesi Boyutları
Sakarya Üniversitesi İşletme Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.21-51, 2014 (Hakemli Dergi)
Hedonik Tüketim: Kavramsal Bir İnceleme
Anadolu BİL Dergisi
, cilt.13, sa.13, ss.65-72, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Viral Pazarlama İle Oluşan Destinasyon İmajı Algısı: Safranbolu Örneği
18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, Türkiye, 12 Nisan 2019, ss.234-255
Destinasyon Markalaşması Aracı Olarak İnanç Turizmi : Trabzon Şehrine YönelikBir GZFT (SWOT) Analizi
18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, İstanbul, Türkiye, 12 Nisan 2019, ss.208-233
Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi
18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, Türkiye, 12 Nisan 2019, ss.256-279
Sağlık Turizminde İnsan Kaynağı Envanteri: Kuşadası Örneği
UKODLK, IV. INTERNATIONAL CAUCASUS-CENTRAL ASIA FOREIGN TRADE AND LOGISTICSCONGRESS, İzmir, Kuşadası, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2018
KÜLTÜR TURİZMİ BAĞLAMINDA BİR TURİSTİK ÜRÜN OLARAK BURSA KAPLICALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
17. TURİZM SEMPOZYUMU, Düzce, Türkiye, 26 Nisan 2018, ss.432-439
TRABZON DESTİNASYONUNU KÜLTÜR TURİZMİ BAĞLAMINDA TERCİH EDEN TURİSTLERİN E-YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
17. TURİZM SEMPOZYUMU, Düzce, Türkiye, 26 Nisan 2018, cilt.421
Öğrencilerin Üniversite Aidiyetliklerini ve Üniversiteli Olma Bilincini Sağlamada Oryantasyon (Alıştırma) Eğitiminin Önemi: Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Yönelik Bir Oryantasyon (Alıştırma) Eğitimi Modeli
UMYOS 2011, 2. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011
Popüler Kültürün Meslek Seçimi Üzerindeki Etkisi, Vakıf ve Devlet Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma
1.Uluslararası 5. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Konya, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009
Demografik Özelliklerin Stres Hakkındaki Düşünce ve Algılamalar Üzerine Etkisi: Turizm Sektörü Çalışanlarına Yönelik Bir Araştırma
YEBKO, Yönetim Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 11 - 12 Eylül 2008, ss.165-175
Mönü Yönetiminde Yeni Bir Yaklaşım: 3P Analiz Yöntemi
III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2008
Spor Turizmi ve Pazarlaması Bağlamında Futbol: Futbol Organizasyonlarının Sağladığı Katma Değere İlişkin Bir İnceleme
4. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Antalya, Türkiye, 23 - 27 Nisan 2008, ss.409-427
Kitap & Kitap Bölümleri
SAĞLIK TURİZMİNDE DİJİTAL PLATFORMLAR VE SOSYAL MEDYA
MULTİ DİSİPLİNLER YAKLAŞIMLA SAĞLIK TURİZMİ, ŞÜKRAN KARACA, Editör, NOBEL YAYINCILIK, ss.601-625, 2021
Müşteriyi Önemseme
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması 9P-9C-9E - Bölüm Adı: Turizm Pazarlamasında Müşteriyi Önemseme (Consideration), Şehnaz Demirkol, Editör, Değişim Yayın Evi, İstanbul, ss.311-326, 2020
Lohusa Şerbeti, Tantuni, Pişmaniye, Kurut, Keşkek
Gastronomi Sözlüğü, Prof.Dr. Mehmet Sarıışık Doç.Dr.Gülçin Özbay, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.295-538, 2020
Turizm Pazarlamasında İnsan (People)
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması 9P-9C-9E - Bölüm Adı: Turizm Pazarlamasında İnsan (People), DR. Öğretim Üyesi Şehnaz Demirkol, Editör, Değişim Yayın Evi, İstanbul, ss.289-311, 2020
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Sistemleri
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü, Prof.Dr.Mehmet Sarıışık, Editör, Detay, Ankara, ss.271-296, 2017
Kalite ve Müşteri Memnuniyeti
Profesyonel Restoran Yönetimi, Doç.Dr.Mehmet Sarıışık, Editör, Detay, Ankara, ss.282-293, 2009
Ansiklopedide Bölümler
Gastronomi Sözlüğü
Detay Yayıncılık, ss.295-538, 2020