Makaleler
14
Tümü (14)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (5)
3. TÜRK HALK OYUNLARININ TURİZM AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Sanat ve Medeniyet Dergisi
, cilt.2025, sa.20, ss.65-75, 2025 (Hakemli Dergi)
13. Konaklama Hizmetlerinde Davranışsal Niyeti Etkileyen Hizmet Kalitesi Boyutları
Sakarya Üniversitesi İşletme Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.21-51, 2014 (Hakemli Dergi)
14. Hedonik Tüketim: Kavramsal Bir İnceleme
Anadolu BİL Dergisi
, cilt.13, sa.13, ss.65-72, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
18
2. Turizm Destinasyonlarının Tanıtımında Müzik Festivallerinin Önemi Bozcaada Caz Festivali Örneği
XII. ULUSLARARASI MÜZİK VE DANS KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 21 - 24 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
3. SAĞLIK TURİZMİ FAALİYETLERİNDE İŞLETMELERİN UYMASI GEREKEN YASAL ZORUNLULUK OLARAK SAĞLIK TURİZMİ YETKİ BELGESİ
International Scientific Conference on Business Administration, Çanakkale, Türkiye, 16 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
7. Destinasyon Markalaşması Aracı Olarak İnanç Turizmi : Trabzon Şehrine YönelikBir GZFT (SWOT) Analizi
18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, İstanbul, Türkiye, 12 Nisan 2019, ss.208-233, (Tam Metin Bildiri)
8. Destinasyon Markalaşması Oluşturmada Gastronominin Önemi
18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, Türkiye, 12 Nisan 2019, ss.256-279, (Tam Metin Bildiri)
9. Viral Pazarlama İle Oluşan Destinasyon İmajı Algısı: Safranbolu Örneği
18. GELENEKSEL TURİZM SEMPOZYUMU 2019, Türkiye, 12 Nisan 2019, ss.234-255, (Tam Metin Bildiri)
10. Sağlık Turizminde İnsan Kaynağı Envanteri: Kuşadası Örneği
UKODLK, IV. INTERNATIONAL CAUCASUS-CENTRAL ASIA FOREIGN TRADE AND LOGISTICSCONGRESS, İzmir, Kuşadası, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
11. TRABZON DESTİNASYONUNU KÜLTÜR TURİZMİ BAĞLAMINDA TERCİH EDEN TURİSTLERİN E-YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
17. TURİZM SEMPOZYUMU, Düzce, Türkiye, 26 Nisan 2018, cilt.421, (Tam Metin Bildiri)
12. KÜLTÜR TURİZMİ BAĞLAMINDA BİR TURİSTİK ÜRÜN OLARAK BURSA KAPLICALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
17. TURİZM SEMPOZYUMU, Düzce, Türkiye, 26 Nisan 2018, ss.432-439, (Tam Metin Bildiri)
14. Öğrencilerin Üniversite Aidiyetliklerini ve Üniversiteli Olma Bilincini Sağlamada Oryantasyon (Alıştırma) Eğitiminin Önemi: Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Yönelik Bir Oryantasyon (Alıştırma) Eğitimi Modeli
UMYOS 2011, 2. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Aydın, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)
15. Popüler Kültürün Meslek Seçimi Üzerindeki Etkisi, Vakıf ve Devlet Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma
1.Uluslararası 5. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Konya, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, (Tam Metin Bildiri)
16. Demografik Özelliklerin Stres Hakkındaki Düşünce ve Algılamalar Üzerine Etkisi: Turizm Sektörü Çalışanlarına Yönelik Bir Araştırma
YEBKO, Yönetim Bilimleri Kongresi, İzmir, Türkiye, 11 - 12 Eylül 2008, ss.165-175, (Tam Metin Bildiri)
17. Mönü Yönetiminde Yeni Bir Yaklaşım: 3P Analiz Yöntemi
III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2008, (Tam Metin Bildiri)
18. Spor Turizmi ve Pazarlaması Bağlamında Futbol: Futbol Organizasyonlarının Sağladığı Katma Değere İlişkin Bir İnceleme
4. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Antalya, Türkiye, 23 - 27 Nisan 2008, ss.409-427, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
13
5. SAĞLIK TURİZMİNDE DİJİTAL PLATFORMLAR VE SOSYAL MEDYA
MULTİ DİSİPLİNLER YAKLAŞIMLA SAĞLIK TURİZMİ, ŞÜKRAN KARACA, Editör, NOBEL YAYINCILIK, ss.601-625, 2021
8. Müşteriyi Önemseme
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması 9P-9C-9E - Bölüm Adı: Turizm Pazarlamasında Müşteriyi Önemseme (Consideration), Şehnaz Demirkol, Editör, Değişim Yayın Evi, İstanbul, ss.311-326, 2020
9. Lohusa Şerbeti, Tantuni, Pişmaniye, Kurut, Keşkek
Gastronomi Sözlüğü, Prof.Dr. Mehmet Sarıışık Doç.Dr.Gülçin Özbay, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.295-538, 2020
10. Turizm Pazarlamasında İnsan (People)
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması 9P-9C-9E - Bölüm Adı: Turizm Pazarlamasında İnsan (People), DR. Öğretim Üyesi Şehnaz Demirkol, Editör, Değişim Yayın Evi, İstanbul, ss.289-311, 2020
12. Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol Sistemleri
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü, Prof.Dr.Mehmet Sarıışık, Editör, Detay, Ankara, ss.271-296, 2017
13. Kalite ve Müşteri Memnuniyeti
Profesyonel Restoran Yönetimi, Doç.Dr.Mehmet Sarıışık, Editör, Detay, Ankara, ss.282-293, 2009
Ansiklopedide Bölümler
1
1. Gastronomi Sözlüğü
Detay Yayıncılık, ss.295-538, 2020