Articles Published in Other Journals
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF RESTAURANT IMAGE FORMED IN LINEWITH SELF-BRANDING ON COUNTRY GASTRONOMY: CASE OF NUSRET
The Journal of International Social Research, vol.13, no.73, pp.1011-1019, 2020 (Refereed Journals of Other Institutions)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
The View Point of the Food and Beverage Businesses in Istanbul Province on Green Supply Chain and Their Green Supply Practices with in the Context of Corporate Social Responsibility
International Conference on Applied Economics and Finance, Aydın, Turkey, 28 - 30 November 2018, pp.685-694

Restoran Atmosferinin Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisinin İncelenmesi Çanakkale Örneği
3rd International Congress of Tourism And Management Reserches, Antalya, Turkey, 20 - 22 May 2016, pp.126-138
The role and importance of maritime culture in Turkish cuisine
Deniz Turizmi Sempozyumu, 18 April 2014 - 20 August 2016
Books & Book Chapters
Yiyecek ve İçecek Servisinin Denetimi
in: Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım, Serkan Şengül, Editor, Detay Yayıncılık, pp.289-306, 2020
Turizm Pazarlamasında Deneyim (Experience)
in: Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması9P-9C-9E, Dr. Öğretim Üyesi Şehnaz DEMİRKOL, Editor, Değisim Yayınları, pp.517-532, 2020
Yiyecek ve İçecek servisinin Denetimi
in: Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım, Serkan Şengül, Editor, Detay Yayıncılık, pp.289-306, 2020
Determining the Career Barriers of Women in the Kitchen
in: Research in Education and Social Sciences, Hasan ULUKAN, Editor, Duvar Yayınları, İzmir, pp.373-394, 2020
Dünden Bugünü Dünya Mutfakları
in: Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Mehmet Sarıışık, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.69-95, 2019
DÜNDEN BUGÜNE DÜNYA MUTFAKLARI
in: Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Mehmet Sarıışık, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.69-95, 2019
Chapter V: Gastronomy and Cultural Heritage
in: New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker,Serdar Sünnetçioğlu, Editor, Gece Kitaplığı, İstanbul, pp.129-155, 2017
Chapter V: Gastronomy and Cultural Heritage
in: New Approaches in Gastronomy, , Editor, Gece Kitaplığı, pp.129-155, 2017
GASTRONOMY AND CULTURALHERITAGE
in: New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.129-155, 2017
DÜNDEN BUGÜNE DÜNYA MUTFAKLARI
in: TÜM YÖNLERİYLE GASTRONOMİ BİLİMİ, Mehmet Sarıışık, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.69-95, 2017