Makaleler
19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
ESCI (5)
Scopus (5)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (7)
5. Research on Influence of Materialism on the Consumption Habits and Perception of Coffee as Luxury Consumption
Turkish Studies-Social Sciences
, cilt.15, sa.8, ss.3611-3626, 2020 (Hakemli Dergi)
6. INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF RESTAURANT IMAGE FORMED IN LINEWITH SELF-BRANDING ON COUNTRY GASTRONOMY: CASE OF NUSRET
The Journal of International Social Research
, cilt.13, sa.73, ss.1011-1019, 2020 (Hakemli Dergi)
7. The Effects of Healthy Nutrition Perception and Food Neophobia on Behavioral Intentions towards Edible Insect Products
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
, cilt.15, sa.22, ss.1, 2020 (Hakemli Dergi)
8. The Effects of Job Satisfaction of Employees in Fast-Food Businesses on the Intention to Leave Job: The Case of Kırklareli
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.2, ss.885-897, 2019 (Hakemli Dergi)
9. FAST FOOD TÜKETİMİNDE AİLENİN ROLÜ ÇANAKKALE ÖRNEĞİ
MANAS Journal of Social Studies
, cilt.7, sa.3, ss.779-792, 2018 (Hakemli Dergi)
12. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Atmosfer, Tüketim Duyguları, Müşteri Menuniyeti ve Yeniden Satın Alma Davranışı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi (Study of the Correlation Between Atmospheres, Consumption Sentiments, Customer Satisfaction and RePurchasing Behavior in Food and Beverage Businesses)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.5, sa.2, ss.253-264, 2017 (Hakemli Dergi)
16. DESTİNASYON KONUMLANDIRMA STRATEJİSİ KAPSAMINDA CİTTASLOWHAREKETİ GÖKÇEADA ÖRNEĞİ
Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (ASED)
, cilt.1, sa.2, ss.18-35, 2017 (Hakemli Dergi)
18. Otel İşletmelerinde Çalışanların Kişilik Özelliklerinin Örgütsel Tükenmiş Üzerindeki Etkisi
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.9, sa.46, ss.840-849, 2016 (Hakemli Dergi)
19. The role and importance of maritime culture in Turkish cuisine
Journal of Human Sciences
, cilt.11, sa.1, ss.551-568, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
3. The View Point of the Food and Beverage Businesses in Istanbul Province on Green Supply Chain and Their Green Supply Practices with in the Context of Corporate Social Responsibility
International Conference on Applied Economics and Finance, Aydın, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.685-694, (Tam Metin Bildiri)
5. Restoran Atmosferinin Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisinin İncelenmesi Çanakkale Örneği
3rd International Congress of Tourism And Management Reserches, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, ss.126-138, (Tam Metin Bildiri)
7. The role and importance of maritime culture in Turkish cuisine
Deniz Turizmi Sempozyumu, 18 Nisan 2014 - 20 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
14
1. Yiyecek ve İçecek Servisinin Denetimi
Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım, Serkan Şengül, Editör, Detay Yayıncılık, ss.289-306, 2020
3. Turizm Pazarlamasında Deneyim (Experience)
Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması9P-9C-9E, Dr. Öğretim Üyesi Şehnaz DEMİRKOL, Editör, Değisim Yayınları, ss.517-532, 2020
7. Yiyecek ve İçecek servisinin Denetimi
Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım, Serkan Şengül, Editör, Detay Yayıncılık, ss.289-306, 2020
8. Determining the Career Barriers of Women in the Kitchen
Research in Education and Social Sciences, Hasan ULUKAN, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.373-394, 2020
9. Dünden Bugünü Dünya Mutfakları
Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.69-95, 2019
10. DÜNDEN BUGÜNE DÜNYA MUTFAKLARI
Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.69-95, 2019
11. Chapter V: Gastronomy and Cultural Heritage
New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker,Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, İstanbul, ss.129-155, 2017
12. Chapter V: Gastronomy and Cultural Heritage
New Approaches in Gastronomy, , Editör, Gece Kitaplığı, ss.129-155, 2017
13. GASTRONOMY AND CULTURALHERITAGE
New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.129-155, 2017
14. DÜNDEN BUGÜNE DÜNYA MUTFAKLARI
TÜM YÖNLERİYLE GASTRONOMİ BİLİMİ, Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.69-95, 2017