Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Effect of Conservatism and Cultural Openness on CareerRequest in Halal Tourism

2nd INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.728-729

THE VIEWPOINT AND PRACTICES OF THE FOOD AND BEVERAGE BUSINESSES IN ISTANBUL PROVINCE ON GREEN SUPPLY CHAIN WITHIN THE CONTEXT OF CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

International Conference on Applied Economics and Finance EXTENDED WITH SOCIAL SCIENCES) Kuşadası - Turkey, Aydın, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.120 Sürdürülebilir Kalkınma

ANALYSIS OF TOURISM EDUCATION IN GASTRONOMY AND CULINARY ARTS DEPARTMENTS

Taste of City Food andPlace MarketingConference 2018, Antalya, Türkiye, 4 - 05 Ekim 2018, ss.21-22

Restoran Atmosferinin Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisinin İncelenmesi Çanakkale Örneği

3rd International Congress of Tourism And Management Reserches, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, ss.126-138

TÜRK MUTFAĞININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNDE SLOWFISH’İN ÖNEMİ

Cittaslow Gökçeada Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014

The role and importance of maritime culture in Turkish cuisine

Deniz Turizmi Sempozyumu, 18 Nisan 2014 - 20 Ağustos 2016

Türk Mutfağı Örgütsel Yapısının Günümüzde Yeri ve Önem

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi:, Aydın, Türkiye, 4 Nisan - 05 Mayıs 2014

Menü Mühendisliği ve Kalamış Divan Brasserie İncelemesi

10. Ulusal Turizm Kongresi, Mersin, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2009

Kitap & Kitap Bölümleri

Yiyecek ve İçecek Servisinin Denetimi

Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım, Serkan Şengül, Editör, Detay Yayıncılık, ss.289-306, 2020

Branding and Image in Gastronomy Tourism

HOSPITALITY TOURISM - Managerial perspectives Practices, Elbeyi Pelİt / Hasan Hüseyin Soybali / Ali Avan, Editör, Peter Lang, ss.213-234, 2020

Turizm Pazarlamasında Deneyim (Experience)

Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması9P-9C-9E, Dr. Öğretim Üyesi Şehnaz DEMİRKOL, Editör, Değisim Yayınları, ss.517-532, 2020

MUTFAK SANATLARI ÇERÇEVESİNDE TABAK TASARIMLARININ SATIN ALMA NİYETİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

EKONOMI Bilimleri Çalışmaları, Doç. Dr. Yüksel Akay Ünvan, Editör, Livre de Lyon, ss.81-98, 2020

AWARENESS, RECOGNITION AND IMAGE RELATIONS EVALUATION OF WINE, IN TERMS OF GASTRONOMY TOURISM A STUDY ON FIRST CLASS RESTAURANTS IN ISTANBUL

Critical Studies in SOCIAL SCIENCES AND HUMANITIES, Assoc. Prof. Dr. Mehmet Sarıoğlan Dr. Sercan Hamza Bağlama, Editör, Livre de Lyon, ss.253-272, 2020

Determining the Career Barriers of Women in the Kitchen

Research in Education and Social Sciences, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ulukan, Editör, Duvar Kitapevi, ss.373-391, 2020

Yiyecek ve İçecek servisinin Denetimi

Yiyecek ve İçecek Servisi Klasik ve Modern Yaklaşım, Serkan Şengül, Editör, Detay Yayıncılık, ss.289-306, 2020

Determining the Career Barriers of Women in the Kitchen

Research in Education and Social Sciences, Hasan ULUKAN, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.373-394, 2020

Dünden Bugünü Dünya Mutfakları

Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.69-95, 2019

DÜNDEN BUGÜNE DÜNYA MUTFAKLARI

Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.69-95, 2019

Chapter V: Gastronomy and Cultural Heritage

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker,Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, İstanbul, ss.129-155, 2017

Chapter V: Gastronomy and Cultural Heritage

New Approaches in Gastronomy, , Editör, Gece Kitaplığı, ss.129-155, 2017

GASTRONOMY AND CULTURALHERITAGE

New Approaches in Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.129-155, 2017

DÜNDEN BUGÜNE DÜNYA MUTFAKLARI

TÜM YÖNLERİYLE GASTRONOMİ BİLİMİ, Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.69-95, 2017

Metrikler

Yayın

50

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

1

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları