Academic Titles
-
2019 - Continues Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
-
2006 - 2011 Associate Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2001 - 2006 Assistant Professor
Canakkale Onsekiz Mart University, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1993 - 2000 Research Assistant
Canakkale Onsekiz Mart University, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
1991 - 1993 Research Assistant
Akdeniz University, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri
Managerial Experience
-
2015 - Continues Board Member
Canakkale Onsekiz Mart University, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
-
2011 - Continues Academic Board Member
Canakkale Onsekiz Mart University, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi Bölümü
-
2001 - Continues Academic Board Member
Canakkale Onsekiz Mart University, Su Ürünleri Fakültesi
-
2012 - 2015 Board Member
Canakkale Onsekiz Mart University, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi , Su Ürünleri Mühendisliği
-
2012 - 2012 Head of Department
Canakkale Onsekiz Mart University, Su Ürünleri Fakültesi , Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2003 - 2004 BAP Scientific Commissioner
Canakkale Onsekiz Mart University, Bilimsel Araştırmalar Komisyonu
-
2001 - 2001 Academic Board Member
Canakkale Onsekiz Mart University, Fen Bilimleri Enstitüsü
Courses
Advising Theses
-
Palamut (Sarda sarda) Lakerdasının Olgunlaşması Süresince Serbest Amino Asit ve Biyojen Amin Oluşumunun Ürün Kalitesine Etkileri
H.Basri(Student), Doctorate, 2013 -
İzmir İli Su Ürünleri Tüketimi ve Tüketici Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
B.Çaylak(Student), Postgraduate, 2013 -
Farklı İşleme Teknolojileri Uygulanmış Sardalya Balığından Ezme Ürün Geliştirilmesi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
C.Gencer(Student), Postgraduate, 2011 -
Farklı Antimikrobiyal Katkı Maddeleri İle Hazırlanan Hamsi Marinatlarında Raf Ömrü Süresinin Duyusal, Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yollarla Belirlenmesi”
F.Çakır(Student), Doctorate, 2010 -
Künili, I.E, İşlenmiş Su Ürünlerinde Bazı Patojen Mikroorganizmaların Araştırılması.
İ.Ender(Student), Postgraduate, 2010 -
Ormancı, H.B.,Farklı İşleme Tekniklerinin Balık Etindeki Lipid Değişimi Üzerine Etkisi.
H.Basri(Student), Postgraduate, 2006 -
Askorbik Asit ve Sitrik Asitin Taze İstavrit (Trachurus trachurus) Balığının Raf Ömrü Üzerine Etkisi.
A.Altın(Student), Postgraduate, 2006 -
Sarıçay Akarsuyunun ve Bazı Balıklarının Mevsimsel Olarak Mikrobiyolojik Değişimleri Üzerine Bir Araştırma.
F.Çakır(Student), Postgraduate, 2004