Yönetimsel Görevler
-
2003 - Devam Ediyor Yok
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2017 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi
Akademi Dışı Deneyim
-
2003 - Devam Ediyor Yardımcı Doçent
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Doktora Proje Yazımı ve Akademik Sunum Teknikleri
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Endüstrisi
-
Yüksek Lisans Su Ürünlerinden Numune Alımı ve Uygulanan Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri
-
Yüksek Lisans Ambalajlama Materyalleri, Uygulama Yöntemleri ve Su Ürünlerinde Kullanımı
-
Lisans Genel Mikrobiyoloji
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Yüksek Lisans Su Ürünlerinde Uygulanan Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Yöntemleri
-
Doktora Uluslararası Platformda Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
-
Yüksek Lisans Su Ürünlerinde Fiziksel ve Kimyasal Kalite Parametreleri ve Belirlenmesi
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Doktora Su Ürünleri Marinat Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Çanakkale balık halinde satışa sunulan bazı ekonomik balık türlerinin av sezonu boyunca mevsimsel besin değeri değişimlerinin belirlenmesi
Çakır F. (Danışman)
R.ESER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
TAZE VE PİŞİRİLMİŞ PAVURYA (Eriphia verrucosa) YENGECİ'NİN BESİN DEĞERİ VE BAZI KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ
E.AK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
İSTANBUL BALIK HALİ SU ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN HİJYEN VE SANİTASYON KONUSUNDA BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ
N.ÇOLA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Konserve teknolojisi işlem basamaklarında skipjack ve yellowfin ton balıklarındaki bazı kalite değişimlerinin belirlenmesi
O.ZAMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı tuz yoğunluklarının sıcak dumanlanmış somon (Salmo salar), alabalık (Onchorhynchus mykiss) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının kalitesi üzerine etkisi
ÇAKIR F. (Eş Danışman)
M.Rüçhan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Marinasyon ve dumanlama işlemi uygulanmış alabalıkların besin değeri, duyusal, tekstürel ve renk özelliklerinin belirlenmesi
F.BÜYÜKKEZER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Farklı paketleme materyalleri ile paketlenen sebzeli ve marine ahtapot (Octopus vulgaris Cuvier, 1797) salatalarının raf ömürlerinin belirlenmesi
F.EKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Farklı salamura konsantrasyonları ve sürelerinde hazırlanan sıcak dumanlanmış gökkuşağı alabalıkların besin değeri ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
N.AKPINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014