Yönetimsel Görevler
2
-
2003 - Devam Ediyor Yok
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
2017 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi
Akademi Dışı Deneyim
1
-
2003 - Devam Ediyor Yardımcı Doçent
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Yardımcı Doçent
Verdiği Dersler
12
-
Doktora
Proje Yazımı ve Akademik Sunum Teknikleri
Uluslararası Platformda Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Su Ürünleri Marinat Teknolojisi
-
Yüksek Lisans
Su Ürünlerinden Numune Alımı ve Uygulanan Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri
Ambalajlama Materyalleri, Uygulama Yöntemleri ve Su Ürünlerinde Kullanımı
Uzmanlık Alan Dersi
Uzmanlık Alan Dersi
Su Ürünlerinde Uygulanan Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Yöntemleri
Su Ürünlerinde Fiziksel ve Kimyasal Kalite Parametreleri ve Belirlenmesi
-
Lisans
Su Ürünleri İşleme Endüstrisi
Genel Mikrobiyoloji
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Yönetilen Tezler
8
-
Çanakkale balık halinde satışa sunulan bazı ekonomik balık türlerinin av sezonu boyunca mevsimsel besin değeri değişimlerinin belirlenmesi
Çakır F. (Danışman)
R.ESER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
TAZE VE PİŞİRİLMİŞ PAVURYA (Eriphia verrucosa) YENGECİ'NİN BESİN DEĞERİ VE BAZI KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ
E.AK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
İSTANBUL BALIK HALİ SU ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN HİJYEN VE SANİTASYON KONUSUNDA BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ
N.ÇOLA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Konserve teknolojisi işlem basamaklarında skipjack ve yellowfin ton balıklarındaki bazı kalite değişimlerinin belirlenmesi
O.ZAMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Farklı tuz yoğunluklarının sıcak dumanlanmış somon (Salmo salar), alabalık (Onchorhynchus mykiss) ve uskumru (Scomber scombrus) filetolarının kalitesi üzerine etkisi
ÇAKIR F. (Eş Danışman)
M.Rüçhan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Marinasyon ve dumanlama işlemi uygulanmış alabalıkların besin değeri, duyusal, tekstürel ve renk özelliklerinin belirlenmesi
F.BÜYÜKKEZER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Farklı paketleme materyalleri ile paketlenen sebzeli ve marine ahtapot (Octopus vulgaris Cuvier, 1797) salatalarının raf ömürlerinin belirlenmesi
F.EKER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Farklı salamura konsantrasyonları ve sürelerinde hazırlanan sıcak dumanlanmış gökkuşağı alabalıkların besin değeri ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi
N.AKPINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014