Yayınlar & Eserler

Makaleler 39
Tümü (39)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
ESCI (2)
Scopus (11)
TRDizin (15)
Diğer Yayınlar (16)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 62

1. Dünya’da ve Türkiye’de Su Ürünleri Mutfağı

6th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2025), June 25-27, 2025 www.EurasianSciEnTech.org, Ankara, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2025, ss.230, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Geleneksel ve Hazır Köfte Harcı Kullanılarak Hazırlanan Maydanoz Tohumu ve Çörek Otu Yağı İlave Edilen Kolyoz Balığı Köftelerinin Besin Değeri ve Duyusal Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

6th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology (EurasianSciEnTech 2025), June 25-27, 2025 www.EurasianSciEnTech.org, Ankara, Türkiye, 25 - 27 Haziran 2025, ss.992-1000, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Edremit Körfezi’nde (Ege Denizi) Kaybolan Balıkçılık Av Araçları

Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs 2024, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Determination of Sensory Properties of Pies Prepared Using Different Seafood Products

The schedule for the 2 nd international conference and the 4th national conference on "Marine Sustainable Development " , Shiraz, İran, 30 - 31 Ocak 2024, ss.12, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. The Effect of Different Cooking Methods on Nutritional Value and Sensory Quality of Meatballs Made from Chub Mackerel

2 nd International Conference and the 4 th National Conference on Marine Sustainable Development , Shiraz, İran, 30 - 31 Ocak 2024, ss.54, (Özet Bildiri)

6. SPATIAL AND TEMPORAL DISTRIBUTION OF DEMERSAL JUVENILES IN THE SEA OF MARMARA AFTER MUSILAGE

III. ULUSAL DENİZLERDE İZLEME VE DEĞERLENDİRME SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2022, ss.291, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Çanakkale Boğazı, Saroz Körfezi ve Güney Marmara Denizi Midye (Mytilus galloprovincialis)Örneklerinin Mikroorganizma Seviyelerinin Karşılaştırılması

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.1549-1553, (Tam Metin Bildiri)

12. Çanakkale Boğazı’ndan avlanan bazı ekonomik balık türlerinin besin değerlerinin belirlenmesi

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.797, (Özet Bildiri)

13. İstanbul Balık Hali su ürünleri pazarlama sektöründe çalışanların hijyen ve sanitasyon konusundaki bilgidüzeylerinin belirlenmesi

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.798, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. Monitoring Of Color Changes In Different Processes Of Anchovy And Sardine Fillets Dipped In Orange Oil, Lemon Oil And Liquid Smoke

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.58, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

15. Monitoring The Effect Of Different Commercial Vinegars On The Color Of Anchovy And Sardine Fillets

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.56, (Tam Metin Bildiri)

16. Effect of Dry Salting on the Color of Sardine

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.57, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

17. Investigation of Color Changes of Anchovy and Sardine Fillets Treated with Different Oils and Liquid by Computer-Based Image Analysis Technology

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.59, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

18. Monitoring of the Effect of Different Acetic Acid Ratios on the Color of Marinated Anchovy Fillets and Skin during 24 Hours

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.55, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

19. THE EFFECTS OF DIFFERENT IMMERSION TIME WITH WATER-BASED LIQUID SMOKE APPLICATIONS ON THE COLOR OF ANCHOVY FILLETS

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.54, (Tam Metin Bildiri)

20. Yeraltı Akışında Görünmez Tehlike: Mikrobiyolojik Kirlenme

International Symposium Ecology, Kastamonu, Türkiye, 19 - 23 Haziran 2018, ss.1047, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

21. The Effect of Aquaculture Facility on the Bacterial Levels of Seawater of Sigacik Bay, Izmir, TURKEY

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.114-115, (Tam Metin Bildiri)

24. DETERMINATION OF THE QUALITY CHANGES OF THE WARTY CRAB (ERIPHIA VERRUCOSA, FORSKÅL, 1775) WITH DIFFERENT COOKING METHODS

5th INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES -INOPTEP 2017 AND 29 th NATIONAL CONFERENCE PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE -PTEP 2017, Karadağ, 23 - 28 Nisan 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

25. A COMPARISON OF CHEMICAL PROPERTIES OF AXILLARY SEABREAM (PAGELLUS ACARNE R., 1827) LIVING IN NATURAL ENVIRONMENT ANDREARED IN CAGES

5th INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES -INOPTEP 2017, Vrnjacka Banja, Sırbistan, 23 - 28 Nisan 2017, ss.254, (Özet Bildiri)

26. DETERMINATION OF SHELF LIFE OF MARINATED AND VEGETABLE OCTOPUS (Octopus vulgaris Cuvier, 1797) SALADS PACKAGED WITH DIFFERENT PACKAGING MATERIALS

FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.489-490, (Tam Metin Bildiri)

27. EFFECT OF DIFFERENT SALT CONCENTRATIONS AND HOT SMOKING ON FILLET QUALITY OF SALMON (Salmo salar), RAINBOW TROUT (Onchorhynchus mykiss) AND MACKEREL (Scomber scombrus)

FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.487-488, (Tam Metin Bildiri)

28. DETERMINATION OF NUTRITIONAL VALUE, SENSORY, TEXTURAL AND COLOR CHARACTERISTICS OF MARINATED AND SMOKED RAINBOW TROUT

FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.491-492, (Tam Metin Bildiri)

33. Metal accumulation and biomarker responses of odanata larvae, Ischnura Elegans (Vander Linden, 1820) exposed in a lead-zinc mining area in Turkey

7th International Conference on Information and Communication Technologies in Agriculture, Food and Environment, HAICTA 2015, Kavala, Yunanistan, 17 - 20 Eylül 2015, cilt.1498, ss.614-623, (Tam Metin Bildiri) identifier

36. Determination of Seafood Consumption Pattern in Canakkale.

1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology (AQUA CYPRUS 2014 ), Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

37. Determination of Nutritional Value and Quality of Chemical, Sensory, Microbiological of Octopus Salads Prepared by Using Different CookingTechniques

1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology (AQUA CYPRUS 2014 ), Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.68, (Tam Metin Bildiri)

38. Determination of Nutritional Value, Chemical and Sensory Quality of Salmon (Salmo salar), Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) and Shark (Odontaspis ferox) Pastrami.

1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology (AQUA CYPRUS 2014 ), Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.69, (Tam Metin Bildiri)

39. Farklı Paketleme Materyallerinin Hamsi Marinatlarının Raf Ömrüne Etkisi.

16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.332, (Tam Metin Bildiri)

40. Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi

16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.131, (Tam Metin Bildiri)

43. Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive

1st İnternational Congress of Seafood Technology, 18 - 21 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

44. Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive

1st İnternational Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.266, (Özet Bildiri)

48. Dondurulmuş Karidesin (Penaeus Longistoris) İşlem Basamaklarındaki Mikrobiyal Kalite Değişimleri

14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.455, (Tam Metin Bildiri)

52. The management of the marine biodiversity in Gallipoli peninsula national historic park, Çanakkale-Turkey

International Conference on Environment: Survival and Sustainability, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 19 - 24 Şubat 2007, cilt.2, ss.72, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

53. Marine Environment and endangered species of Gallipoli Peninsula National Historical Park, Çanakkale

Integrated Coastal Zone Management-Biodiversity-Marine Environment, İzmir, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2006, cilt.1, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

56. Atık sulardaki ağır metal kirliliğinin biyolojik ve fizikokimyasal açıdan çevresel etkisinin incelenmesi

XIX. Ulusal Kimya Kongresi, Özet Kitabı (AKP), Aydın, Türkiye, 30 Eylül - 04 Ekim 2005, cilt.19, ss.78, (Özet Bildiri) Creative Commons License

58. Kuzey Ege Denizi Kıyıları İçin Yeni Bir Kayıt; Aulopus filamentosus (Bloch, 1792)

XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005, (Tam Metin Bildiri)

60. Bacteriological Status of Seafoods Marketed in Çanakkale, Turkey.

MARİNE BACTERİOOGY 2004, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2004, ss.93-97, (Tam Metin Bildiri)

61. Chemisch physikalische und mikrobiologische Qualitaet des Manyasseewassers

International Syöposium of Fisheries and Zoology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2003, (Tam Metin Bildiri)

62. Manyas Gölünün Kimyasal Fiziksel ve Mikrobiyolojik Su Kalitesi

International Symposium of Fisheries and Zoology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2003, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Çanakkale Su Ürünleri İşleme Sektörü

Çanakkale'de Su Ürünleri, Balıkçılık ve Denizcilik, Özekinci U.,Çelik E.Ş.,Şen,Y., Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.371-377, 2023

2. Çanakkale Balık Hali'nde Satışa Sunulan Bazı Ekonomik Balık Türlerinin Mevsimsel Besin Değeri Değişimleri

ÇANAKKALE'DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK, Uğur Özekinci,Ekrem Şanver Çelik,Yusuf Şen, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.393-416, 2023

3. Vibrio Türlerinin Çanakkale Boğazı’ndaki Sayı ve Dağılımlarının Belirlenmesi

SU ÜRÜNLERİNDE YENİ GELİŞMELER, Hikmet Yeter Çoğun, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.5-23, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

112

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

13

Atıf (WoS)

76

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

85

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

401

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

15

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

23

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

26

Proje

27

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

14
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları