Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Determination of the effect of different frequency ultrasound waves on the color and shelf life of vacuum packaged marinated anchovy (Engraulis encrasicolus)

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, cilt.7, sa.3, ss.405-416, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri) Creative Commons License

Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlanmış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, cilt.7, sa.3, ss.405, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

The Use of Computer-Based Image Analysis on Colour Determination of Liquid Smoked Trout (Oncorhynchus mykiss) Treated with Different Dry Salt-Sugar Mixtures

Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, cilt.5, sa.12, ss.1528-1535, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

The Use of Computer-Based Image Analysis on Colour Determination of Liquid Smoked Trout (Oncorhynchus mykiss) Treated with Different Dry Salt-Sugar Mixturess

Turkish Journal of Agriculture- Food Science and Technology, cilt.5, sa.12, ss.1528-1535, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Su ürünleri İşleme Sektörünün Durumu.

Hasad Hayvancılık, cilt.24, ss.46-51, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Çanakkale İlindeki Su Ürünleri Tüketim Davranışlarının Değerlendirilmesi

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, cilt.9, ss.387-392, 2006 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Kuzey Ege Denizi Kıyıları İçin Yeni Bir Balık Türü; Aulopus filamentosus (Bloch, 1792).

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, cilt.9, ss.95-97, 2006 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Su Ürünleri İşleyen ve Satan Yerlerde Çalışanların Sanitasyon Konusunda Bilgi Düzeyleri

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, cilt.9, ss.377-381, 2006 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Determination of seafood consumption behavior in Çanakkale province

Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, cilt.23, ss.387-392, 2006 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Microbiological Quality of Seafood in the Dardenelles, Turkey

Pakistan Journal of Biological Sciences, cilt.9, sa.3, 2006 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Sarıçay Akarsuyunun Mikrobiyolojik Kalitesi

Türk Sucul Yaşam Dergisi, cilt.2, sa.3, ss.320-327, 2004 (Hakemli Üniversite Dergisi)

Sarıçay akarsuyunun mikrobiyolojik kalitesi.

Türk Sucul Yaşam Dergisi, cilt.3, ss.320-327, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Dardanos plaj suyunun bazı indikatör mikroorganizmalar açısından aylık değişiminin incelenmesi.

Türk Sucul Yaşam Dergisi, cilt.3, ss.328-334, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

İstanbul Balık Hali su ürünleri pazarlama sektöründe çalışanların hijyen ve sanitasyon konusundaki bilgi düzeylerinin belirlenmesi

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.798

Çanakkale Boğazı’ndan avlanan bazı ekonomik balık türlerinin besin değerlerinin belirlenmesi

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.797

Effect of Dry Salting on the Color of Sardine

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.57 Creative Commons License

Monitoring Of Color Changes In Different Processes Of Anchovy And Sardine Fillets Dipped In Orange Oil, Lemon Oil And Liquid Smoke

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.58 Creative Commons License

THE EFFECTS OF DIFFERENT IMMERSION TIME WITH WATER-BASED LIQUID SMOKE APPLICATIONS ON THE COLOR OF ANCHOVY FILLETS

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.54

Monitoring of the Effect of Different Acetic Acid Ratios on the Color of Marinated Anchovy Fillets and Skin during 24 Hours

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.55 Creative Commons License

Investigation of Color Changes of Anchovy and Sardine Fillets Treated with Different Oils and Liquid by Computer-Based Image Analysis Technology

2. International Conference on "Agriculture, Forestry & Life Sciences", Prag, Çek Cumhuriyeti, 18 - 20 Nisan 2019, ss.59

The Effect of Aquaculture Facility on the Bacterial Levels of Seawater of Sigacik Bay, Izmir, TURKEY

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.114-115

DETERMINATION OF THE QUALITY CHANGES OF THE WARTY CRAB (ERIPHIA VERRUCOSA, FORSKÅL, 1775) WITH DIFFERENT COOKING METHODS

5th INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES -INOPTEP 2017 AND 29 th NATIONAL CONFERENCE PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE -PTEP 2017, Karadağ, 23 - 28 Nisan 2017, ss.1

A COMPARISON OF CHEMICAL PROPERTIES OF AXILLARY SEABREAM (PAGELLUS ACARNE R., 1827) LIVING IN NATURAL ENVIRONMENT AND REARED IN CAGES

PETA MEDUNARODNA KONFERENCIJA ODRZIVE POSLEUBIRAJUCE I PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE INOPTEP2017 23-28. APRIL 2017, hotel "Srbija", Vršac, Vrsac, Sırbistan, 23 - 28 Nisan 2017, ss.254

DETERMINATION OF NUTRITIONAL VALUE, SENSORY, TEXTURAL AND COLOR CHARACTERISTICS OF MARINATED AND SMOKED RAINBOW TROUT

FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.491-492

DETERMINATION OF SHELF LIFE OF MARINATED AND VEGETABLE OCTOPUS (Octopus vulgaris Cuvier, 1797) SALADS PACKAGED WITH DIFFERENT PACKAGING MATERIALS

FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.489-490

TUBİFEX TUBİFEX İN KÜLTÜR ŞARTLARININ BELİRLENMESİ

18. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015

Determination of Seafood Consumption Pattern in Canakkale.

1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology (AQUA CYPRUS 2014 ), Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.82

Farklı Paketleme Materyallerinin Hamsi Marinatlarının Raf Ömrüne Etkisi.

16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.332

Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive

1st İnternational Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.266

Chemisch physikalische und mikrobiologische Qualitaet des Manyasseewassers

International Syöposium of Fisheries and Zoology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2003