SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Postmucilage biodiversity of shallow water fish assemblages: A case study in the Marmara Sea, Turkey
TURKISH JOURNAL OF ZOOLOGY
, cilt.47, sa.4, ss.131-201, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
INVESTIGATION OF SOME FISH SPECIES OF SCOMBRIDAE FAMILY IN TERMS OF PARASITES
TRANSYLVANIAN REVIEW OF SYSTEMATICAL AND ECOLOGICAL RESEARCH
, cilt.25, sa.3, ss.41-54, 2024 (Hakemli Dergi)
New host findings of two parasitic isopods (Flabellifera: Cymothoidae) found on some fish caught in the Dardanelles Strait (Çanakkale, Turkey)
Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.24, sa.1, ss.391-407, 2022 (Hakemli Dergi)
Endoparacite investigation in some fish species with high economic value obtained from Çanakkale
Journal of advances in vetbio science and techniques
, cilt.6, sa.3, ss.202-210, 2021 (Hakemli Dergi)
A PRELIMINARY INVESTIGATION ON THE LIPID CONTENT AND FATTY ACID COMPOSITION OF Gammarus komareki (SCHAFERNA 1922), (CRUSTACEA: AMPHIPODA)
Turkish Journal of Aquatic Sciences
, cilt.31, sa.2, ss.59-67, 2016 (Hakemli Dergi)
Kurumsal Amaçlı Psikososyal Risk Yönetimi Ölçeği
Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
, cilt.36, sa.1, ss.1-14, 2014 (Hakemli Dergi)
Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.
Hasad Gıda Dergisi
, cilt.27, ss.20-25, 2011 (Hakemli Dergi)
Tuzlanmış Sardalya (Sardina pilchardus) Balığından Ezme Üretimi Üzerine Bir Araştırma.
Dünya Gıda Dergisi
, sa.10, ss.46-51, 2010 (Hakemli Dergi)
Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.
Gıda Dergisi
, sa.10, ss.46-51, 2010 (Hakemli Dergi)
Su ürünleri İşleme Sektörünün Durumu.
Hasad Hayvancılık
, cilt.24, ss.46-51, 2008 (Hakemli Dergi)
Kuzey Ege Denizi Kıyıları İçin Yeni Bir Balık Türü; Aulopus filamentosus (Bloch, 1792).
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.9, ss.95-97, 2006 (Hakemli Dergi)
Determination of seafood consumption behavior in Çanakkale province
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.23, ss.387-392, 2006 (Hakemli Dergi)
Microbiological Quality of Seafood in the Dardenelles, Turkey
Pakistan Journal of Biological Sciences
, cilt.9, sa.3, 2006 (Scopus)
Dardanos Plaj Suyunun Bazı İndikatör Mikroorganizmalar Açısından Aylık Değişiminin İncelenmesi.
Türk Sucul Yaşam Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.328-334, 2004 (Hakemli Dergi)
Sarıçay Akarsuyunun Mikrobiyolojik Kalitesi
Türk Sucul Yaşam Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.320-327, 2004 (Hakemli Dergi)
Sarıçay akarsuyunun mikrobiyolojik kalitesi.
Türk Sucul Yaşam Dergisi
, cilt.3, ss.320-327, 2004 (Hakemli Dergi)
Dardanos plaj suyunun bazı indikatör mikroorganizmalar açısından aylık değişiminin incelenmesi.
Türk Sucul Yaşam Dergisi
, cilt.3, ss.328-334, 2004 (Hakemli Dergi)
Arık Çolakoğlu, F., Çardak, M., Çakır, F.,Çanakkale İlinde Satışı Yapılan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kaliteleri Üzerine Bir Araştırma.
Gıda Dergisi
, sa.9, ss.86-89, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Edremit Körfezi’Nde (Ege Denizi) Kaybolan Balıkçılık Av Araçları
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Bursa, Türkiye, 30 Mayıs 2024
SPATIAL AND TEMPORAL DISTRIBUTION OF DEMERSAL JUVENILES IN THE SEA OF MARMARA AFTER MUSILAGE
III. ULUSAL DENİZLERDE İZLEME VE DEĞERLENDİRME SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2022, ss.291
Microbiological Quality of the Striped Venus (Chamelea gallina) and Wedge Clam (Donax trunculus) Harvested in Marmara Sea, Turkey.
Rapp. Comm. Int. Mer Médit., İtalya, cilt.39, ss.347
SAROS KÖRFEZİ (KUZEY EGE DENİZİ) DEMERSALBALIKLARININ BİYO-EKOLOJİSİ VE POPULASYONDİNAMİĞİNİN BELİRLENMESİ
II. Ulusal Denizlerde İzleme ve Değerlendirme Sempozyumu, Türkiye, 11 - 13 Aralık 2019
The Effect of Aquaculture Facility on the Bacterial Levels of Seawater of Sigacik Bay, Izmir, TURKEY
Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions 2017 Sustainable Regional Development Perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 25 - 28 Kasım 2017, ss.114-115
Lipid and Fatty Acid Composition in The Liver Oil of Smooth-Hound Shark, Mustelus mustelus (Linnaeus, 1758) and Thornback Ray, Raja clavata (Linnaeus, 1758)
ISEEP-2017 VIII. INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL PROBLEMS, Çanakkale, Türkiye, 4 - 10 Ekim 2017, ss.278
First Findings for Aquatic Ecosystem of Güvercinkaya Cave (Kazdağı: Çanakkale).
Ecology Symposium 2017, Kayseri, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.166
A COMPARISON OF CHEMICAL PROPERTIES OF AXILLARY SEABREAM (PAGELLUS ACARNE R., 1827) LIVING IN NATURAL ENVIRONMENT ANDREARED IN CAGES
5th INTERNATIONAL CONFERENCE SUSTAINABLE POSTHARVEST AND FOOD TECHNOLOGIES -INOPTEP 2017, Vrnjacka Banja, Sırbistan, 23 - 28 Nisan 2017, ss.254
DETERMINATION OF NUTRITIONAL VALUE, SENSORY, TEXTURAL AND COLOR CHARACTERISTICS OF MARINATED AND SMOKED RAINBOW TROUT
FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.491-492
EFFECT OF DIFFERENT SALT CONCENTRATIONS AND HOT SMOKING ON FILLET QUALITY OF SALMON (Salmo salar), RAINBOW TROUT (Onchorhynchus mykiss) AND MACKEREL (Scomber scombrus)
FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.487-488
Microbiological Quality of the Striped Venus (Chamelea gallina) and Wedge Clam (Donax trunculus) Harvested in Marmara Sea, Turkey.
Rapp. Comm. Int. Mer Médit., Vene, İtalya, 11 - 12 Kasım 2015, cilt.39, ss.347
TUBİFEX TUBİFEX İN KÜLTÜR ŞARTLARININ BELİRLENMESİ
18. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015
Determination Of Qualıtıes Of Nutritional Value And Sensory Rainbow Trout (Oncorhynchus Mykiss) Fillets Prepared By Using Different Coat Material
International Food Congress, NAFİ, Aydın, Türkiye, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2014, ss.256
Determination Of Sensory Quality And Nutritional Value Fish Balls Prepared From Comber (Serranus Cabrilla), Thomback Ray (Raja Clavata) And Piked Dogfish (Squalus Acanthias)
International Food Congress, NAFİ, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.255
Determination of Nutritional Value, Sensory Quality and Colour Change With Computer-Based İmage Analysis Technology of Anchovy (Engraulis Engrasicholus) Marinades Prepared With Different Cooking Techniques.
International Food Congress, NAFİ 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.260
Determination of Seafood Consumption Pattern in Canakkale.
1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology (AQUA CYPRUS 2014 ), Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.82
Determination of Nutritional Value, Chemical and Sensory Quality of Salmon (Salmo salar), Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) and Shark (Odontaspis ferox) Pastrami.
1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology (AQUA CYPRUS 2014 ), Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.69
Farklı Paketleme Materyallerinin Hamsi Marinatlarının Raf Ömrüne Etkisi.
16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.332
Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi
16. Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2011, ss.131
Saroz Körfezi’nde (Kuzey Ege Denizi) Barbun’un (Mullus barbatus L., 1758) Bazı Biyolojik Özellikleri. FABA 2011 Sempozyumu ,
FABA 2011 Sempozyumu, Samsun, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2011, ss.45
Microbiological Quality of the Striped Venus (Chamelea gallina) and Wedge Clam (Donax trunculus) Harvested in Marmara Sea, Turkey.
9th CIESM Congress, Venice, İtalya, 10 - 14 Mayıs 2010, ss.347
Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive
1st İnternational Congress of Seafood Technology, 18 - 21 Mayıs 2008
Shelf Life of Anchovy Marinades Prepared with Natural Additive
1st İnternational Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.266
Dondurulmuş Karidesin Penaeus Longistoris İşlem Basamaklarındaki Mikrobiyal Kalite Değişimleri
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Çanakkale de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Bazı Bıtkı Ekstraktlarının Denız Levreğının Dıcentrarchus Labrax Et Kalıtesı Üzerıne Etkısı
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Dondurulmuş Karidesin (Penaeus Longistoris) İşlem Basamaklarındaki Mikrobiyal Kalite Değişimleri
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.455
Çanakkale’de Taze Olarak Tüketime Sunulan Bazı Balıkların Mikrobiyolojik Kalitelerinin İncelenmesi.
XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Farklı Sıcaklıklarda Depolanan Midye Dolmaların Raf Ömürlerinin Tespiti Üzerine Bir Araştırma
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.175
Bazı Bitki Ekstraktlarının Deniz Levreğinin (Dicentrarchus labrax) Et Kalitesı Üzerine Etkisi
14. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Muğla, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007, ss.185
Kocabaş Çayı Biga Çanakkale Althavzasındaki Atık Sularda Fizikokimyasal Mikrobiyolojik Parametrelerle Birlikte Ağır Metal Kirliliğinin Icp Aes Tekniği Ile Belirlenmesi
III. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Temmuz 2006
Su Ürünleri İşleyen Ve Satan Yerlerde Çalışanların Sanitasyon Konusunda Bilgi Düzeyleri ss 0 0
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005
Kuzey Ege Denizi Kıyıları İçin Yeni Bir Kayıt; Aulopus filamentosus (Bloch, 1792)
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005
Çanakkale İlindeki Su Ürünleri Tüketim Davranışlarının Değerlendirilmesi
XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005
Bacteriological Status of Seafoods Marketed in Çanakkale, Turkey.
MARİNE BACTERİOOGY 2004, İstanbul, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2004, ss.93-97
Chemisch physikalische und mikrobiologische Qualitaet des Manyasseewassers
International Syöposium of Fisheries and Zoology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2003
Manyas Gölünün Kimyasal Fiziksel ve Mikrobiyolojik Su Kalitesi
International Symposium of Fisheries and Zoology, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2003