Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
Scopus (6)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

1. Characterization of volatile compounds in lactoferrin-enriched yogurt

4th International Congress on Food Researches (ICONFOOD'25), Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2025, ss.192-193, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Production of volatile compounds by Metschnikowia pulcherrima using different carbon sources

X. International Congress on Health, Engineering and Sciences, Sinop, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2025, ss.87-99, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. Determination of the Antioxidant, Antimicrobial, and Prebiotic Activity of Whey from Different Bovine Breeds

4th International Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Mayıs 2025, ss.44, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Production of Lactoferrin-Enriched A2 Yogurt: Physicochemical and Sensory Properties

4th International Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Mayıs 2025, ss.132, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Effects of production parameters on in vitro ACE inhibitor activity of goat cheese

5th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2024, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Fortification of fermented dairy products with lactoferrin

5th International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology, Ankara, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2024, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Plant-sourced proteases used in cheese making.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1140, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. Karadut Suyu Uçucu Bileşenleri Üzerine Isıl İşlemin Etkisi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.103, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. Kinetics of Anthocyanin Degradation and Polymeric Color Formation in Black Mulberry Morus nigra Juice During Heating

International Conference:10th Aegean Analytical Chemistry Days, Çanakkale, Türkiye, 29 Eylül - 02 Ekim 2016, ss.217, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. Effects of Using Lipase and Culture on Goat Cheese

Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 14 Eylül 2014, ss.168, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma