Eğitim Bilgileri
2009 - 2016
2009 - 2016Doktora
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
2003 - 2005
2003 - 2005Yüksek Lisans
Fırat Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü, Türkiye
2001 - 2003
2001 - 2003Yüksek Lisans
İnönü Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Matematik Ve Fen Bilimleri Eğitimi, Türkiye
1996 - 2000
1996 - 2000Lisans
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2017
2017Doktora
Katı- Katı Faz Değişimi Yoluyla Isıl Enerji Depolayabilen Poliester Esaslı Koruyucu Gıda Ambalaj Malzemelerinin Hazırlanması
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Fizikokimya
2005
2005Yüksek Lisans
Atom Transfer Radikal Polimerizasyonuyla t-Bütil Metakrilat’ın Metil Metakrilat ile Üç Kollu Yıldız Kopolimer Sentezi ve Karakterizasyonu
Fırat Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya/Fizikokimya
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2016
2016İş Sağlığı ve Güvenliği
İş Sağlığı ve Güvenliği
Emek Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
2015
2015İLK YARDIM
İş Sağlığı ve Güvenliği
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ
2015
2015Takım çalışması ve yönetimi becerileri
Kalite Yönetimi
Sürekli eğitim ve kalite derneği
2015
2015Stres ve zaman yönetimi
Eğitim Yönetimi ve Planlama
Giresun Üniversitesi
2015
2015Cv Oluşturma ve Mülakat Teknikleri
Mesleki Eğitim
Sürekli eğitim ve kalite derneği
2015
2015Etkili İletişim, Beden dili ve İmaj Yönetimi
Bilim ve Teknoloji Politikası
Sürekli eğitim ve kalite derneği
2014
2014Helal Gıda Sertifikası
Kalite Yönetimi
Procon Danışmanlık
2013
2013ISO 22000
Kalite Yönetimi
PROCON KALİTE VE GÜVENCE
2013
2013İş güvenliği iç denetci
İş Sağlığı ve Güvenliği
Procon kalite ve güvence danışmanlığı
2005
2005Fabrika Arıtma Tesisleri Atık Su Analizleri
Kalite Yönetimi
Elazığ Tarım İl Müdürlüğü
2005
2005Şarap Degüstasyonu Eğitimi
Kalite Yönetimi
MEY Holding Elazığ Şarap Fabrikası
2004
2004Yüksek performanslı sıvı kromatografisi (HPLC ) Eğitimi
Ölçme ve Değerlendirme
İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi
Araştırma Alanları
Polimerik Malzemeler
Gıda Mühendisliği
Gıda Ambalajlama
Yönetimsel Görevler
2022 - 2023
2022 - 2023FAKÜLTE KARİYER KOORDİNATÖRÜ
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
2019 - 2020
2019 - 2020Yüksekokul Müdür Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi
2008 - 2016
2008 - 2016Bölüm Başkanı
Giresun Üniversitesi, Gıda Teknolojisi
2007 - 2012
2007 - 2012Bölüm Başkanı
Giresun Üniversitesi, Şebinkarahisar Myo., Teknik Programlar
Akademi Dışı Deneyim
2006 - 2007
2006 - 2007SORUMLU YÖNETİCİ-ÜRETİM MÜDÜRÜ-İHRACAT
Ticari Kuruluş Özel, GÜVEN AL GIDA LTD.ŞTİ, Chief Executive Officer (CEO), SORUMLU YÖNETİCİ-ÜRETİM MÜDÜRÜ-İHRACAT
2006 - 2007
2006 - 2007KALİTE GÜVENCE -DANIŞMANLIK
Ticari Kuruluş Özel, EUCONS, MALATYA 3. ORGANİZE SAN.BÖL. KALİTE VE İHRACAT DANIŞMANI, KALİTE GÜVENCE -DANIŞMANLIK
2006 - 2007
2006 - 2007ÜST DÜZEY YÖNETİCİ-İHRACAT DEPARTMANI CEO
Şirket, OBİO GISA LTD.ŞTİ, GIDA İHRACAT DEPARTMANI , ÜST DÜZEY YÖNETİCİ-İHRACAT DEPARTMANI CEO
2004 - 2006
2004 - 2006İHRACAT DEPARTMANI, YENİ ÜRÜN GELİSTİME (KAYRA,BUZBAĞ,TERRA ŞARAPLARI MARKA MÜHENDİSİ)
Ticari Kuruluş Özel, Mey Holding, ELAZIĞ ŞARAP FABRİKASI ÜRETİM MÜDÜRÜ -YÖNETİCİ, İHRACAT DEPARTMANI, YENİ ÜRÜN GELİSTİME (KAYRA,BUZBAĞ,TERRA ŞARAPLARI MARKA MÜHENDİSİ)
2000 - 2003
2000 - 2003GIDA İHRACAT VE KALİTE SORUMLUSU
Ticari Kuruluş Özel, Kaystar Ltd.Şti, Üst düzey yönetici Chief Executive Officer (CEO), GIDA İHRACAT VE KALİTE SORUMLUSU
Verdiği Dersler
Lisans
Lisans
Gıda Teknolojisine Giriş
Özel Gıdalar
Gıda Muhafaza Teknikleri
Gıda Ambalajlama ve Depolama
Süt Teknolojisi
ET Teknolojisi
Et Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Gıda Ambalajlama ve Depolama
Et ve Et ürünleri İşleme
Geleneksel gıdalar
Özel Gıdalar
Genel Kimya
Gıda Analizleri
Et Teknolojisi
Bitirme tezi
Süt ürünleri işleme teknolojisi
Et ürünleri işleme Teknolojisi
Analitik Kimya
Geleneksel Gıdalar
Meyve ve sebze işleme teknolojisi
Yönetilen Tezler
Devam ediyor
Devam ediyorYüksek Lisans
Farklı molekül ağırlıklarında Naylon 66graftPEG Kopolimerlerinin Katı-Katı Faz Değişim Malzemesi Olarak Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu
Güngör Ertuğral T. (Danışman)
I.ERZİNCAN(Öğrenci)
Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri
ŞARAP FABRİKASI
Kurumsal Tanıtım, SUVLA, Türkiye, Çanakkale, 2021 - 2025
Makaleler
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (5)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (5)
2024
20241. Preparation and Characterization of Poly(lactic acid)-Based Poly(ethylene glycol) and Daphne Essential Oil-Loaded Smart Nanofibers for Thermal Protection
Gungorertugral T., Coşkun Y., Oral A., Ulusoy S.
ACS Omega
, cilt.9, sa.42, ss.42679-42686, 2024 (SCI-Expanded)
2024
20242. Bozcaada'da Üretilen Vitis vinifera L.’nin Karalahna, Karasakız ve Çavuş üzüm Çeşitlerine Ait Şaraplarda Bazı Antioksidan Aktivite Değerlerinin Belirlenmesi
ERTUĞRAL T. G., TÜRKER G.
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.17, sa.2, ss.353-363, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20243. Gıda Ambalajının Tüketici Satın Alma Kararı Üzerine Etkisi: Malatya İli Örneği, Türkiye
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , cilt.8, sa.1, ss.67-74, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20244. İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
Künili İ. E., Çolakoğlu F., Ormancı H. B., Ertuğral T., Çolakoğlu S., Dinç S. Ö.
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , cilt.29, sa.1, ss.71-83, 2024 (Hakemli Dergi)
2023
20235. Vinegar Production from Bayramiç Beyazı (Prunus persica var. nucipersica) and Bayramiç Apple (Malus domestica) Fruits with Natural Fermentation and Determination of Some Physicochemical and Antioxidant Properties
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., TÜRKER G., COŞKUN Y., Karahan E.
THEIJES , cilt.12, sa.12, ss.59-64, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
20236. Preparation and Characterization of Polylactic Acid Based Nanofiber Loaded with Tangerine Peel (Citrus Unshiu) Essential Oil
Güngör Ertuğral T., Akçura S.
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.19, sa.3, ss.283-287, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
20237. Microencapsulation of n-tridecane / n-tetradecane eutectic mixture with poly(methyl methacrylate) shell for candidate for food packaging thermal energy storage material
Ertugral T., DANIŞMAN M., ORAL A.
POLYMER-PLASTICS TECHNOLOGY AND MATERIALS
, cilt.62, sa.5, ss.554-562, 2023 (SCI-Expanded)
2023
20238. Smart composite nanofibers based on PLA/PEG with the addition of clove oil as thermal regulators Inteligentne nanowłókna kompozytowe na bazie PLA/PEG z dodatkiem olejku goździkowego jako regulatory termiczne
Ertuğral T.
Polimery/Polymers
, cilt.68, sa.10, ss.530-536, 2023 (SCI-Expanded)
2023
20239. A review ofpackaging awareness consumers level in terms of material and product information in food safety: The case of Turkey
Güngör Ertuğral T., Çolakoğlu S., Künili İ. E., Ormancı H. B., Çolakoğlu F.
International Journal of Advances in Scientific Research and Engineering
, cilt.9, sa.7, ss.12-17, 2023 (Hakemli Dergi)
2022
202210. Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
Environmental Toxicology and Ecology , cilt.2, sa.2, ss.122-132, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
202211. Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi Determination the Awareness Level of Consumers on Food Safety in Turkey
ÇOLAKOĞLU F., ÇOLAKOĞLU S., KÜNİLİ İ. E., ORMANCI H. B., GÜNGÖR ERTUĞRAL T., Yüzgeç İ. U.
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi , sa.4, ss.13-24, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
202212. Production and characterization of polyurethane/expanded graphite composites for industrial food preservation
Ertugral T.
POLIMERY
, cilt.67, sa.11-12, ss.588-594, 2022 (SCI-Expanded)
2022
202213. The Role of Packagıng in Consumer Purchasıng Behavıor;(Çanakkale/Turkey Model)
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ERTUĞRAL T., Yüzgeç İ. U.
International Journal of Research in Engineering and Science , 2022 (Hakemli Dergi)
2022
202214. Review of phase change materials as an environmental approach for postharvest fruit and vegetable cold storage
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
JOURNAL OF GLOBAL CLIMATE CHANGE , cilt.1, 2022 (Hakemli Dergi)
2021
202115. Synthesis of thermally protective PET-PEG multiblock copolymers as food packaging materials
Ertugral T., ALKAN C.
POLYMERS & POLYMER COMPOSITES
, cilt.29, sa.9_suppl, 2021 (SCI-Expanded)
2021
202116. Determination of Phenolic State and Antioxidant Potential Resulting from Caramelization in Some Industrial and Traditional Bread Types
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
Journal of Apitherapy and Nature , 2021 (Hakemli Dergi)
2020
202017. Synthesis and Characterization of Maleic Anhydride Modified Poly(Ethylene Glycol) as Polymeric Solid-Solid Phase Change Materials
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ALKAN C.
SAKARYA UNIVERSITY JOURNAL OF SCIENCE , cilt.24, sa.5, ss.1023-1028, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2025
20251. LATENT HEAT STORAGE PROPERTIES OF POLYETHYLENE GLYCOL POLYMERS WITH DIFFERENT MOLECULAR WEIGHTS AND ROLE IN SOLID-SOLID PHASE CHANGE
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ERZİNCAN I.
22th INTERNATIONAL İSTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, ARCHITECTURE, AND MATHEMATICAL SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 20 - 22 Ağustos 2025, ss.800, (Özet Bildiri)
2025
20252. Preparation and characterization of edible films based on corn zein
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ERZİNCAN I.
ISPEC 17. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, Kırşehir, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2025, ss.70, (Özet Bildiri)
2024
20243. BLOW SPINNING AND ELECTROSPINNING DEVICE SYSTEMS IN PLA NANOFIBER PRODUCTION FOR THERMAL ENERGY STORAGE
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ERZİNCAN I.
ICAME 2024, İstanbul, Türkiye, 24 Aralık 2024, ss.968, (Özet Bildiri)
2024
20244. PREPARATION and CHARACTERIZATION of PARAFFIN LOADED POLY(LACTIC ACID) BASED NANOFIBER USING THE SOLUTION BLOW SPINNING METHOD
Güngör Ertuğral T., Aykı İ.
VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.536, (Özet Bildiri)
2024
20245. SYNTHESIS and CHARACTERIZATION of ACID-END GROUP POLY (ETHYLENE TEREPHTHALATE) COPOLYMER
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ALKAN C.
VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.1541-1545, (Tam Metin Bildiri)
2023
20236. FARKLI GEOMETRİLERE SAHİP METAL ESASLI GIDA AMBALAJ MALZEMELERİNDE GERİLME VEDEFORMASYONUN VON MISES YÖNTEMİ VE ÜÇ BOYUTLU MODELLEME İLE ANALİZİ
Güngör Ertuğral T., Çam Ç.
15th INTERNATIONAL İSTANBUL SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS ON LIFE, ENGINEERING, AND APPLIED SCIENCES, İstanbul, Türkiye, 13 Aralık 2023, cilt.1, sa.1, ss.58-63, (Tam Metin Bildiri)
2023
20237. LAVANDULA STOECHAS (KARABAŞ OTU) UÇUCU YAĞI İÇEREN POLİLAKTİK ASİT ESASLI NANOLİF HAZIRLANMASI VE KARAKTERİZASYONU
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
11. ULUSLARARASI MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE TASARIM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 10 - 12 Haziran 2023, ss.975-980, (Tam Metin Bildiri)
2023
20238. Antibakteriyel aktif limon selvi (Cupressus macrocarpa gold crest) esansiyel yağı içeren PLA bazlı nanoliflerin hazırlanması ve karakterizasyonu
Güngör Ertuğral T.
6 th International Conference on Physical Chemistry & Functional Materials 13-14 June 2023 Firat University ELAZIĞ / TÜRKİYE, Elazığ, Türkiye, 13 - 14 Haziran 2023, ss.12-16, (Tam Metin Bildiri)
2023
20239. Antibacterial properties and characterization of PLA nanofibers containing Lemon Cypress (Cupressus macrocarpa gold crest) essential oil
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
6 th International Conference on Physical Chemistry & Functional Materials, Elazığ, Türkiye, 13 - 14 Haziran 2023, ss.12-16, (Tam Metin Bildiri)
2022
202210. Preparation and Characterization of Antiviral HDPE-ZnO Food Packaging Composite Material
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., KAYA S.
6. International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Durres, Arnavutluk, 14 Eylül - 17 Ekim 2022, ss.53, (Özet Bildiri)
2021
202111. Preparation, Characterization and Thermal Energy Storage Properties of Microcapsulated Phase Change Material for Seafood Cold Storage
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., DANIŞMAN M., ORAL A.
V.International Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP), Burdur, Türkiye, 29 Ağustos 2021, ss.47, (Özet Bildiri)
2021
202112. Faz deği̇şi̇m materyal esaslı muhafaza ve ikli̇m dostu küresel gıda loji̇sti̇ği̇..
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANCE CONGRESS, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.301, (Özet Bildiri)
2019
201913. Functional Packaging Materials That Store Latent Heat in Food Safety
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
III.International Joint Science Congress of Materials and Polymers (ISCMP), Karadağ, 12 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
2018
201814. Thermal Storage Food Tank Model By Renewable Energy
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
1. INTERNATIONAL TECHNOLOGICAL SCIENCES AND DESIGN SYMPOSIUM, Giresun, Türkiye, 27 - 29 Haziran 2018, cilt.1, ss.1137-1264, (Tam Metin Bildiri)
2017
201715. Theoretical Calculation of Phase Change Temperature and Enthalpy of Solid-Solid Phase Change Materials as Food Preserving Applications
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
INOTES (Innovative Thermal Energy Storage Systems) Symposium and Workshop, Tokat, Türkiye, 27 - 28 Mart 2017, ss.26, (Özet Bildiri)
2011
201116. Synthesis and Characterization of Poly (alkyloyloxyethyl methacrylate-co-methylacrylate) as Solid-Solid Phase Change (2)
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ENSARİ Ö. F., ALKAN C.
EUROPEAN POLYMER CONGRESS EPF2011, and XII CONGRESS OF THE SPECIALIZED GROUP OF POLYMERS GEP, Granada, Nikaragua, 26 Haziran - 01 Temmuz 2011, ss.287, (Özet Bildiri)
2010
201017. Yağ Asiti Bağlı Polivinil Alkol Polimerlerinin Isıl Enerji Depolama İçin Katı-Katı Faz Değişim Malzemesi Olarak Sentez ve Karakterizasyonu
GÜNGÖR ERTUĞRAL T., DOĞANGÜZEL E., ALKAN C.
3. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi ve Sergisi, Kocaeli, Türkiye, 12 - 14 Mayıs 2010, ss.220, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. BÖLÜM 2 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE İSTATİSTİKSEL UYGULAMALAR
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler, KAVAZ YÜKSEL ARZU, Editör, SERÜVEN YAYINEVİ, Ankara, ss.23-33, 2024
2024
20242. BÖLÜM 4 PEYNİR ALTI SUYU VE ZEİN PROTEN ESASLI YENLEBİLİR FİLM AMBALAJ MALZEMELERİ VE BAZI KALİTE ANALİZLERİNE GENEL BİR BAKIŞ
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler, KAVAZ YÜKSEL ARZU, Editör, SERÜVEN YAYINEVİ, Ankara, ss.51-64, 2024
2023
20233. GIDA MUHAFAZADASINDA FAZ DEĞİŞİM MALZEMELERİ VE ÖNEMİ
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
Mühendislik Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler - Aralık 2023 - Cilt 2, DOÇ.DR.SELAHATTIN BARDAK, Editör, Serüven, Ankara, ss.427-442, 2023
2019
20194. GELENEKSEL GIDALARIN KORUMA ALTINA ALINMASINDA ENSTİTÜ YAKLAŞIMI
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
GELENEKSEL GIDALARIN KORUNMA ALTINA ALINMASINDA ENSTİTÜ YAKLAŞIMI, ŞAHİN MEHMET, BAŞAR MUSTAFA AYDIN, Editör, Rating Academy Ar-Ge Yazılım Yayıncılık Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Çanakkale, ss.159-166, 2019
2019
20195. GELENEKSEL GIDALARIN KORUMA ALTINA ALINMASINDA ENSTİTÜ YAKLAŞIMI
GÜNGÖR ERTUĞRAL T.
KÖY ENSTİTÜLERİ FELSEFESİNİ GELECEĞE TAŞIMAK, Mehmet ŞAHİN, Mustafa Aydın BAŞAR, Editör, Rating Academy Ar-Ge Yazılım Yayıncılık Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Çanakkale, ss.159-166, 2019
Desteklenen Projeler
2025 - 2026
2025 - 2026
Farklı molekül ağırlıklarında PEG kullanarak Naylon 66graftPEG Kopolimerlerinin KatıKatı Faz DeğişimMalzemesi Olarak Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
(Proje Özeti)
Güngör Ertuğral T., Erzincan I.
2025 - 2026
2025 - 2026Gıdaların soğuk muhafazasında Enerji tasarrufu için n-tetradekan/RT2HC ötektik faz değiĢim malzemesi üretimi, karakterizasyonu ve termal uygulamaları
Diğer Özel Kurumlarca Desteklenen Proje
(Proje Özeti)
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü)
2025 - 2026
2025 - 2026
HASAT SONRASI İNCİR DEPOLANMASI İÇİN YEŞİL ENERJİ HİBRİT SİSTEM BAĞIMSIZ SOĞUK HAVA DEPOSU ÜRETİMİ
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü), Uğurlu B., Polat B.
2024 - 2025
2024 - 2025Gıdaların Soğuk Muhafazası için Polilaktik Asit Esaslı n-tetradekan İçeren Akıllı Termal Nanolif Ambalaj Materyali Hazırlanması ve Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
(Proje Özeti)
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü)
2024 - 2025
2024 - 2025Lolipop tipi şekerler için nane esansiyel yağı (Mentha piperita L.)içeren protein esaslı yenilebilir antibakteriyel gıda ambalaj materyalüretimi ve karakterizasyonu
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
(Proje Özeti)
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü), Yiğit R.
2024 - 2025
2024 - 2025Hasat Sonrası Kuru İncirde Güve (Ephestia Kuehniella) Gelişiminin Engellenmesi İçin OriganumVulgare Su Ekstraktı İçeren Yenilebilir Film Ambalaj Materyali Hazırlanması
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
(Proje Özeti)
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü)
2022 - 2024
2022 - 2024Balık filetosu raf ömrünü artırmak için antimikrobiyal özellikli esansiyel yağ içeren polilaktik asit (PLA) esaslı nanolif ambalaj üretimi ve karakterizasyonu.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
GÜNGÖR ERTUĞRAL T. (Yürütücü), COŞKUN Y.
2022 - 2023
2022 - 2023Farklı Geometrilere Sahip Gıda Taşıma Kutularının Gerilme ve Şekil Değiştirme Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
GÜNGÖR ERTUĞRAL T. (Yürütücü), ÇAM Ç.
2020 - 2022
2020 - 2022Su Ürünlerinin Soğukta Muhafazası İçin Ambalaj Materyalerine Uygulanabilen n-tridekan, n-tetradekan Polimetilmetakrilat Mikrokapsüllerin Üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güngör Ertuğral T. (Yürütücü), Danışman M.
2019 - 2021
2019 - 2021
Türkiye'de Tüketici Gıda Güvenliği Bilinç Düzeyi Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOLAKOĞLU F. (Yürütücü), ORMANCI H. B., KÜNİLİ İ. E., GÜNGÖR ERTUĞRAL T., ÇOLAKOĞLU S.
2019 - 2020
2019 - 2020ÇOMÜ-ÇTB Kaliteli Gıda Üretiminde Mesleki Eleman Niteliğinin Artırılması İçin El Ele Veriyor
Kalkınma Ajansı
(Proje Özeti)
Yılmaz Tuncel N., Güngör Ertuğral T., Arifoğlu N., Yıldırım P., Türker G., Ormancı H. B., et al.
Patent
2023
2023MEYVE VE/VEYA SEBZE YERDEN TOPLAMA ALETİ
Patent
Başvuru Yapıldı, Buluşun Başvuru Numarası: 2023/012534 , Standart Tescil
Öğrenci Projeleri
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorLolipop tipi şekerler için nane esansiyel yağı (Mentha piperita L.) içeren protein esaslı yenilebilir antibakteriyel gıda ambalaj materyal üretimi ve karakterizasyonu
Ar-Ge Projesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi, Türkiye
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorHasat sonrası kuru incirde güve (Ephestia kuehniella) gelişiminin engellenmesi için Origanum vulgare su ekstraktı içeren yenilebilir film ambalaj materyali hazırlanması
Ar-Ge Projesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi, Türkiye
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Kasım 2025
Kasım 2025Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering
SCI-E Kapsamındaki Dergi
Ekim 2025
Ekim 2025Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Diğer Dergiler
Nisan 2025
Nisan 2025INTERNATIONAL JOURNAL OF SECONDARY METABOLITE
Diğer Dergiler
Haziran 2024
Haziran 2024Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
Diğer Dergiler
Mayıs 2024
Mayıs 2024THE JOURNAL OF FOOD
Diğer Dergiler
Şubat 2023
Şubat 2023Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Aralık 2022
Aralık 2022Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Nisan 2021
Nisan 2021Journal of New Results in Science
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Kasım 2025
Kasım 2025Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
İstanbul Üniversitesi, Türkiye
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Ekim 2022
Ekim 2022
ISCMP
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Güngör Ertuğral T.
Durres, Arnavutluk
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 11
h-indeksi (SCOPUS): 2
Jüri Üyelikleri
Nisan-2022
Nisan 2022Tez Savunma (Yüksek Lisans)
- Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mayıs-2020
Mayıs 2020Akademik Personel Sınavı
- Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Eylül-2018
Eylül 2018