Eğitim Bilgileri
2014 - 2018
2014 - 2018Doktora
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği, Türkiye
2012 - 2014
2012 - 2014Yüksek Lisans
Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Türkiye
2007 - 2011
2007 - 2011Lisans
Gazi Üniversitesi, Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi, Konaklama İşletmeciliği Öğretmenliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Doktora
Seyahat Yaşam Tarzı, Kültürel Duyarlılık ve Yeni Yemekleri Deneme Korkusunun Yerel Yemek Tercihine Etkisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği
2014
2014Yüksek Lisans
Yiyecek İçecek İşletmelerini Tercih Eden Tüketicilerin Deneyimlerinin Bireyselleştirilmesi Kapsamında Bir Üretim Şekli Olarak Butik Üretim Uygulaması
Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Akademik Ünvanlar / Görevler
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu, Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu, Turizm Seyahat Ve Eğlence Hizmetleri Programları Bölümü
Makaleler
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (2)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (14)
2024
20241. SOKAK LEZZETLERİNİN SEÇİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER
Özer A. N., Önel E., SÜNNETÇİOĞLU A.
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi , cilt.13, sa.2, ss.265-298, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
20242. Sürdürülebilir Gastronomide Menü Yönetimi: Bursa İli Örneği
YILMAZ G., SÜNNETÇİOĞLU A.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi , cilt.27, sa.1, ss.123-149, 2024 (Hakemli Dergi)
2023
20233. KENDİ ÜRÜNLERİNİ YETİŞTİREN MUTFAK ŞEFLERİNİN DENEYİMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ
SÜNNETÇİOĞLU A., SÜNNETÇİOĞLU S., İSTEM E.
Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi , cilt.3, sa.2, ss.155-178, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
20234. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNİN TEDARİK ZİNCİRLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BAKIŞ AÇISI İLE DEĞERLENDİRİLMESİ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ
AYDIN G., SÜNNETÇİOĞLU A., ÖZKÖK F.
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi (Saffron Journal of Culture and Tourism Research) , cilt.6, sa.3, ss.530-553, 2023 (Hakemli Dergi)
2023
20235. Yavaş Şehir Algısı ve Turizmin Etkilerinin Yerel Halkın Yaşam Doyumuna Etkisi
SALI ÖZTÜRK S., SÜNNETÇİOĞLU A.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.7, sa.1, ss.141-160, 2023 (Hakemli Dergi)
2022
20226. KÜLTÜREL ZEKANIN YENİ YEMEK DENEME KORKUSU VE YENİ YEMEK DENEME MERAKINA ETKİSİ
SÜNNETÇİOĞLU A.
Journal of Sivas Interdisciplinary Tourism Research , cilt.5, sa.1, ss.123-143, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20227. DIŞARIDA YEMEK YEME AMAÇLARINDA SOSYAL GÖRÜNÜRLÜĞÜN ETKİSİ: ÇANAKKALE ÖRNEĞİ
ÇAKICI S., SÜNNETÇİOĞLU A.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , cilt.5, sa.4, ss.754-768, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20228. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda İsrafı
AYCİBİN GİRGİN C., ÜZÜM Ş. N., YILMAZ E., SÜNNETÇİOĞLU A.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.6, sa.3, ss.744-764, 2022 (Hakemli Dergi)
2021
20219. Perception of Overtourism in the Islands: the Case of Bozcaada and Gökçeada
Sünnetçioğlu S., Mercan Ş. O., Özkök F., Sünnetçioğlu A.
ANAIS BRASILEIROS DE ESTUDOS TURÍSTICOS
, cilt.11, sa.1, ss.1-13, 2021 (ESCI)
2021
202110. Çanakkale İli Dalış Turizmi Potansiyelinin İncelenmesi
MERCAN Ş. O., SÜNNETÇİOĞLU A., UŞAK E. C.
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , cilt.9, sa.3, ss.723-734, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202111. OVERTOURISM PERCEPTION IN THE ISLANDS: THE CASE OF BOZCAADA AND GOKCEADA
SÜNNETÇİOĞLU S., MERCAN Ş. O., ÖZKÖK F., SÜNNETÇİOĞLU A.
ANAIS BRASILEIROS DE ESTUDOS TURISTICOS-ABET
, cilt.11, 2021 (ESCI)
2020
202012. The Effect Of Travel Lifestyle, Cultural Sensitivity And Food Neophobia On Local Food Preference
SÜNNETÇİOĞLU A., ÇAKİCİ A., ERDEM S. H.
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.746-761, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
201913. Çevre Bilinçli Tüketici Davranışının Yeşil Otel Tercih Etme Niyeti Üzerindeki Rolü (The Role of Environmentally Conscious Consumer Behavior on the Intention to Choose the Green Hotel)
SÜNNETÇİOĞLU A., YILDIRIM H. M., ATAY L.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.1, ss.205-224, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
201914. Dokuz Katmanlı Troya Mutfağı
SÜNNETÇİOĞLU S., SÜNNETÇİOĞLU A., ÖZKÖK F., ÇARBUĞA Ü.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , cilt.3, sa.2, ss.17-34, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
201915. OLEATURİZM VE GASTRONOMİ TURİZMİNDE ZEYTİNYAĞININ YERİ
SÜNNETÇİOĞLU A., ÖZKAYA F.
TURKTOB , sa.29, ss.38-40, 2019 (Hakemsiz Dergi)
2018
201816. Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü (ICEESS’xx18)
Yıldırım H. M., Sünnetçioğlu A., Atay L.
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , cilt.6, ss.9-17, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
201717. Turizm Alanında Yazılmış Olan Gastronomiye İlişkin Tezlerin Bibliyometrik Profili (Bibliometric Profile of Thesis Related to Gastronomy in the Field of Tourism)
SÜNNETÇİOĞLU A., YALÇINKAYA P., OLCAY M., MERCAN Ş. O.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.5, sa.2, ss.345-354, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
201718. Turkish Culinary Culture In The Socialization Process
ÖZKÖK F., SÜNNETÇİOĞLU A., SÜNNETÇİOĞLU S., KARAKAŞ E.
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , cilt.3, sa.14, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
201719. BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
SÜNNETÇİOĞLU A., DOĞDUBAY M.
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , cilt.1, sa.1, ss.12-25, 2017 (Hakemli Dergi)
2017
201720. Turizm Alanında Yazılmış Olan Gastronomiye İlişkin Tezlerin Bibliyometrik Profili
SÜNNETÇİOĞLU A., YALÇINKAYA P., OLCAY M., MERCAN Ş. O.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.5, sa.2, ss.345-354, 2017 (Hakemli Dergi)
2015
201521. GASTRONOMİK KİMLİĞİN KORUNMASINDA COĞRAFİ İŞARETLEMENİN ROLÜ: İNEGÖL KÖFTESİ ÖRNEĞİ
DOĞDUBAY M., SÜNNETÇİOĞLU A.
Eko-gastronomi Dergisi , cilt.1, sa.2, ss.47-59, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
201522. Coğrafi Kimliğin Korunmasında Coğrafi İşaretlemenin Rolü: İnegöl Köftesi Örneği
Doğdubay M., SÜNNETÇİOĞLU A.
Eko-gastronomi Dergisi , cilt.1, sa.2, ss.47-59, 2015 (Hakemli Dergi)
2013
201323. Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Hareketliliğinde Coğrafi İşaretlemenin Rolü
ÖZKAYA F., SÜNNETÇİOĞLU S., SÜNNETÇİOĞLU A.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.1, sa.1, ss.13-20, 2013 (Hakemli Dergi)
2012
201224. Gastronomi Turizminin Destinasyon Pazarlamasına Etkisi
ÖZKAYA F., SÜNNETÇİOĞLU A.
Türktarım Dergisi , cilt.206, ss.23-28, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. ÇANAKKALE MUTFAĞININ KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yılmaz G., Sünnetçioğlu A.
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 Ekim - 20 Kasım 2024, ss.870-872, (Özet Bildiri)
2020
20202. Overtourism Perception In The Islands: The Sample Of Bozcaada And Gökçeada
SÜNNETÇİOĞLU S., MERCAN Ş. O., ÖZKÖK F., SÜNNETÇİOĞLU A.
International Travel And Tourism Dynamics (ITTD20), 8 - 10 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2020
20203. İSTANBUL’A GELEN YABANCI TURİSTLERİN YENİ YEMEKLERİ DENEME KORKUSUNUN YEREL YEMEK TERCİHİNE ETKİSİ
Sünnetçioğlu A., Çakıcı A. C., Erdem S. H.
MTCON'20, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.804-812, (Tam Metin Bildiri)
2020
20204. The Effect of Food Neophobia On Local Food Preference of Foreign Tourists Visiting Istanbul
SÜNNETÇİOĞLU A., ÇAKİCİ A., ERDEM S. H.
MTCON 2020Conference on Managing Tourism Across Continents, 2 - 05 Mayıs 2020, (Tam Metin Bildiri)
2019
20195. Seyahat Etme Niyetinde Sosyal Medyanın Rolü: Instagram’daki Kars-Doğu Ekspresine İlişkin Yorumların Değerlendirilmesi
SÜNNETÇİOĞLU A., SÜNNETÇİOĞLU S., MERCAN Ş. O., ÖZKÖK F.
THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.283-290, (Tam Metin Bildiri)
2018
20186. Yaşam Tarzının Yeşil Otel Tercihinde Rolü
Yıldırım H. M., Sünnetçioğlu A., Atay L.
International Conferenceon Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS’18), Balıkesir, Türkiye, 27 - 28 Haziran 2018, ss.86, (Özet Bildiri)
2018
20187. The Role of Environmental Consciousness Behaviour of Consumer in The Intention to Choose Green Hotel
Sünnetçioğlu A., Yıldırım H. M., Atay L.
Fouth Sarajevo International Cnference: Social and Political Stability in Balkans, Sarajevo, Bosna-Hersek, 26 - 29 Nisan 2018, cilt.4, ss.13, (Özet Bildiri)
2017
20178. Önlisans Öğrencilerinin Eğitim Aldıkları Bölümlere Göre Çoklu Zeka Alanlarının Belirlenmesi: Ezine Meslek Yüksekokulu Örneği
ÖZDEN M., DEMİRAL N. Ö., SÜNNETÇİOĞLU A.
7th International Congressof Research in Education, Çanakkale, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
2017
20179. Ön Lisans Öğrencilerinin Eğitim Aldıkları Bölümlere Göre Çoklu Zeka Alanlarının Belirlenmesi: Ezine Meslek Yüksekokulu Örneği
GÜNEŞ ÖZDEN M., DEMİRAL N. Ö., SÜNNETÇİOĞLU A.
VII: Uluslararası Eğitimde Araştırma Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
2017
201710. Dining as a Socialization Tool. An Assesment of Mevlevi Cuisine
ÖZKÖK F., SÜNNETÇİOĞLU A., Karakaş E.
XII. European Conference on Social and Behavioral SciencesCatania, Sicily, Italy – January 25-28, 39., Catania, İtalya, 25 Ocak 2017, (Özet Bildiri)
2016
201611. Yöneticilerin Akademik Yayınlara İlişkin Tutumları Çanakkale Otelleri Örneği
GÖKDEMİR S., SÜNNETÇİOĞLU S., SÜNNETÇİOĞLU A.
17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 Kasım - 23 Aralık 2016, sa.17, (Tam Metin Bildiri)
2016
201612. Coğrafi Kimliğin Korunmasında Coğrafi İşaretlemenin Rolü İnegöl Köftesi Örneği
DOĞDUBAY M., SÜNNETÇİOĞLU A.
Ulusalararası İnegöl Tarih ve Kültürü Sempozyumu, 14 - 16 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
2015
201513. SOSYALİZASYON SÜRECİNDE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ
ÖZKÖK F., Sünnetçioğlu A.
Uluslararası Gastronomi turizmi Kongresi İzmir, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, ss.22, (Özet Bildiri)
2015
201514. Turizmin Karikatürize Halleri Turizm Karikatürlerinin Gösterge Bilim Semiyoloji Ve İçerik Analizi İle İncelenmesi
SÜNNETÇİOĞLU A., SÜNNETÇİOĞLU S., KORKMAZ H., MERCAN Ş. O., YILDIRIM H. M.
16. Ulusal Turizm Kongresi,, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, ss.36-57, (Tam Metin Bildiri)
2015
201515. Turizmin Karikatürize Halleri Turizm Karikatürlerinin Gösterge Bilim Semiyoloji Ve İçerik Analizi İle İncelenmesi
SÜNNETÇİOĞLU A., SÜNNETÇİOĞLU S., KORKMAZ H., MERCAN Ş. O., YILDIRIM H. M.
16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 12 Kasım 2015 - 15 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)
2014
201416. Şarap Turizminin Önündeki Yasal Engeller Bozcaada Şarap Turizmi Örneği
BUCAK T., SÜNNETÇİOĞLU S., SÜNNETÇİOĞLU A.
15. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Aralık 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
201417. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Duyusal Markalamanin (Markethink) Uygulanabilirliği Üzerine Kuramsal Bir Model Önerisi
Doğdubay M., SÜNNETÇİOĞLU A., Karaca G.
III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi,, Aydın, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014, ss.1207-1213, (Tam Metin Bildiri)
2014
201418. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Duyusal Markalamanın (Markethink) Uygulanabilirliği Üzerine Kuramsal Bir Model Önerisi
DOĞDUBAY M., SÜNNETÇİOĞLU A., KARACA G.
III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 04 Nisan 2014, ss.1207-1213, (Tam Metin Bildiri)
2013
201319. What Means Turkish Coffee in Our Culture
SÜNNETÇİOĞLU A., SÜNNETÇİOĞLU S., ÖZKAYA F.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 24 Ekim 2013, ss.567, (Özet Bildiri)
2013
201320. As A Green Cuisine, Izmir Cuisine And The Importance Of Local Plants
SÜNNETÇİOĞLU S., SÜNNETÇİOĞLU A., DURLU-ÖZKAYA F.
he 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.565, (Özet Bildiri)
2012
201221. Turizm Sektöründe Butik Üretimin Uygulanabilirliği
Doğdubay M., Sarıoğlan M., SÜNNETÇİOĞLU A.
13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, ss.747-762, (Tam Metin Bildiri)
2012
201222. Füzyon Mutfağı Uygulamalarının Gastronomi Turizminin Gelişimine Etkisi
SÜNNETÇİOĞLU A., SÜNNETÇİOĞLU S., ÖZKAYA F.
13. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, (Tam Metin Bildiri)
2012
201223. Yavaş Turizmde Coğrafi İşaretlemenin Önemi
SÜNNETÇİOĞLU S., ÖZKAYA F., SÜNNETÇİOĞLU A.
13. Ulusal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 09 Aralık 2012, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2022
20221. GÖKÇEADA MUTFAĞI’NIN KARBON AYAK İZİNİN BELİRLENMESİ
Albayrak R., SÜNNETÇİOĞLU A.
HALK GASTRONOMİSİ, Mehmet AÇA, Ömür CEYLAN, Sezen GÜNGÖR, Editör, Motiv Vakfı, İstanbul, ss.277-286, 2022
2022
20222. Marmara Bölgesi
ÇAKICI S., SÜNNETÇİOĞLU A.
GASTRONOMİ REHBERLİĞİ, Hande AKYURT KURNAZ, Alper KURNAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.268-302, 2022
2021
20213. Gastronomi ve Psikoloji
Sünnetçioğlu S., Sünnetçioğlu A.
Disiplinlerarası Bakış Açısı İle Gastronomi Kavramlar, Araştırmalar ve Çalışma Önerileri, Ozan Güler,Gürkan Akdağ,Anıl Kale, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.79-96, 2021
2021
20214. Ekoturizm ve Çevre İlişkileri
Sünnetçioğlu A., Yeşildağ B.
Ekoturizmi Anlamak, Aslı Özge Özgen Çiğdemli, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.12-23, 2021
2021
20215. SÜRDÜRÜLEBİLİR TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
Sünnetçioğlu A., Özkök F.
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ, FÜGEN DURLU ÖZKAYA,FERAH ÖZKÖK,AYŞE SÜNNETÇİOĞLU,SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-116, 2021
2021
20216. ÇANAKKALE
ÇARBUĞA Ü., SÜNNETÇİOĞLU A.
TÜRKİYE LEZZET ROTALARI, YAZICIOĞLU İRFAN, SORMAZ ÜMİT, CANBOLAT CİHAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.773-782, 2021
2021
20217. Gastronomi ve Psikoloji
SÜNNETÇİOĞLU S., SÜNNETÇİOĞLU A.
Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Güler, Ozan; Akdağ; Gürkan; Kale, Anıl, Editör, Detay Yayıncılık, ss.79-96, 2021
2021
20218. Ekoturizm ve Çevre İlişkileri
SÜNNETÇİOĞLU A., YEŞİLDAĞ B.
EKOTURİZMİ ANLAMAK, ÖZGEN ÇİĞDEMLİ Aslı Özge, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.12-23, 2021
2021
20219. Hypermetropia in Tourism
SÜNNETÇİOĞLU S., ÖZKÖK F., SÜNNETÇİOĞLU A.
Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, İrfan Yazıcıoğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Editör, Peter Lang AG, Berlin, ss.179-190, 2021
2021
202110. “Hypermetropia” in Tourism
SÜNNETÇİOĞLU S., ÖZKÖK F., SÜNNETÇİOĞLU A.
Dynamics of International Tourism: Contemporary Issues and Problems, İrfan YAZICIOĞLU Özgür YAYLA , Dr. Alper IŞIN, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.179-190, 2021
2021
202111. Sürdürülebilir Tedarik Zinciri Yönetimi
SÜNNETÇİOĞLU A., ÖZKÖK F.
Sürdürülebilir Gastronomi, Özkya Durulu Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-117, 2021
2020
202012. Eating Out Behaviors of Tourists
Sünnetçioğlu A.
Tourism and Hospitality Studies, İrfan Yazıcıoğlu,Özgür Yayla,Alper Işın,Turhan Çetin, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.215-228, 2020
2020
202013. Eating Out Behaviors of Tourists
SÜNNETÇİOĞLU A.
Tourism and Hospitality Studies, Yazıcıoğlu, İrfan / Yayla, Özgür / Işın Alper/ Çetin Turhan, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.215-227, 2020
2020
202014. Ege Bölgesi
SÜNNETÇİOĞLU A.
Turist Rehberliğine Yönelik 7 Bölge Müzeler, Kurnaz Akyurt Hande, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.79-98, 2020
2018
201815. EKO TURİZM KAPSAMINDA SOSYAL MEKÂNLAR
SÜNNETÇİOĞLU A., ÖZKÖK F.
Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla “YEŞEREN TURİZM” , Ferah ÖzkÖK, Hacı Mehmet YILDIRIM, Şefik Okan MERCAN, Editör, Paradigma, Ankara, ss.113-124, 2018
2018
201816. EKO TURİZM KAPSAMINDA SOSYAL MEKÂNLAR
SÜNNETÇİOĞLU A., ÖZKÖK F.
Ekolojik Ekonomi Bakış Açısıyla“YEŞEREN TURİZM”, Özkök Ferah, Yıldırm Hacı Mehmet, Mercan Şefik Okan, Editör, Paradigma Akademi, 2018
2017
201717. CHAPTER IITOURIST BEHAVIOR AND FOOD ANDBEVERAGE CONSUMPTION
SÜNNETÇİOĞLU A., YILMAZ B. B.
New Approaches In Gastronomy, Oğuz Diker, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Çanakkale, ss.41-60, 2017
2017
201718. Dining Table As A Socialization Tool: An Assessment Of Mevlevi Cuisine
ÖZKÖK F., SÜNNETÇİOĞLU A., KARAKAŞ E., TÜRKMEN E.
Communication and Digital Media, Hasan Arslan/ Mehmet Ali İçbay/ Madalina Tomescu, Editör, ISSR, ss.245-251, 2017
2015
201519. Tedarik Zinciri Yönetimi
GÖKDEMİR S., SÜNNETÇİOĞLU A.
Çağdaş Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar, 978-605-4393-73-2, Editör, Paradigma Yayınları, İstanbul, ss.243-262, 2015
Ansiklopedide Bölümler
Desteklenen Projeler
2024 - 2025
2024 - 2025Mediterranean Identity Roots Through Arts
Erasmus Projesi , Erasmus Projesi, Avrupa Düzeyi
Sünnetçioğlu A.
2024 - 2024
2024 - 2024
Joint Action for Sustainable, Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleşmesi- II, Sürdürülebilir Turizm İçin Ortak Eylem - (Yeşil Bir Gelecek İçin Eşleştirme) Hibe Programı (TTGS-II)
AB Destekli Diğer Projeler
Sünnetçioğlu A., Gül H., Taşpınar O., Korkutata A., Korkutata E. Ö.
2023 - 2024
2023 - 2024Joint Actionfor Sustainable Tourism
AB Destekli Diğer Projeler
Sünnetçioğlu A.
Ödüller
Ekim 2020
Ekim 2020Overtourism Perception In The Islands: The Sample Of Bozcaada And Gökçeada
International Travel And Tourism Dynamics (Ittd20)