Makaleler
17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
ESCI (3)
Scopus (6)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (5)
1. Antibacterial Potential of Betel (Piper betle) Essential Oil Against Antibiotic-Resistant Serratia spp. Isolates from Ready-to-Eat Seafood Salads
Memba Su Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.3, ss.302-311, 2025 (Hakemli Dergi)
2. Phenotypic and Genotypic Antibiotic Resistance of Bacteria Isolated from Ready-to-eat Salted Seafood
Aquatic Science and Engineering
, cilt.40, sa.1, ss.1-9, 2025 (ESCI)
8. Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Aquatic Sciences and Engineering
, cilt.37, sa.4, ss.188-194, 2022 (ESCI)
13. Quality determination of experimental sausage production from shark meat
Marine Science and Technology Bullutein
, cilt.2, sa.2, ss.1-4, 2013 (Hakemli Dergi)
16. Geleneksel Beyaz Ekmeğe Spirulina Katkısının Değerlendirilmesi
Hasad Gıda
, cilt.314, ss.42-45, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
1. Green Antimicrobial Strategies in Seafood Safety: Role of Lactic Acid Bacteria
2nd International Conference on Engineering, Natural Sciences, and Technological Developments (ICENSTED 2025), Bayburt, Türkiye, 20 - 23 Haziran 2025, ss.211, (Özet Bildiri)
2. Green Innovation: Integration of Olive By-Products into Aquatic Food Processing Technology
ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Haziran 2025, (Özet Bildiri)
3. "Antibiotic-resistant bacteria in convenience seafood products".
2 nd Aquatic Biotechnology Symposium 13-14 October 2021 Istanbul, TURKEY, İstanbul, Türkiye, 13 - 14 Ekim 2021, ss.40, (Özet Bildiri)
8. Alabalık Oncorhynchus Mykiss Eti Kullanılarak Hazırlanan Kroketlerin Besin Bileşimi Ve Duyusal Analizleri Açısından İncelenmesi
2.Ulusal Alabalık Sempozyumu, Karaman, Türkiye, 6 - 08 Temmuz 2010, ss.1-2, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2
1. Çanakkale'de Çift Kabuklu Yumuşakça İşlemeciliği
ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK, Prof.Dr.Uğur Özekinci,Prof.Dr.Ekrem Şanver Çelik,Arş. Gör. Yusuf Şen, Editör, Nobel Yayınevi, Çanakkale, ss.379-392, 2023
2. Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri
ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK, Prof.Dr.Uğur Özekinci,Prof.Dr.Ekrem Şanver Çelik,Arş. Gör. Yusuf Şen, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.337-351, 2023