Akademik Unvanlar
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2001 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2016 - 2017 Bölüm Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2015 - 2017 Dekan
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2011 - 2013 Enstitü Müdür Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2009 - 2012 Bölüm Başkan Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
1991 - 1993
Diğer Kamu Kurumu, Beykoz Denizcilik Ve Su Ürünleri Meslek Lisesi
-
1991 - 1993 Teknik Öğretmmen
Beykoz Denizcilik ve Su Ürünleri Meslek Lisesi
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Yağ İşleme teknolojisi
-
Doktora Gıda Proteinleri
-
Lisans Enzim Bilimi
-
Doktora Gıdalarda Moleküler Etkileşimler
-
Lisans Et Bilimi ve Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Fonksiyonel Gıdalar
-
Lisans Yağ Teknolojisi
-
Lisans Gıda Yan Ürünleri
-
Yüksek Lisans Gıda Mühendisliğinde Nanoteknoloji
-
Lisans Gıda Biyokimyası
-
Doktora Zeytinyağı Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıda İşlemede Biyokimyasal Mekanizmalar
-
Yüksek Lisans Beslenme Teknolojileri
-
Doktora Lipit Biyoteknolojisi
-
Doktora Endüstriyel Enzimoloji
Yönetilen Tezler
-
Soğuk Preslenmiş Kuşburnu (Rosa canina L.) Çekirdek Yağının Fonksiyonel Ürün Niteliklerinin Araştırılması’
Yılmaz E. (Danışman)
T.EREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
İşletme koşullarında erken hasat ve normal hasat zeytinyağı üretimi ve ürün özelliklerinin karşılaştırılması
Yılmaz E. (Danışman)
A.AYDIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Oleojellerin yenilebilir kaplama olarak mandalina meyvesinde kullanılması ve raf ömrüne etkisinin incelenmesi
Yılmaz E. (Danışman)
M.KARATAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Potansiyel organojelatörlerle yeni oleojellerin geliştirilmesi ve karakterize edilmesi
Yılmaz E. (Danışman)
E.KESKİN(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Seçilmiş Doğal, Sentezlenmiş ve Ticari Adsorban Materyallerin Ham Yağ Ağartma Kapasitelerinin Araştırılması’
Yılmaz E. (Danışman)
E.Yücetepe(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Soğuk Pres Aspir Yağıyla Salata Sosu Üretimi’
Yılmaz E. (Danışman)
E.Bildi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Oleojelasyon Teknolojisiyle Baharatlı Sürülebilir Zeytinyağı Ürünlerinin Geliştirilmesi’
Yılmaz E. (Danışman)
Ş.Demirci(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Soğuk Pres Mahlep Yağının Üretimi ve Özelliklerinin Araştırılması
Yılmaz E. (Danışman)
B.Karataş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
SOĞUK PRES TEKNİĞİYLE DEVEDİKENİ (SILYBUM MARIANUM L.) TOHUMU YAĞI ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yılmaz E. (Danışman)
A.AYDUĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Oleojellerin kokolin üretiminde kullanılması
Yılmaz E. (Danışman)
C.ÖZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Oleojellerin türk sucuğu üretiminde hayvansal yağ ikamesi olarak kullanılması
Yılmaz E. (Danışman)
B.TOKSÖZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Metal Organik Kafes Yapıların (MOF) Yemeklik Yağlardan Kloropropanol (MCPD) ve Glisidil Esterlerin (GE) Uzaklaştırılmasında Kullanımı’
Yılmaz E. (Danışman)
T.Şahin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Soğuk pres greyfurt çekirdek yağı acılığının giderilmesinde farklı tekniklerin kullanılması
Yılmaz E. (Danışman)
A.DEVİREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Metal Organik Kafes Yapıların Yemeklik Yağlardan Kolesterol Uzaklaştırmada Kullanılması
E.ŞENEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Soğuk Pres Vişne ve Kiraz Çekirdek Yağlarının Karakterizasyonu
O.Keskin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Metal Organik Kafes Yapıların Soğuk Pres Greyfurt Çekirdek Yağının Acılığının Giderilmesinde Kullanılması
Z.Şadan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Karpuz ve Kavun Çekirdeklerinden Soğuk Pres Tekniği ile Yağ Üretimi ve Ürün Karakterizasyonu
S.Ok(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Metal Organik Kafes Yapıların (MOF) Yemeklik Ham Yağ Saflaştırmada Kullanımlarının Araştırılması.
A.Erden(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Balık Yağının Lezzet/Aroma Kusurlarını Gidermede Metal Organik Kafes Yapıların ve Doğal Adsorbanların Kullanılması
M.Güner(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Kapya Biber Tohumu Unundan Sürülebilir Yeni Ürünler Geliştirilmesi
H.Bostancı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Narenciye Çekirdek Proteinlerinin Ekstraksiyonu ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
E.Buket(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Narenciye Çekirdeklerinden Diyet Lifi Elde Edilmesi ve Lifin Kraker Üretiminde Kullanılması
E.Karaman(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Soğuk Pres Tekniğiyle Üretilen Narenciye Çekirdek Yağlarının Karakterizasyonu
B.Aydeniz(Öğrenci), Doktora, 2016 -
Soğuk Pres Yöntemiyle Elde Edilen Haşhaş Yağlarının, Yağsız Keklerinin ve Protein İzolatlarının Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
D.Dündar(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Soğuk Presten Çıkan Kapya Biber Tohumu Unlarından Protein İzolasyonu ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi
Z.Hüriyet(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Yemeklik Oleojellerin Hazırlanması ve Gıda Ürünü Olarak Kullanımlarının Araştırılması
M.Öğütcü(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Kapya Biber Tohumundan Soğuk Presleme ile Yağ Eldesinin Optimizasyonu ve Ürün Karakterizasyonu
E.Sevgi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Kızartılmış nohuttan çerez tipi yeni ürünlerin geliştirilmesi
S.Bozdemir(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013 -
Bazı Doğal Antioksidanların Yerfıstığı Yağının Kızartma kalitesi Üzerine Etkileri
B.Aydeniz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Antalya İlinde Yaşayan Obezite Tanılı Bireylerin Zeytinyağı ve Gıda Tüketim Alışkanlıklarının Kan Lipit Profillerine Etkisinin Saptanması
Ö.Kurkur(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Modifiye Edilmiş Zeolitlerin Kızartma Yağı Adsorbanı Olarak Kullanılabilme Potansiyellerinin Araştırılması
A.Dülger(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Kızartma Yağlarına Uygulanan Yeni Adsorben Karışımının Etkenliğinin Araştırılması
E.Bulut(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Farklı Üretim Teknikleriyle Elde Edilen Zeytinyağlarının karşılaştırılması
B.Pehlivan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Çanakkale İlinde Üretilen Natürel Zeytinyağlarının Karakterizasyonu
M.Öğütcü(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Domates Reçel Ürünlerinin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesi
F.Özdoğan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006