Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Application of MOFs and natural clays for removal of MCPD and GEs from edible oils

GRASAS Y ACEITES , cilt.73, sa.2, ss.461-473, 2022 (SCI-Expanded)
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 7
  • Captures
    • Readers: 17
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 22
see details

Performance of Different Natural Antioxidant Compounds in Frying Oil

FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY , cilt.54, sa.1, ss.21-30, 2016 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 26
  • Captures
    • Readers: 55
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 26
see details
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Volatile aromatic compounds and consumer preferences of butter and honey-aromas added tiger nut oil oleogels prepared with beeswax oleogelator

7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2024, cilt.1, sa.1, ss.357-364, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Ayva Çekirdeklerinde Soğuk Pres Yağ Üretimi ve Yağ Karakterizasyonu.

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (Dijital), 21 Mart 2022, (Özet Bildiri)

Oleojellerin Mandalina Meyvesinde Kaplama Olarak Kullanılması.

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi (Dijital), 21 Mart 2022, (Özet Bildiri)

Seçilmiş Doğal ve Asitle Aktifleştirilmiş Doğal Killerin Yemeklik Yağ Ağartma Potansiyellerinin Belirlenmesi.

5. Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi, 17 Aralık 2021, (Özet Bildiri)

Erken hasat zeytin meyvesinin bazı özellikleri ve yağ verimi.

5. Uluslararası Akademik Öğrenci Çalışmaları Kongresi, 17 Aralık 2021, (Özet Bildiri)

Rheological Characterization of the Oleogels and Emulgels Prepared

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, ss.816, (Özet Bildiri)

Food Applications of Some Oleogels and Emulgels Prepared

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, ss.817, (Özet Bildiri)

Development of Spicy Spreadable Olive Oil Products by Oleogelation Technology.

International Eurasian Conference on Biotechnology and Biochemistry (BioTechBioChem 2020), Ankara, Türkiye, 16 - 18 Aralık 2020, ss.820, (Özet Bildiri)

Pektin Emülsiyon Oleojellerinin Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.417, (Özet Bildiri)

Emüljel: Düşük Yağlı ve Sağlıklı Yapılandırılmış Yeni Katı Yağ Kaynakları

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.419, (Özet Bildiri)

Soğuk Pres Yağlarının Üretimi ve Tüketiminde Dikkat edilecek Konular

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2020, ss.416, (Özet Bildiri)

Soğuk pres yağların üretimi ve tüketiminde dikkat edilecek konular

Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.416, (Özet Bildiri)

Aerojeller ve gıda teknolojisinde kullanımları

3nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.588, (Özet Bildiri)

Oleogels of lauric acid and lauric acid-amphiphile mixtures: Preparation and rheological characterization

3nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.589, (Özet Bildiri)

Soğuk Pres Tekniğiyle Devedikeni (Silybum marianum L.) Tohumu Yağ Üretimi ve Karakterizasyonu.

Trakya Üniversiteler Birliği IV. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Kırklareli, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2019, ss.29, (Tam Metin Bildiri)

Soğuk Pres Aspir Yağıyla Salata Sosu Üretimi.

Trakya Üniversiteler Birliği IV. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Kırklareli, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2019, ss.42, (Tam Metin Bildiri)

Soğuk Pres Tekniğiyle Mahlep (Prunus Mahalep ) Tohumu Yağı Üretimi ve Karakterizasyonu.

Trakya Üniversiteler Birliği IV. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Kırklareli, Türkiye, 14 - 15 Kasım 2019, ss.43, (Tam Metin Bildiri)

Rheological and Some Physicochemical Properties of Oleogels Prepared with Tallow and Partially Hydrolyzed Tallow Biomaterials

III. International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Priştine, Kosova, 12 - 14 Eylül 2019, ss.58, (Özet Bildiri)

Rheological and Some Physicochemical Properties of Oleogels Prepared with Tallow and Partially Hydrolyzed Tallow Biomaterials.

III. International Joint Science Congress of Materials and Polymers, Piriştina, KOSOVA, 12 - 14 Eylül 2019, ss.52, (Özet Bildiri)

3D Yazıcılar ve Gıda Uygulamaları.

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.1871-1877, (Tam Metin Bildiri)

Biyoaktif Bileşiklerin Oleojel Dağıtım Sistemleriyle Hazırlanması ve Uygulamaları.

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2019), Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.2176-2184, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

“Biyoaktif bileşiklerin oleojel dağıtım sistemleriyle hazırlanması ve uygulamaları

2nd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, ss.2176-2184, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Hayvan İç Yağı ve Hidrolize Hayvan İç yağının Oleojel Oluşturma Kapasitesinin İncelenmesi

4. Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2019, ss.40, (Özet Bildiri)

Oleojellerin sucuk ve sosis üretiminde hayvansal yağ ikamesi olarak kullanılması.

YABİTED IV. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.38, (Tam Metin Bildiri)

Hayvan iç yağının ve hidrolize hayvan iç yağının oleojel oluşturma kapasitesinin araştırılması.

YABİTED IV. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.40, (Tam Metin Bildiri)

Oleojellerin kokolin ve imitasyon çikolata ürünlerinin üretiminde kullanılması.

YABİTED IV. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.39, (Tam Metin Bildiri)

Metal Organik Kafes Yapıların Yemeklik Yağlardan Kolesterol Uzaklaştırılmasında Kullanılması.

Trakya Üniversiteler Birliği Üçüncü Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 03 Mayıs 2018, ss.53, (Özet Bildiri)

Soğuk Pres Vişne ve Kiraz Çekirdek Yağlarının Karakterizasyonu.

Trakya Üniversiteler Birliği Üçüncü Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 03 Mayıs 2018, ss.45, (Özet Bildiri)

Metal organic frameworks as adsorbents to remove chloropropanol (MCPD) and glycidyl esters (GE) from edible oils

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.826, (Özet Bildiri)

Applications of edible oleogels in food products

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.204, (Özet Bildiri)

Valorization of Seeds and Kernels Generated from Food Processing for Cold Press Oil Production

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.96, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Metal Organic Frames as New Adsorbent Materials for Edible Oil Industry.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.97, (Özet Bildiri)

Edible oil organogels prepared with natural waxes and their application

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria Regions, 27 - 28 Ekim 2017, ss.210-211, (Özet Bildiri)

Edible Oil Organogels Prepared with Naturel Waxes and Their Application

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions ”Sustainable regional development perspectives”, Plavdiv, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.210, (Özet Bildiri)

Karpuz ve Kavun Çekirdeklerinden Soğuk Pres Yöntemi ile Yağ Eldesi ve Ürün Karakterizasyonu

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

Edible Oil Organogels prepared with Natural Waxes and Their Apllication

Jubilee International Scientific Conference Bulgaria of Regions ”Sustainable regional development perspectives, Plovdiv, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.210-211, (Tam Metin Bildiri)

Factors Affecting Tahini Quality

AGRICULTURE & FOOD 2017 FIFTH INTERNATIONAL CONFERENCE, Elenite, Bulgaristan, 20 - 24 Haziran 2017, ss.366-373, (Tam Metin Bildiri)

Mineral Composition of Summer Halva

AGRICULTURE & FOOD 2017 FIFTH INTERNATIONAL CONFERENCE, Elenite, Bulgaristan, 20 - 24 Haziran 2017, ss.188-194, (Tam Metin Bildiri)

Mineral Composition of Summer Halva

AGRICULTURE & FOOD 2017 FIFTH INTERNATIONAL CONFERENCE, Elenite, Bulgaristan, 20 - 24 Haziran 2017, ss.188-194, (Tam Metin Bildiri)

Factors Affecting Tahini Quality

AGRICULTURE & FOOD 2017 FIFTH INTERNATIONAL CONFERENCE, Elenite, Bulgaristan, 20 - 24 Haziran 2017, ss.366-373, (Tam Metin Bildiri)

Preventing Oil Leakage 2nd INTEin Tahini Halva With Adding Shellac Wax

2nd INTERNATIONAL BALKAN AGRICULTURE CONGRESS, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, ss.570, (Tam Metin Bildiri)

Preventing Oil Leakage in Tahini Halva With Adding Shellac Wax

2nd INTERNATIONAL BALKAN AGRICULTURE CONGRESS, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, ss.570, (Tam Metin Bildiri)

Preventing Oil Leakage 2nd INTEin Tahini Halva With Adding Shellac Wax

2nd INTERNATIONAL BALKAN AGRICULTURE CONGRESS, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, ss.570, (Tam Metin Bildiri)

Metal organik kafes yapıların soğuk pres greyfurt çekirdek yağının acılığının giderilmesinde kullanılması.

Trakya Üniversiteler Birliği İkinci Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Edirne, Türkiye, 15 - 16 Mayıs 2017, ss.41, (Tam Metin Bildiri)

Narenciye Çekirdeklerinden Soğuk Pres Yağ Üretimi

YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2017, cilt.1, (Özet Bildiri)

Metal-organik kafes yapıların (MOF) yemeklik yağ sanayii için adsorban madde olarak kullanım potansiyelleri.

YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, ss.57, (Tam Metin Bildiri)

Free radical scanvenging capacity and total phenolic contents of tahini halva

63rd Scientific Conference with International Participation ”Food Science, Engineering and Technology ”, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, ss.15, (Özet Bildiri)

Kapya biber tohumu unundan sürülebilir ürün geliştirme.

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.162, (Tam Metin Bildiri)

Free Radical Scavenging Capacity and Total Phenolics Content of Tahini Halva.

63rd Scientific Conference with International Participation, Food Science, Engineering and Technology, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, ss.15, (Tam Metin Bildiri)

Free radical scavenging capacity and total phenolics content of tahini halva

63rd Scientific Conference with International Participation Food Science, Engineering and Technology, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, cilt.1, ss.15, (Özet Bildiri)

Free Radical Scavenging Capacity and Total Phenolics Content of Tahini Halva.

63rd Scientific Conference with International Participation, Food Science, Engineering and Technology, Plovdiv, Bulgaristan, 21 - 22 Ekim 2016, ss.15, (Tam Metin Bildiri)

Frying Performance of High Oleic Sunflower Oils

19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1100, (Tam Metin Bildiri)

Characterization of Sunflower Oil Oleogels Prepared with Beeswax and Sunflower Wax

19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1096, (Özet Bildiri)

Characterization of Sunflower Oil Oleogels Prepared with Beeswax and Sunflower Wax.

19th. International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1096, (Tam Metin Bildiri)

Frying Performance of High Oleic Sunflower Oils.

19th. International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1100, (Tam Metin Bildiri)

Functional Properties of Proteins Extracted from Orange Seed Press Cakes.

15th. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.268, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Evaluation of Crackers Enriched with Dietary Fiber Extracted from Grapefruit Seeds.

15th. International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Nisan 2016, ss.18, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Orgnojellerin Gıda Endüstrisinde Uygulama Alanları

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.19, (Özet Bildiri)

Bitkisel yağların Depolama Stabilitesi Üzerine Farklı Antioksidan Katkılarının ve Ambalaj Materyallerinin Etkisi

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.9, (Özet Bildiri)

Haşhaş Yağının Depolama Stabilitesi Üzerine Farklı Antioksidan Katkılarının ve Ambalaj Materyallerinin Etkisi

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 10 Mayıs 2015, ss.9, (Özet Bildiri)

Kapya Biber Tohumu Unlarının Bileşimi Ve Fonksiyonel Özellikleri

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 6 - 10 Mayıs 2015, ss.123, (Tam Metin Bildiri)

Organojellerin Gıda Endüstrisinde Uygulama Alanları

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 6 - 10 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

Haşhaş Tohumu Protein Ekstraktlarının Bileşimi Ve Fonksiyonel Özellikleri

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 6 - 10 Mayıs 2015, ss.116, (Tam Metin Bildiri)

İşleme Atığı Olarak Açığa Çıkan Narenciye Çekirdeklerinin Soğuk Pres Yağ Üretiminde Değerlendirilmesi

YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 6 - 10 Mayıs 2015, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

Characterization of the Oleogels of Olive Oil and Sunflower Wax

11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.276, (Tam Metin Bildiri)

Aromatic compounds and sensory properties of cold pressed poppyseed oil

Euro Fed Lipid Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.277, (Tam Metin Bildiri)

Thermal, textural and analytical properties of oleogels prepared from refined hazelnut oil and beeswax

11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.96, (Özet Bildiri)

Solid lipid nanoparticles (SLNs): a new tool to transport bioactive compounds

11th. Euro Fed Lipid Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.197, (Tam Metin Bildiri)

Thermal, textural and analytical properties of oleogels prepared from refined hazelnut oil and beeswax

Euro Fed Lipid Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.96, (Özet Bildiri)

Chracaterization of the oleogels of olive oil and sunflower wax

Euro Fed Lipid Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.276, (Tam Metin Bildiri)

The role of nanoemulsions in functional new food products development

11th. Euro Fed Lipid Congress, Antalya, Türkiye, 27 - 30 Ekim 2013, ss.198, (Tam Metin Bildiri)

Geleneksel Triaçilgliserol (TAG) Kristal Ağına Alternatif Bir Yaklaşım

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.34, (Özet Bildiri)

Yağların Termal Analizinde Diferansiyal Taramalı Kalorimetrinin (DSC) Kullanımı

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.43, (Özet Bildiri)

Geleneksel triaçilgliserol kristal ağına alternatif bir yaklaşım: oleojeller.

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, ss.34, (Tam Metin Bildiri)

Kızartma yağlarının kalitelerinin belirlenmesinde yakın kızılötesi spektroskopisinin (NIR) kullanımı.

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, ss.12, (Özet Bildiri)

Yeşil çay yaprağı ekstraktının yer fıstığı kızartma kalitesi üzerine etkisi.

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, ss.31, (Tam Metin Bildiri)

Yağların termal analizinde diferansiyel taramalı kalorimetri (DSC) kullanımı.

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2012, ss.43, (Tam Metin Bildiri)

Determination of the Physico-Chemical Properties, Bitterness Value and NIR Spectra of Virgin Olive Oils Obtained from Different Sites within Different Oil Production Systems

International Congress on Food and Nutrition together with 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.350, (Özet Bildiri)

Effects of ?-oryzanol extract on frying quality of the peanut oil.

4th. International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.61, (Özet Bildiri)

Effectiveness of the detergent and acid modified zeolites used to refresh frying oil samples.

4th. International Congress on Food and Nutrition, Türkiye, 1 - 04 Ekim 2011, ss.182, (Tam Metin Bildiri)

The effects of enrichment with olive and hazelnut leaf, and hazelnut green leafy cover extracts on frying oils.

International Food Congress- Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.31, (Özet Bildiri)

The quality and stability of frying oils enriched with phytostanol ester mixtures.

International Food Congress- Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2011, ss.156, (Özet Bildiri)

Geleneksel şerbetlerin hazırlanmasında kullanılan bazı bitkisel materyallerin farmakolojik özellikleri.

The 1st International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.1011-1013, (Tam Metin Bildiri)

Ev yapımı geleneksel kırmızı pancar turşusu ve bazı özellikleri.

The 1st International Symposium on ‘Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2010, ss.587-589, (Tam Metin Bildiri)

Çanakkale ilinin zeytinyağcılık potansiyeli ve değerlendirilmesi

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, ss.529-536, (Tam Metin Bildiri)

Natürel zeytinyağlarının antioksidan maddeleri ve antioksidan kapasiteleri

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, ss.553-563, (Tam Metin Bildiri)

Sterol konsantrasyonu ve kompozisyonunun zeytinyağı kalitesi üzerine etkileri. Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, ss.565-575, (Tam Metin Bildiri)

Sterol konsantrasyonu ve kompozisyonunun zeytinyağı kalitesi üzerine etkileri.

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.565-575, (Tam Metin Bildiri)

Natürel zeytinyağlarının antioksidan maddeleri ve antioksidan kapasiteleri.

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.553-563, (Tam Metin Bildiri)

Çanakkale ilinin zeytinyağcılık potansiyeli ve değerlendirilmesi.

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2006, ss.529-536, (Tam Metin Bildiri)

Deniz ürünleri kaynaklı fonksiyonel gıda maddeleri.

XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2005, ss.134, (Özet Bildiri)

Consumer attitudes and factors affecting buying decision for functional foods

TÜBİTAK Marmara Research Centre Food Science and Technology Research Institute 1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.70, (Özet Bildiri)

Consumer attitudes and factors affecting buying decision for functional foods

TÜBİTAK Marmara Research Centre Food Science and Technology Research Institute 1st International Food and Nutrition Congress, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Haziran 2005, ss.70, (Özet Bildiri)

Consumer attitudes and factors affecting for functional foods.

1st. International Food and Nutrition Congress, Türkiye, 1 - 04 Haziran 2005, (Özet Bildiri)

Kantitatif duyusal tanımlama testiyle bazı bal örneklerinin değerlendirilmesi.

Gıda Kongresi, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Nisan 2005, ss.95, (Tam Metin Bildiri)

Kıymetli Yağ Asitlerinin Lipazlarla Konsantre Edilmesi.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.38, (Özet Bildiri)

Lipit Kökenli Nutrasötikler.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.118, (Özet Bildiri)

Aroma Araştırmalarında Kullanılan Enstrümental Teknikler.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.46, (Özet Bildiri)

Gıdalarda Oluşan Kolesterol Oksitleri ve Sağlık Üzerine Etkileri.

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 1 - 04 Mayıs 2004, ss.109, (Özet Bildiri)

Yağların fiziksel özelliklerinin teknolojik modifikasyonları.

1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi,, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2003, ss.99, (Özet Bildiri)

Kantitatif tanımlama testiyle bazı kola içeceklerinin değerlendirilmesi.

1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2003, ss.90, (Özet Bildiri)

Margarinlerin bitki stanolleriyle zenginleştirilmesi.

1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2003, ss.7, (Özet Bildiri)

Ultrasonun gıda endüstrisinde kullanımı.

1. Ulusal Gıda ve Beslenme Kongresi, İstanbul, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2003, ss.54, (Özet Bildiri)

Bio-imprinting tekniğinin mikrobiyal lipaz immobilizasyonunda kullanılması ve aktivite üzerine etkileri.

XII. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2001, (Tam Metin Bildiri)

Kızartma Yağlarının Kalitelerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı

YABİTED I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 Nisan 0201 - 14 Nisan 2012, ss.12, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Sensory Properties and Aromatics Profile of Edible Oleogels

Development of Trans-free Lipid Systems and their Use in Food Products, Jorge F Toro-Vazquez, Editör, Royal Society of Chemistry , Cambridge, ss.315-349, 2022

Edible Applications of Wax-based Oleogels

Edible Oil Structuring: Concepts, Methods and Applications, Patel, Ashok R., Editör, Royal Society of Chemistry , Cambridge, ss.217-249, 2018
Metrikler

Yayın

279

Atıf (WoS)

1526

H-İndeks (WoS)

20

Atıf (Scopus)

2017

H-İndeks (Scopus)

23

Atıf (Scholar)

43

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

19

Tez Danışmanlığı

35

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları