Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Hizmet İşletmelerinde Markalaşma

Anahtar: MPM Yayını , no.224, pp.21-22, 2007 (Non Peer-Reviewed Journal)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Turizm ve Karbon Ayak İzi: Türkiye Dünyada Yapılan Çalışmalar Işığında Bir Farkındalık Çalışması

ITTD20- International Travel and Tourism Dynamics 18-20 Ekim 2020 , Ankara, Turkey, 18 - 21 October 2020, pp.56-64 Sustainable Development

GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNEYÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI

Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON) Bildiriler Kitabı, Turkey, 2 - 04 September 2020, pp.915-922

Ortaöğretim Çağındaki Gençlerde Finansal Okuryazarlık ve Finansal Eğitimin Etkileri

5 th International Scientific Research Congress (IBAD-2020), İstanbul, Turkey, 1 - 02 September 2020, pp.140

Gökçeada’nın Destinasyon Çekicilik Unsurlarının Belirlenmesine Yönelik Alan Araştırması

MTCON’20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Antalya, Turkey, 2 - 04 September 2020, pp.915-922

Restoran Atmosferinin Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisinin İncelenmesi Çanakkale Örneği

3rd International Congress of Tourism And Management Reserches, Antalya, Turkey, 20 - 22 May 2016, pp.126-138

Restoran Antmosferinin Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisinin İncelenmesi: Çanakkale Örneği

3rd International Congress of Tourism And Management Reseraches, Antalya, Turkey, 20 - 22 May 2016, pp.1-12

RESTORAN ATMOSFERİNİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ; ÇANAKKALE ÖRNEĞİ

3rd INTERNATIONAL CONGRESS OF TOURISM AND MANAGEMENT RESEARCHES, Antalya, Turkey, 20 - 22 May 2016, pp.55-69

"Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik Eğilimleri: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Örneği

1. Trakya Bölgesi Kalkınma ve Girişimcilik Stratejileri Sempozyumu, Edirne, Turkey, 16 - 18 October 2009, pp.30-35

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Kahvaltı Yapma Alışkanlıklarının Araştırılması

Anadolu Üniversitesi Türk Mutfağı Araştırma Ve Uygulama Birimi Türk Mutfağında Kahvaltı Semineri, Eskişehir, Turkey, 20 April 2009, pp.50-55

AYVACIK İLÇESİNİN ALTERNATİF TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ

ÇANAKKALE DEĞERLERİ SEMPOZYUMU, Çanakkale, Turkey, 29 - 30 August 2008, pp.245-249

Ayvacık İlçesinin Alternatif Turim Potansiyelinin Belirlenmesi

Ayvacık Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Turkey, 28 - 29 August 2008, pp.100-110

Books & Book Chapters

Şehir Pazarlaması ve Turizm

in: Turizm ve Şehir Pazarlaması, ÜNAL AYDIN, ÇELEN ONUR, ÇİLESİZ EMRE, Editor, Nobel yayıncılık, Ankara, pp.36-51, 2023

Turizm ve Destinasyon Pazarlamasında Müşteri İlişkileri Yönetimi

in: Turizm ve Destinasyon Pazarlaması, Ünal Aydın, Çelen Onur, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, pp.211-228, 2022

Hizmet Kalitesi

in: Kalite Yönetimi, Muharrem Tuna,Oğuz Diker, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.363-382, 2021

Hizmet Kalitesi

in: Kalite Yönetimi, TUNA, Muharrem; DİKER, Oğuz, Editor, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, Ankara, pp.363-384, 2021

Turizm Pazarlamasında Çevre

in: Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması 9P-9C-9E, Demirkol, Şehnaz, Editor, Değişim Yayınları, İstanbul, pp.569-585, 2020

Why Do Turkish Consumers Drink Turkish Coffee? An Examination of Determinants and Attributes

in: Theory and Research in Social, Human and Administrative Sciences II, ÖZTÜRK Serdar, ÇALIK Etem, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.173-195, 2020

DINESERV (Hizmet Kalitesi Ölçüm Modeli)

in: Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Murat AKSU, Oğuz DİKER, Erdem TEMELOĞLU, Özge GÜDÜ DEMİRBULAT, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.327-339, 2020

Uluslararası Pazarlama

in: Pazarlama, Bozkurt Mesut, Editor, Paradigma Akademi, Ankara, pp.200-220, 2014

ULUSLARARASI PAZARLAMA

in: MESLEK YÜKSEK OKULLARI İÇİN PAZARLAMA, BOZKURT M. , Editor, Pradigma Akademi, İstanbul, pp.219-226, 2014

Turizm Piyasasında Fiyatın Belirlenmesi

in: Turizm Ekonomisi, Özkök Ferah, Editor, Paradigma Akademi, Ankara, pp.200-220, 2014

PAZAR KAVRAMI, PAZAR BÖLÜMLENDİRME, HEDEF PAZAR SEÇİMİ VE PAZAR KONUMLANDIRMA

in: Meslek Yüksek Okulları İçin PAZARLAMA, MESUT BOZKURT, Editor, PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI, pp.53-76, 2014

Metrics

Publication

58

Citation (Scholar)

4

H-Index (Scholar)

1

Citiation (TrDizin)

9

H-Index (TrDizin)

2

Project

2

Thesis Advisory

2

Open Access

2
UN Sustainable Development Goals