Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Turizm ve Karbon Ayak İzi: Türkiye Dünyada Yapılan Çalışmalar Işığında Bir Farkındalık Çalışması

ITTD20- International Travel and Tourism Dynamics 18-20 Ekim 2020 , Ankara, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2020, ss.56-64 Sürdürülebilir Kalkınma

GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNEYÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI

Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON) Bildiriler Kitabı, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.915-922

Ortaöğretim Çağındaki Gençlerde Finansal Okuryazarlık ve Finansal Eğitimin Etkileri

5 th International Scientific Research Congress (IBAD-2020), İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.140

Gökçeada’nın Destinasyon Çekicilik Unsurlarının Belirlenmesine Yönelik Alan Araştırması

MTCON’20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.915-922

Restoran Atmosferinin Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisinin İncelenmesi Çanakkale Örneği

3rd International Congress of Tourism And Management Reserches, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, ss.126-138

Restoran Antmosferinin Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisinin İncelenmesi: Çanakkale Örneği

3rd International Congress of Tourism And Management Reseraches, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, ss.1-12

RESTORAN ATMOSFERİNİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ; ÇANAKKALE ÖRNEĞİ

3rd INTERNATIONAL CONGRESS OF TOURISM AND MANAGEMENT RESEARCHES, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, ss.55-69

"Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Girişimcilik Eğilimleri: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Örneği

1. Trakya Bölgesi Kalkınma ve Girişimcilik Stratejileri Sempozyumu, Edirne, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2009, ss.30-35

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Kahvaltı Yapma Alışkanlıklarının Araştırılması

Anadolu Üniversitesi Türk Mutfağı Araştırma Ve Uygulama Birimi Türk Mutfağında Kahvaltı Semineri, Eskişehir, Türkiye, 20 Nisan 2009, ss.50-55

AYVACIK İLÇESİNİN ALTERNATİF TURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ

ÇANAKKALE DEĞERLERİ SEMPOZYUMU, Çanakkale, Türkiye, 29 - 30 Ağustos 2008, ss.245-249

Ayvacık İlçesinin Alternatif Turim Potansiyelinin Belirlenmesi

Ayvacık Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 28 - 29 Ağustos 2008, ss.100-110

Kitap & Kitap Bölümleri

Şehir Pazarlaması ve Turizm

Turizm ve Şehir Pazarlaması, ÜNAL AYDIN, ÇELEN ONUR, ÇİLESİZ EMRE, Editör, Nobel yayıncılık, Ankara, ss.36-51, 2023

Turizm ve Destinasyon Pazarlamasında Müşteri İlişkileri Yönetimi

Turizm ve Destinasyon Pazarlaması, Ünal Aydın, Çelen Onur, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.211-228, 2022

Hizmet Kalitesi

Kalite Yönetimi, Muharrem Tuna,Oğuz Diker, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.363-382, 2021

Hizmet Kalitesi

Kalite Yönetimi, TUNA, Muharrem; DİKER, Oğuz, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.363-384, 2021

Turizm Pazarlamasında Çevre

Değişen Pazar Dinamikleri Işığında Turizm Pazarlaması 9P-9C-9E, Demirkol, Şehnaz, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.569-585, 2020

DINESERV (Hizmet Kalitesi Ölçüm Modeli)

Hizmet Kalitesi El Kitabı: Ölçekler ve Modeller Üzerine Çalışmalar, Murat AKSU, Oğuz DİKER, Erdem TEMELOĞLU, Özge GÜDÜ DEMİRBULAT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.327-339, 2020

Uluslararası Pazarlama

Pazarlama, Bozkurt Mesut, Editör, Paradigma Akademi, Ankara, ss.200-220, 2014

ULUSLARARASI PAZARLAMA

MESLEK YÜKSEK OKULLARI İÇİN PAZARLAMA, BOZKURT M. , Editör, Pradigma Akademi, İstanbul, ss.219-226, 2014

Turizm Piyasasında Fiyatın Belirlenmesi

Turizm Ekonomisi, Özkök Ferah, Editör, Paradigma Akademi, Ankara, ss.200-220, 2014

PAZAR KAVRAMI, PAZAR BÖLÜMLENDİRME, HEDEF PAZAR SEÇİMİ VE PAZAR KONUMLANDIRMA

Meslek Yüksek Okulları İçin PAZARLAMA, MESUT BOZKURT, Editör, PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI, ss.53-76, 2014

Metrikler

Yayın

53

Proje

2

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları