Yayınlar & Eserler

Makaleler 33
Tümü (33)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (12)
Diğer Yayınlar (20)

3. Bibliometric evaluation of research on museology as a carrier of culture

Journal of multidisciplinary academic tourism , sa.Special Issue 2 - Sustainability, Innovation and Changing Dynamics in Tourism: From Local to Global, ss.59-69, 2024 (Hakemli Dergi) identifier
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 21

1. BIBLIOMETRIC EVALUATION OF RESEARCH ON MUSEOLOGY AS A CARRIER OF CULTURE

12TH INTERNATIONAL “BASKENT” CONGRESS ON SOCIAL, HUMANITIES,ADMINISTRATIVE, AND EDUCATIONAL SCIENCES, Ankara, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

3. GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNEYÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI

Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON) Bildiriler Kitabı, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.915-922, (Tam Metin Bildiri)

4. Gökçeada’nın Destinasyon Çekicilik Unsurlarının Belirlenmesine Yönelik Alan Araştırması

MTCON’20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.915-922, (Tam Metin Bildiri)

5. Çanakkale İlindeki Otel Yöneticilerinin Çocuk Dostu Otel Konseptine Bakış Açıları

3. Uluslararası Aile, Gençlik ve Çocuk Dostu Turizm İşletmeciliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 23 Haziran 2021, ss.94-110, (Tam Metin Bildiri)

7. THE VIEWPOINT AND PRACTICES OF THE FOOD AND BEVERAGE BUSINESSES IN ISTANBUL PROVINCE ON GREEN SUPPLY CHAIN WITHIN THE CONTEXT OF CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

International Conference on Applied Economics and Finance EXTENDED WITH SOCIAL SCIENCES) Kuşadası - Turkey, Aydın, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.120, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. ACCESSIBLE GASTRONOMY IN FOOD AND BEVERAGE ORGANIZATIONS

2018 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OFTOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2018, ss.760-773, (Tam Metin Bildiri)

9. Kış Turizmi Faaliyetlerinin Doğal Çevreye Etkisi

Uluslararası Sivas Turizmi Kongresi, Sivas, Türkiye, 23 - 25 Şubat 2018, ss.390-397, (Tam Metin Bildiri)

10. KIŞ TURİZMİ FAALİYETLERİNİN DOĞAL ÇEVREYE ETKİSİ

ULUSLARARASI SİVAS TURİZM KONGRESİ, Sivas, Türkiye, 23 - 25 Şubat 2018, cilt.1, ss.390-397, (Tam Metin Bildiri)

11. Examination of Correlation Between Workaholism Degrees And Satisfaction with Life of 4 and 5 Star Hotels’ Cuisine Department Staff in Eskişehir Province

III. Internationa Gastronomic Tourim Congress, İzmir, Türkiye, 7 - 09 Aralık 2017, cilt.1, ss.166-180, (Tam Metin Bildiri)

12. Geleneksel Türk Tatlısı olarak Lonum ve Safranbolu Lokumu

2. Gastronomi Turizmi Kongresi, Türkiye, 21 - 22 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

14. YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ

2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.111-126, (Tam Metin Bildiri)

15. Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.111-126, (Tam Metin Bildiri)

19. Küresel Isınma Olgusunun Kültürel Miras Turizmi Üzerine Etkisi: Karadeniz Bölgesi Açısından Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Karadeniz Kültür Kongresi, Sinop, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2011, ss.275-284, (Tam Metin Bildiri)

20. Kırsal Turizmde Sürdürülebilirlik ve Taşıma Kapasitesi Olgusu: Rize Ayder Yaylası Örneği

I. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, Karaman, Türkiye, 13 - 15 Eylül 2011, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

21. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARININ ALGILADIKLARI HİZMETKÂR LİDERLİK DAVRANIŞININ İŞTEN AYRILMA NİYETİNE ETKİS

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, cilt.11, ss.99-111, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 21

1. Müzelerde Pazarlama ve Dijitalleşme

Teknolojinin Sosyal Bilimlerde Dönüştürücü Gücü: Yeni Disiplinlerarası Yaklaşımlar, BAŞARIR ÇAĞATAY, YILMAZ ÖZER, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.207-224, 2024

2. KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM

DİSİPLİNLER ARASI YAKLAŞIMLA KÜLTÜREL MİRAS YÖNETİMİ, Doç. Dr. Oğuz DİKER, Prof. Dr. Emrah ÖZKUL, Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN, Editör, Paradigma Yayınevi, Çanakkale, ss.165-185, 2023

3. Kültürel Miras ve Turizm

Disiplinler arası Yaklaşımla Kültürel Miras Yönetimi, Diker, Oğuz; Özkül, Emrah; Küçükaltan, Derman, Editör, Paradigma Akademi Yayınları, Çanakkale, ss.165-186, 2023

4. GASTRONOMİ VE TARİHSEL SÜREÇTE GELİŞİMİ

A'dan Z'ye Gastronomi Turizmi, Nurettin AYAZ, Editör, Detay, Ankara, ss.18-32, 2023

6. Turizm Okuryazarlığı

Disipliner Okuryazarlıklar, Mehtap Özden, Editör, Anı Yayıncılık, Ankara, ss.213-230, 2022

7. ANTİK DÖNEM SAĞLIK TURİZM MERKEZİ OLARAK BERGAMA ASKLEPİONU

TURİZMDE MİMARLIK VE KÜLTÜREL MİRAS, Yurdanur YUMUK, Oğuz DİKER, Nuray TÜRKER, Derman KÜÇÜKALTAN, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.11-34, 2021

8. SAĞLIK SERBEST BÖLGELERİ İLE SAĞLIKLI YAŞAM KAMPÜS PROJELERİ AÇISINDAN TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİ PAZARININ SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ

Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler, Doç. Dr. İrfan Ertekin Dr. Öğr. Üyesi Ebru Nalan Sülün Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Batuhan Kurt, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.241-261, 2021

10. Christian Grönroos Hizmet Kalitesi Modeli

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt III, Erdem Sarıkaya, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.541-556, 2020

11. Organizational Learning and Learning Organizations .

Readings in Management., Ghazzawi, I., Tuna, M., Acar, A., Editör, UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA M3 CENTER PUBLISHING, Florida, ss.71-95, 2020

12. Av Turizmi

Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), Rahman Temizkan, Duran Cankül, Fikret Gökçe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.6-17, 2020

13. Araştırma Paydaşları Açısından Etik

Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği, Prof. Dr. Yalçın KARAGÖZ, Doç. Dr. Muammer MESCİ, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.97-115, 2019

14. Effective Leadership Types and Balanced Leadership

New Trends in Management Studies, YILMAZ ÖZER, Editör, Peter Lang GmbH, Peter Lang – Berlin, ss.87-98, 2019

15. Müşteri İlişkileri Yönetiminde Şikayet

Sosyal Bilimler Alanında Araştırma Makaleleri-4, ATİK, A., Editör, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, ss.105-116, 2019

16. An Analysis of the Relationship between Destination Marketing and Gastronomy Tourism

Social Sciences Researches in the Globalizing World, Efe, Recep Rusev, Marin Straus, Eric Avcıkurt Cevdet Soykan, Abdullah Parlak, Bekir, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.477-487, 2018

17. An Analysis of The Relationship between Destination Marketing and Gastronomy Tourism

Social Sciences Researches in Globalizing World, EFE, RECEP, Editör, Sofia St. Kliment Ohridski University Press, SOFIA, Sofija, ss.477-487, 2018

20. Investigation of the Sustainability, Eco-Gastronomy, Ecological Agriculture and Traditional Agriculture Relationship

New Approaches in Gastronomy, Oğuz DİKER Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.155-180, 2017

21. Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt, Murat Doğdubay, Mehmet Sarıoğlan, G. Kemal Girgin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.40-54, 2017
Metrikler

Yayın

77

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

11

Atıf (Scopus)

20

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

613

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (Diğer Toplam)

35

Toplam Atıf Sayısı

681

Proje

4

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları