Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNEYÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI

Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON) Bildiriler Kitabı, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.915-922

Gökçeada’nın Destinasyon Çekicilik Unsurlarının Belirlenmesine Yönelik Alan Araştırması

MTCON’20 Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2020, ss.915-922

Çanakkale İlindeki Otel Yöneticilerinin Çocuk Dostu Otel Konseptine Bakış Açıları

3. Uluslararası Aile, Gençlik ve Çocuk Dostu Turizm İşletmeciliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 23 Haziran 2021, ss.94-110

THE VIEWPOINT AND PRACTICES OF THE FOOD AND BEVERAGE BUSINESSES IN ISTANBUL PROVINCE ON GREEN SUPPLY CHAIN WITHIN THE CONTEXT OF CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY

International Conference on Applied Economics and Finance EXTENDED WITH SOCIAL SCIENCES) Kuşadası - Turkey, Aydın, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.120 Sürdürülebilir Kalkınma

ACCESSIBLE GASTRONOMY IN FOOD AND BEVERAGE ORGANIZATIONS

2018 INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OFTOURISM RESEARCH, Van, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2018, ss.760-773

Kış Turizmi Faaliyetlerinin Doğal Çevreye Etkisi

Uluslararası Sivas Turizmi Kongresi, Sivas, Türkiye, 23 - 25 Şubat 2018, ss.390-397

Yozgat İlinin Gastronomik Kimliği ve Ürün Çeşitliliğinin İncelenmesi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.3, ss.111-126

Kitap & Kitap Bölümleri

Turizm Okuryazarlığı

Disipliner Okuryazarlıklar, Mehtap Özden, Editör, Anı Yayıncılık, Ankara, ss.213-230, 2022

SAĞLIK SERBEST BÖLGELERİ İLE SAĞLIKLI YAŞAM KAMPÜS PROJELERİ AÇISINDAN TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİ PAZARININ SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ

Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Araştırma ve Değerlendirmeler, Doç. Dr. İrfan Ertekin Dr. Öğr. Üyesi Ebru Nalan Sülün Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Batuhan Kurt, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.241-261, 2021

ANTİK DÖNEM SAĞLIK TURİZM MERKEZİ OLARAK BERGAMA ASKLEPİONU

TURİZMDE MİMARLIK VE KÜLTÜREL MİRAS, Yurdanur YUMUK, Oğuz DİKER, Nuray TÜRKER, Derman KÜÇÜKALTAN, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.11-34, 2021

Av Turizmi

Alternatif Turizm (Turizmin 41 Türü), Rahman Temizkan, Duran Cankül, Fikret Gökçe, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.6-17, 2020

Christian Grönroos Hizmet Kalitesi Modeli

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt III, Erdem Sarıkaya, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.541-556, 2020

Organizational Learning and Learning Organizations .

Readings in Management., Ghazzawi, I., Tuna, M., Acar, A., Editör, UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA M3 CENTER PUBLISHING, Florida, ss.71-95, 2020

Araştırma Paydaşları Açısından Etik

Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği, Prof. Dr. Yalçın KARAGÖZ, Doç. Dr. Muammer MESCİ, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.97-115, 2019

Effective Leadership Types and Balanced Leadership

New Trends in Management Studies, YILMAZ ÖZER, Editör, Peter Lang GmbH, Peter Lang – Berlin, ss.87-98, 2019

Müşteri İlişkileri Yönetiminde Şikayet

Sosyal Bilimler Alanında Araştırma Makaleleri-4, ATİK, A., Editör, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, ss.105-116, 2019

An Analysis of the Relationship between Destination Marketing and Gastronomy Tourism

Social Sciences Researches in the Globalizing World, Efe, Recep Rusev, Marin Straus, Eric Avcıkurt Cevdet Soykan, Abdullah Parlak, Bekir, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.477-487, 2018

An Analysis of The Relationship between Destination Marketing and Gastronomy Tourism

Social Sciences Researches in Globalizing World, EFE, RECEP, Editör, Sofia St. Kliment Ohridski University Press, SOFIA, Sofija, ss.477-487, 2018

Investigation of the Sustainability, Eco-Gastronomy, Ecological Agriculture and Traditional Agriculture Relationship

New Approaches in Gastronomy, Oğuz DİKER Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.155-180, 2017

Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt, Murat Doğdubay, Mehmet Sarıoğlan, G. Kemal Girgin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.40-54, 2017

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

67

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları