Publications & Works

Articles Published in Journals That Entered SCI, SSCI and AHCI Indexes

Articles Published in Other Journals

Sürdürülebilir Et Üretimi

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, vol.46, no.1, pp.134-151, 2020 (Other Refereed National Journals)

Polifenollerin Bağırsak Mikrobiyota Kompozisyonunu Düzenleyici ve Nöroprotektif Etkileri

AKADEMİK GIDA, vol.18, no.2, pp.190-208, 2020 (Other Refereed National Journals)

Akkermansia muciniphila: Obezite ve diyabetten korunmada yeni bir alternatif olabilir mi?

AVRUPA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ, vol.16, pp.533-543, 2019 (Other Refereed National Journals)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Sürdürülebilir Kırmızı Et Üretimi

13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 21 - 23 October 2020, pp.71