Arş.Gör. HAVVA POLAT KAYA
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effect of different pre‐treatments on unformulated pulse‐based milk analogs: physicochemical properties and consumer acceptance
Yılmaz Tuncel N.
,
Andaç A. E.
,
Polat Kaya H.
,
Korkmaz F.
,
Tuncel N. B.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.61, sa.2, ss.268-278, 2024 (SCI-Expanded)
Monitoring starch hydrolysis with micro visco-amylo-graph for the production of chickpea milk and optimization of the parameters with response surface methodology
Yılmaz Tuncel N.
,
Korkmaz F.
,
Polat H.
,
Tuncel N. B.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.59, sa.9, ss.3448-3457, 2022 (SCI-Expanded)
Detection of einkorn flour adulteration in flour and bread samples using Computer-Based Image Analysis and Near-Infrared Spectroscopy
Ayvaz H.
,
Yılmaz F.
,
Polat H.
,
Ayvaz Z.
,
Barış Tuncel N. B.
FOOD CONTROL
, cilt.127, 2021 (SCI-Expanded)
Formulation of functional crackers enriched with germinated lentil extract: A Response Surface Methodology Box-Behnken Design
POLAT H.
,
Capar T. D.
,
İNANIR C.
,
EKİCİ L.
,
YALÇIN H.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.123, 2020 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bitki Esaslı Süt Benzeri İçecekler
Korkmaz F.
,
Polat Kaya H.
,
Andaç A. E.
,
Yılmaz Tuncel N.
GIDA
, cilt.48, sa.4, ss.784-805, 2023 (Hakemli Dergi)
Sürdürülebilir Et Tüketimi
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat H.
TÜBİTAK Bilim ve Teknik
, sa.648, ss.20-24, 2021 (Hakemli Dergi)
Sürdürülebilir Et Üretimi
Polat H.
,
Yılmaz Tuncel N.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.46, sa.1, ss.134-151, 2020 (Hakemli Dergi)
Polifenollerin Bağırsak Mikrobiyota Kompozisyonunu Düzenleyici ve Nöroprotektif Etkileri
ÇİMEN F.
,
POLAT H.
,
EKİCİ L.
AKADEMİK GIDA
, cilt.18, sa.2, ss.190-208, 2020 (Hakemli Dergi)
Akkermansia muciniphila: Obezite ve diyabetten korunmada yeni bir alternatif olabilir mi?
POLAT H.
,
EKİCİ L.
AVRUPA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
, cilt.16, ss.533-543, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Physicochemical, Sensorial and Textural Properties of Vegan Ice Creams Produced from Cowpea Milk Analogs
Korkmaz F.
,
Andaç A. E.
,
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat Kaya H.
,
Tuncel N. B.
3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1
Sürdürülebilir Kırmızı Et Üretimi
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat H.
13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.71
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
12
Atıf (WoS)
37
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
47
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları