Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

PHYSICO-CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF LEGUME-BASED MILK SUBSTITUTES

6th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Rome, İtalya, 18 - 20 Ekim 2023, ss.47

Physicochemical, Sensorial and Textural Properties of Vegan Ice Creams Produced from Cowpea Milk Analogs

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1

Sürdürülebilir Kırmızı Et Üretimi

13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.71

Metrikler

Yayın

13

Atıf (WoS)

46

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

55

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks(Scholar)

1

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları