Arş. Gör. HAVVA POLAT KAYA
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
ESCI (1)
Scopus (8)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (2)
1.
Exploring Sainfoin (Onobrychis viciifolia) Seed Flour as a Sustainable Plant‐Based Food: Germination‐Induced Changes in Nutritional Quality, Anti‐Nutritional Factors, Phenolic Content, Bioaccessibility, and In Vitro Toxicity
Polat Kaya H.
,
Güngör S. N.
,
Yılmaz Tuncel N.
,
Sakarya F. B.
,
Andaç A. E.
,
Özkan G.
, et al.
CEREAL CHEMISTRY
, cilt.102, ss.766-776, 2025 (SCI-Expanded)
2.
Fermentation of Sainfoin Seed Flour with Saccharomyces boulardii: Effects on Total Dietary Fiber, Anti-Nutrients, Antimicrobial Activity, and Bioaccessibility of Bioactive Compounds
Polat Kaya H.
,
Kaya B.
,
Tuncel N. B.
,
Özkan G.
,
Çapanoğlu Güven E.
,
Ganeshan S.
, et al.
MICROORGANISMS
, cilt.13, sa.1421, ss.1-15, 2025 (SCI-Expanded)
3.
The Effect of Germination on Antinutritional Components, In Vitro Starch and Protein Digestibility, Content, and Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidants of Some Pulses
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat Kaya H.
,
Sakarya F. B.
,
Andaç A. E.
,
Korkmaz F.
,
Özkan G.
, et al.
FOOD SCIENCE & NUTRITION
, cilt.13, sa.5, ss.1-12, 2025 (SCI-Expanded)
4.
The effect of different pre-treatments on sensory characteristics of unformulated pulse-based beverages
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat Kaya H.
,
Andaç A. E.
,
Yüceer Y.
,
Tuncel N. B.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.2025, sa.2025, ss.1-13, 2025 (SCI-Expanded)
5.
A Comprehensive Review of Antinutrients in Plant‐Based Foods and Their Key Ingredients
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat Kaya H.
,
Andaç A. E.
,
Korkmaz F.
,
Tuncel N. B.
Nutrition Bulletin
, cilt.0, ss.1-35, 2025 (SCI-Expanded)
6.
The impact of milling degree on physicochemical, nutritional, rheological, textural properties, and in vitro digestibility of rice: From brown rice to white rice
Yılmaz Tuncel N.
,
Andac A. E.
,
Polat Kaya H.
,
Tuncel N. B.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.464, ss.1-9, 2025 (SCI-Expanded)
7.
Anthocyanin and bioactivity properties of Berberis crategina DC. in buffer system and apple juice: Impact of temperature, time, and pH; prediction using artificial neural network
POLAT KAYA H.
,
KOÇ T.
,
EKİCİ L.
,
TOĞA G.
SIGMA JOURNAL OF ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES
, cilt.42, sa.2, ss.438-449, 2024 (ESCI)
8.
The effect of different pre‐treatments on unformulated pulse‐based milk analogs: physicochemical properties and consumer acceptance
Yılmaz Tuncel N.
,
Andaç A. E.
,
Polat Kaya H.
,
Korkmaz F.
,
Tuncel N. B.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.61, sa.2, ss.268-278, 2024 (SCI-Expanded)
9.
Bitki Esaslı Süt Benzeri İçecekler
Korkmaz F.
,
Polat Kaya H.
,
Andaç A. E.
,
Yılmaz Tuncel N.
GIDA
, cilt.48, sa.4, ss.784-805, 2023 (Hakemli Dergi)
10.
Monitoring starch hydrolysis with micro visco-amylo-graph for the production of chickpea milk and optimization of the parameters with response surface methodology
Yılmaz Tuncel N.
,
Korkmaz F.
,
Polat H.
,
Tuncel N. B.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.59, sa.9, ss.3448-3457, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
11.
Sürdürülebilir et tüketimiyle iklim değişikliğini önleyebilir miyiz?
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat H.
TÜBİTAK Bilim ve Teknik
, sa.648, ss.20-24, 2021 (Hakemli Dergi)
12.
Detection of einkorn flour adulteration in flour and bread samples using Computer-Based Image Analysis and Near-Infrared Spectroscopy
Ayvaz H.
,
Yılmaz F.
,
Polat H.
,
Ayvaz Z.
,
Barış Tuncel N. B.
FOOD CONTROL
, cilt.127, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
13.
Sürdürülebilir Et Üretimi
Polat H.
,
Yılmaz Tuncel N.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.46, sa.1, ss.134-151, 2020 (Hakemli Dergi)
14.
Polifenollerin Bağırsak Mikrobiyota Kompozisyonunu Düzenleyici ve Nöroprotektif Etkileri
ÇİMEN F.
,
POLAT H.
,
EKİCİ L.
AKADEMİK GIDA
, cilt.18, sa.2, ss.190-208, 2020 (Hakemli Dergi)
15.
Formulation of functional crackers enriched with germinated lentil extract: A Response Surface Methodology Box-Behnken Design
POLAT H.
,
Capar T. D.
,
İNANIR C.
,
EKİCİ L.
,
YALÇIN H.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.123, 2020 (SCI-Expanded)
16.
Akkermansia muciniphila: Obezite ve diyabetten korunmada yeni bir alternatif olabilir mi?
POLAT H.
,
EKİCİ L.
AVRUPA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
, cilt.16, ss.533-543, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1.
Physicochemical and sensory properties of legume based milk substitutes
Yılmaz Tuncel N.
,
Andaç A. E.
,
Polat Kaya H.
,
Korkmaz F.
,
Tuncel N. B.
6th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Rome, İtalya, 18 - 20 Ekim 2023, ss.47, (Özet Bildiri)
2.
Physicochemical, Sensorial and Textural Properties of Vegan Ice Creams Produced from Cowpea Milk Analogs
Korkmaz F.
,
Andaç A. E.
,
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat Kaya H.
,
Tuncel N. B.
3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1, (Özet Bildiri)
3.
Sürdürülebilir Kırmızı Et Üretimi
Yılmaz Tuncel N.
,
Polat H.
13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.71, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
21
Yayın (WoS)
11
Yayın (Scopus)
8
Atıf (WoS)
83
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
57
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
154
H-İndeks (Scholar)
6
Atıf (Sobiad)
17
H-İndeks (Sobiad)
3
Atıf (Diğer Toplam)
1
Toplam Atıf Sayısı
162
Proje
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları