Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Sürdürülebilir Et Üretimi

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.46, sa.1, ss.134-151, 2020 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Polifenollerin Bağırsak Mikrobiyota Kompozisyonunu Düzenleyici ve Nöroprotektif Etkileri

AKADEMİK GIDA, cilt.18, sa.2, ss.190-208, 2020 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Akkermansia muciniphila: Obezite ve diyabetten korunmada yeni bir alternatif olabilir mi?

AVRUPA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ, cilt.16, ss.533-543, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sürdürülebilir Kırmızı Et Üretimi

13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.71