Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
ESCI (1)
Scopus (8)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. Physicochemical and sensory properties of legume based milk substitutes

6th International Symposium on Gluten-Free Cereal Products and Beverages, Rome, İtalya, 18 - 20 Ekim 2023, ss.47, (Özet Bildiri)

2. Physicochemical, Sensorial and Textural Properties of Vegan Ice Creams Produced from Cowpea Milk Analogs

3rd International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, Malatya, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.1, (Özet Bildiri)

3. Sürdürülebilir Kırmızı Et Üretimi

13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.71, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

21

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

8

Atıf (WoS)

83

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

57

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

154

H-İndeks (Scholar)

6

Atıf (Sobiad)

17

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

1

Toplam Atıf Sayısı

162

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları